maanantai 26. maaliskuuta 2012

Kevään tuntua

Auringolla on kyllä kummallinen vaikutus. Kun herää aamulla siihen, että aurinko pilkottaa sälekaihtimien välistä, herää automaattisesti päivään paremmalla mielellä, kuin jos uloskatsoessa näkyisi vaan harmaata ja sateista ilmaa. Vaikka rakastankin syksyn sateisia, tunnelmallisia ilmoja ja talven pimeyttä, on kevään ja kesän odotus sisälläni herännyt jo niin valtavaksi, että voisin mielelläni jättää jo talven taakseni. Kokonaisuudessaan talvi on ollut minulla todella raskas, joten jos ei vuodenvaihde aloittanut sitä kuuluisaa uutta ja parempaa elämää minulla, ehkä kevät voisi tuoda elämääni mukanaan ne positiiviset muutokset. Ja ainakin tällä hetkellä vaikuttaa todella lupaavalta:)

Eilen aamulla kauhistutti, kun katsoin ulos ja näin kuinka pahasti kevät oli ottanut takapakkia: lunta oli tullut useamman sentin verran. Onneksi keväinen ilma palautui hyvin nopeasti ja aurinko on jo lähes sulattanut uudelleen sataneen lumen. On ollut ihana ulkoilla viime päivinä, kun aurinko on paistanut ja lämmittänyt niin mukavasti. Eilenkin aurinko paistoi pitkin päivää ja illalla kuuden aikaan oikein havahduin siihen, kuinka paljon kello on ja on silti niin valoisaa:) Tänäänkin kävin ulkoiluni heti aamusta ja taivas oli ihan pilvetön. Ihanaa, kun on saanut luopua paksuista toppatakeista ja kaivaa kevyemmät urehilukamppeet esiin. Pipokin alkaa olla jo auringon paistaessa aivan liikaa. Kunhan vaan lumi sulaa lopullisesti ja valtavat vesilammikot hiekkateillä vetäytyvät, voin ottaa käyttöön uudet kesälenkkarit, mitä todella odotan:) Sitten pistän kyllä juoksuksi!


Viikolla hain kevätmieltä jo ostamalla uusia kevät- ja kesävaatteita sekä kaivamalla esiin nahkatakin ja aurinkolasit. Oli ihana lähteä liikenteeseen kevyemmin varustein ja kävellä lähes sulia kävelyteitä pitkin:) Muutenkin vuodenajoissa on ihanaa se, että saa vaihdella pukeutumista aina vuodenajan mukaan. Juuri kun tietyn vuodenajan vaatteet alkavat kyllästyttää, voi kaivaa esiin toisen vuodenajan vaatevalikoiman. Ja näin kevään tullen todella alkaa kaivata niitä värejä pukeutumiseen ja niitähän tämän vuodet kevät- ja kesämuoti todellakin ovat tuoneet mukanaan! Kun astuu sisään vaatekauppoihin tuntuu, että oikein sokaistuu siihen väripaljouteen:) Odotan myös innolla poikaystäväni kauhistunutta ilmettä, kun kaivan esiin Espritin vaaleanpunaisen trenssini;)



Mutta yksi ihanimmista asioista keväässä on luonnon herääminen henkiin. Vielä ulkona ei ihan ole alkanut vihertämään, mutta kevään voi tuoda sisään kukilla, jotka kuuluvat kevääseen. Pari viikkoa sitten sain äidiltä keltaisia tulppaaneita kotiimme ja nyt kotonamme vihertävät viinimarjapensaiden oksat maljakossa:) Eilen äiti toi kuitenkin kevään myös tänne osastolle tuomalla narsisseja minulle. Ihana piriste huoneeseen, joka toi samalla mieleeni pääsiäisen ja sai minut entistä enemmän odottamaan pääsiäisristeilyä, jonne olemme lähdössä koko kaveriporukan voimin. Lähdemme yhdentoista ihmisen voimin risteilylle Tallinnaan Pitkäperjantaina ja sitä todella odotan! Siitä on aivan liian kauan, kun olemme päässeet viettämään kunnolla aikaa yhdessä ystävien kesken:) Ehkä olen siihen mennessä saanut kerättyä itseeni viimeisetkin puuttuvat kilot ja voin pukeutua torstaina Helsingistä ostamiini keltaisiin farkkuihin! Nyt vaan päivät kulumaan vauhdilla risteilyä odotellessa:)

Aurinkoista viikkoa teille kaikille! :)

<3: Laura

2 kommenttia:

  1. Kevät on kieltämättä ihanaa aikaa ja varsinkin kun paistaa aurinko. Mun mielestä auringosta saa erilaista voimaa ja tsemppiä jaksaa taas taistella. :)

    Voimia sulle, sulla on nyt tapahtuma tiedossa, mitä pitkin kulkea. Tekee niin mieli sanoa sulle että "älä tyri nyt", älä anna syömishäiriölle valtaa, vaan uhmaa sä syömishäiriötä. Uhmaa, hanki pari kiloa lisää, saat sopivat keltaiset farkut ja pääset risteilylle iloisin mielin.

    Halaus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä:) Tuo on ihan oikein sanottu, että "älä nyt tyri", sillä nyt pitää oikeasti tsempata täällä osastolla ja tehdä kaikkensa kotona, että oikeasti pärjää ja paino ei kotona laske! Ettei vaan joudu taas pettymysten eteen ja perumaan menoja!

      Tsemppihalaus myös sinulle <3

      Poista

Otan ilolla vastaan teiltä kommentteja: niiden avulla voimme vaihtaa ajatuksia sekä antaa vertaistukea toisillemme :)