lauantai 3. maaliskuuta 2012

Ihanista ihanin - oma koti :)

Summer 2011 <3
Sain lääkäriltä yölomaluvan! Fiilis on mitä mahtavin, enkä taaskaan meinaa jaksaa odottaa sitä hetkeä, kun kotiin lähdön aika tulee! Mutta sitä ei onneksi tarvitse kauaa odottaa, sillä sen aika on jo muutaman tunnin päästä :) Ja mikä parasta, takaisin minun ei tarvitse tulla kuin vasta huomenna iltapalalle. Minulla on siis melkein kaksi ihanaa päivää aikaa vietää kotona :)

Nyt minulla on mahdollisuus näyttää hoitajille ja lääkärille, kuinka kehitystä on oikeasti psyykkisellä tasolla tapahtunut valtavasti. Aion tosissani tsempata niin täysillä loman, että painoni ei ole laskenut grammaakaan loman jälkeen. Tästä alkaa hyvä harjoittelu kotiinpaluuta varten ajatellen. Nyt minulla on edessäni kaikki ruokailut aamiaisesta iltapalaan asti. Vaikka järkevintä olisi ehkä noudattaa orjallisesti ruokailusuunnitelmaa, toivon voivani mennä enemmän tuntemusten mukaan ja luottaa siihen, että terve puoleni on jo tarpeeksi vahvoilla. Haluan nauttia, herkutella ja joustaa, niin kuin normaaliin elämään kuuluukin.

Pääsemme taas poikaystäväni kanssa päästämään sisäiset kulinaristimme valloilleen ja tekemään yhdessä jotain todella hyvää ruokaa meille. Ei ravintolassakaan käynti kuulostaisi yhtään hassummalta. Olen päässyt täysin eroon siitä ahdistuksesta, mitä ravintoloissakäynti joskus aiheutti. Tällöin minun oli tutkittava ravintolan ruokalistat etukäteen netistä, ennen kuin pystyin sanomaan, löydänkö sieltä mitään sopivaa syötävää itselleni. Mutta nyt olen jo niin vahvoilla, että löydän melkeimpä mistä ravintolasta tahansa syötävää itselleni. Ja ainahan annoksia pystyy hieman muuntelemaan mielensä mukaan :)

Mutta ehkä päädymme kuitenkin tekemään itse ruokaa. Poikaystäväni hieman väläytteli, jospa tekisimme jotain liharuokaa rosmariinikastikkeen kera. Ja jos hyvin käy, niin ehkäpä uskaltautuisin juomaan lasillisen viiniäkin ;) Suunnitelmissani olisi aivan ihana rauhallinen koti-ilta, johon kuuluisi hyvää ruokaa, saunomista ja leffan katsomista. Meillä on vinopino elokuvia, joita meidän on täytynyt yhdessä jo pidemmän aikaa katsoa. Vähäisen yhteisen ajan vuoksi niiden katsominen on kuitenkin aina siirtynyt, mutta nyt siihen olisi aikaa :) Ja yksi asia minkä voittanutta kotilomassa ei ole on oma, ihanan pehmeä sänky! Sitä on niin odotettu, että saa käydä nukkumaan omaan pehmeään sänkyyn tämän sairaalan kivikovan patjan sijaan.

Mutta aivan ensimmäiseksi, kun kotiin pääsen, käyn kotimme kimppuun imurin ja pölyrätin kera! Poikaystäväni on vielä töissä, kun kotiin pääsen, joten hän ei ole siellä estelemässä minua :D Viime viikonloppuna en millään olisi malttanut olla ryhtymättä siivoamaan poikaystäväni jälkeensä jättämää kaaosta, mutta sain häneltä käskyn jättää sotkut rauhaan. Mutta nyt kun aikaa on enemmän, ehkä hän sallii senkin ilon minulle:D Vaikka koti onkin välillä hieman kaaoksen vallassa, kukistamme hän pitää todella hyvää huolta. Nimipäivälahjaksi saamani orkidea kukoistaa yhä - itse olisin sen aivan varmasti onnistunut jo tappamaan!


Ja Juliuksen haen meille heti, kunhan vaan kotiin pääsen! Nyt saan pitää hänet jopa yön yli, mikä tuntuu ihanalta. Ajatus siitä, että pikkuinen herättää minut aivan liian aikaisin ei haittaa ollenkaan, sillä niin tärkeää hänen saamisensa luoksemme minulle on. Koska asumme rivitalossa, on meillä pienen pieni oma piha, johon Juliuksen voi sitten päästää itsekseen leikkimään. Poikaystäväni saa luvan tehdä etukäteen valmiiksi lumityöt niin, ettei Julius pääse lumikasan kautta aidan ylitse. Siinä meillä onkin vasta varsinainen naapurien ilahduttaja, kun hän haukkuu ja ulisee, minkä ehtii. Ennen hän teki sitä vain jonkun kulkiessa ohi, mutta nyt hän ulvoo kuuta ihan omaksi ilokseenkin :D

YUMMY! ♥Sunnuntaille yritin sopia ripsihuoltoani, sillä räpsyttimeni ovat menneet melko kehnoon kuntoon: yksi siellä, toinen täällä :D Mutta kosmetologiksi opiskeleva ystäväni on menossa ensiviikolla kauneusmessuille Saksaan, josta saisi vasta lisätarvikkeita. Näin ollen ripsihuolto siirtyy, mutta sen sijaan saan tavata ystäviäni kahvittelun merkeissä paikallisessa kahvilassa. Ja nyt todellakin aion syödä sen herkkuleivoksen tai jättipullan, joita kahvila tarjoaa, ja josta viimeviikonloppuna jäin paitsi! Siitä ei tingitä :)

Joten minä lähden tästä viettämään mahtavaa viikonloppua kotiin ja toivottelen teille kaikille mitä rentouttavinta viikonloppua! :)

Laura

10 kommenttia:

  1. ihanaa pikkulomaa! nauti oikein kunnolla, olet sen varmasti ansainnut :--)

    VastaaPoista
  2. Minun sydämmeni pomppii ilosta, kun luen tätä posteriasi. OOt ansainnut tämän loman!!! Voit olla ylpeä siitä. Ja mitä ihana, on myös upea ilma. Minä toivon suuresti suuresti sinulle uskomattoman hienon viikonlopun. Nauti siitä täysillä!!!!!!!! :)
    haleja :-*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elena! :) Tällä kertaa koen todellakin ansainneeni loman, sen verran on joutunut töitä tekemään! Olen nauttinut lomasta täysillä ja jatkan nauttimista vieläkin :) Kivaa sunnuntaita sinulle<3

      Poista
  3. Oikein ihanaa viikonloppua sinulle!♥

    -Mari

    VastaaPoista
  4. Ihanaa viikonloppua, nautit varmasti joka hetkestä ihan käskemättäkin. ;)

    VastaaPoista
  5. Hauskaa viikonloppua teille kolmelle! Harmi kun ei nähdä :-\ ehkä ensi viikonloppuna sitten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Harmi tosiaan, kun ei nähty, mutta toivottavasti ensi viikonloppuna sitten! :)

      Poista

Otan ilolla vastaan teiltä kommentteja: niiden avulla voimme vaihtaa ajatuksia sekä antaa vertaistukea toisillemme :)