tiistai 20. maaliskuuta 2012

Lomasuunnitelmia

Lääkärinkierto ja lounas ovat nyt ohitse ja olen kotona jälleen:) Kuten aamulla totesin, on lomassa paljon haastetta sairauteni kannalta, mutta siitä huolimatta ovat ajatukseni siirtyneet jo kaikkeen mukavampaan! Tälle päivälle ei ole sen kummempia suunnitelmia, kuin että tapaan pitkästä aikaa ystäväni, joka opiskelee kosmetologiksi. Tämä tarkoittaa siis sitä, että saan taas ripseni kuntoon eli on ripsihuollon aika. Ripsienpidennyksistäni ei ole juuri jäljellä enää mitään: yksi ripsi siellä, toinen täällä :D Joten kovasti kaipaavat ripseni jo kohennusta! Muutenkin on ihana nähdä ystävääni ja siinä ripsien laiton lomassa vaihtaa kuulumisia. Viime tapaaminen reilun parin viikon takaa jäi kovin lyhyeksi, joten nyt sitten päästään juttelemaan kunnolla. Ja helpommaksi asia ei minulle voisi käydä, sillä ystäväni tulee työharjoittelunsa jälkeen suoraan meille kotiin ripset minulle laittamaan! :)

Poikaystäväni haki minut osastolta ja samalla haimme kotiin tullessamme myös Juliuksen meille. Suunnitelmissa olisi, että pikkuinen olisi meillä nyt ainakin yhden yön jollei parikin. Päästään taas paremmin viettämään aikaa yhdessä. Ainoa mitä en ehkä siinä odota, on aikaiset ylösnousut pikkuisen herättämänä, mutta niihinhän tuolla osastolla on tottunut. Ja onhan ainakin ihana ja suloinen herätyskello minulla:) Mukava päästä lenkittämään Juliusta taas, ja onhan hänestä seuraakin, kun poikaystäväni lähtee illalla vielä futisreeneihin. Saadaan viettää kahdenkeskeistä laatuaikaa pikkuisen kanssa:)

Huomenna minulla on työvoimatoimistossa tapaaminen, jossa olisi tarkoitus suunnitella hieman tulevaa. Odotan innolla ja mielenkiinnolla sitä, millaista osa-aikaista työtä tai kuntouttavaa työtä heillä olisi minulle näin aluksi tarjota. Vaiko siirtyä sitten heti keikkailemaan omalle alalle. Olen todella avoin kaikenlaisille ehdotuksille, sillä odotan niin kovasti sitä, että pääsen suoraan kotiutumiseni jälkeen tekemään päivittäin jotain, mikä tukisi minua päivärytmissäni ja siten auttaisia minua myös ruokailuissa. Lääkäriltä kuulin tänään myös kierrolla hieman siitä, mitä mieltä Riihimäen yksikön psykiatrian ylilääkäri on tilanteestani ja siitä, että löytyisikö kotikaupungistamme jotain sopivaa kuntouttavaa päivätoimintaa minulle. Ylilääkäri oli todennut, että kaupungistamme on lopetettu kaikki tällainen toiminta, joten ainoaksi vaihtoehdokseni jää suoraan töihin palaaminen. Itse koenkin kyllä, että olen aivan liian hyvävointinen kuntouttavaan päivätoimintaan, joten toivoisinkin enemmin suoraa siirtymistä työelämään. Mutta se selviää piakkoin!

Keskiviikkona työkkärikäynnin jälkeen ajattelimme äidin kanssa kierrellä Riihimäen vähäiset vaatekaupat läpi, jos löytyisi jotain kivaa kevättä varten:) Poikaystäväni on menossa tuolloin isälleen hieman remppaa tekemään, joten saatan myös siellä käväistä. Mutta torstaina onkin sitten kunnon lomapäivä, kun lähdemme käymään Helsingissä poikaystäväni kanssa. Ajattelimme hieman kierrellä kaupoissa, käydä syömässä jossain hyvässä ravintolassa ja sitten vielä ehkä käydä ihan elokuvissa. Täytyykin ottaa selvää, mitä elokuvateattereissa tällä hetkellä pyörii. Onko kellään mitään hyvää suositeltavana? :)

<3:Laura 


P.s. Ja vatsalihakset varsinkin todella ovat kipeät eilisestä, joten ihan tehokas lihaskuntoharjoitus oli! Tästä se lähtee:)

6 kommenttia:

  1. käykää katsomassa tinker tailor.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En olekaan kuullut tämän nimisestä, täytyy käydä lukaisemassa, minkälaisesta leffasta on kyse! :)

      Poista
  2. Mä suosittelen kulman pojat leffaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos suosituksesta, lukaistaampas selostus tästäkin leffasta! :)

      Poista
  3. Ethän nyt silti rehhki liikaa niiden lihasten kanssa tai muodosta niistä mitään jokapäiväistä pakkoa? :( Tietenkin järkevä lihasten huolto on aina hyvästä, mutta järkevään liikuntaan kuuluu aina myös lepopäiviä. :)

    Julius on kyllä aivan mahtavan suloisen ihana pieni. Itsellänikin on koiria ja niiden kanssa touhuaminen ja oleminen kyllä auttaa paljon murheisiin ja huoliin. Eihän sitä voi olla pahalla päällä kun tuommoinen tulee iloisena vastaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lupaan oikeasti pitäytyä näin alussa siinä kerran viikossa tehtävässä lihaskuntoharjoittelussa! Ja jatkossa se sitten tuleekin onneksi olemaan vielä fysioterapeutin ohjaama. Nyt ei tosiaan saa muodostaa lihaskuntoharjoittelusta tai mistään muustakaan liikunnasta itselleen pakkoa, ihan oman mielen sekä painon takia!

      Koirat on kyllä ihania, kun niiden touhuamista seurailee, niin tulee väkisinkin hyvälle mielelle:) Nytkin tuo pikkuinen tuossa jaloissa leikkii:)

      Poista

Otan ilolla vastaan teiltä kommentteja: niiden avulla voimme vaihtaa ajatuksia sekä antaa vertaistukea toisillemme :)