torstai 19. huhtikuuta 2012

Ihanan päivän kruunaus

Takana on ihana päivä, jonka aion kruunata pienellä herkutteluhetkellä hyvän seuran kera. On ikävää viettää illat ilman poikaystävääni, mutta onneksi minulla on toinen rakas J seuranani:) Tämä pienempi kaveri ja minä olemme saaneetkin viettää hyvin laatuaikaa yhdessä viime päivien aikana, mistä olen todella onnellinen.  Tosin huomenna lupasin viedä sen vanhemmilleni, sillä heillä alkaa olla jo ikävä Juliusta - heidän pikkuista lellikkiään:)


Hyvän seuran lisäksi aion hemmotella itseäni vielä haudutetulla minttusuklaateellä, jonka aikanaan ostin eräästä herkkukaupasta Hämeenlinnasta. Ollessani hoitamassa asioita kerran Hämeenlinnan keskustassa, satuin kulkemaan pienen herkkupuodin ohitse. Puoti oli täynnä kaikkia ihania herkkuja sekä makukahveja ja -teetä. Mukaan tuolloin lähti minttusuklainen tee, mutta aion palata varmasti kauppaan vielä toistamiseenkin. Vaikka tänään herkuttelinkin jo jäätelöllä päivällä, mahtuu makealokerooni vielä teen seuraksi Geisha-patukka. Mikäs sen parempaa kuin suklaa ja kuuma juoma:)



Nyt kun poikaystäväni on ollut pois kotoa illat, olen ottanut pikkuisen sohvalle seurakseni:) Julius on niin ihana, kun siitä huomaa, kun se on hellyyden tarpeessa ja kaipaa syliin. Poikaystäväni ei ikinä antaisi Juliuksen tulla sohvalle, mutta eihän hänen tarvitsekaan tietää - Juliuksen ja minun yhteinen pikku salaisuus;) Nytkin toinen nuolee kättäni minun näpytellessäni ja lepuuttaa välillä päätään näppäimistölläni. Julius on vanhempieni luona tottunut niin hyviin oltaviin ja hemmotteluun, kun se pääsee usein päiväunille isän viereen ihan sänkyyn. Isän, joka koko lapsuuteni oli koiria vastaan - niin se sydän sulaa näin ihanalle karvaturrille:)  


<3:Laura

P.s. Huomenna lisää tämän päivän mukavista tunnelmista, hemmottelusta kampaajalla ja tapaamisestani ihanan lukijani kanssa<3

6 kommenttia:

  1. Voi isejä, mun isikin oli kamalasti koiraa vastaan aluksi. Sitten kun entisen avomiehen kanssa vein niille näytille kämmenen kokosen möhkyrän ni kyllä siinä iso mies suli :D

    VastaaPoista
  2. Naam, rakastan minttusuklaata ja Geishaa! Todellakin parasta hemmottelua itselleen. Näin viime yönä unta, että söin karkkia paljon ilman huonoa omaatuntoa, vielä kun siihen pääsisi niin söisin geishoja kyllästymiseen asti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan kovasti, että usnesi käy vielä toteen! :)

      Poista
  3. aww, ihana julius ! <3 on ne eläimet kyllä semmoisia rakkauuksia että! :)

    VastaaPoista

Otan ilolla vastaan teiltä kommentteja: niiden avulla voimme vaihtaa ajatuksia sekä antaa vertaistukea toisillemme :)