torstai 8. maaliskuuta 2012

Tutustutaan :)

Kyselin tuossa eilen olisiko teillä toiveita, ideoita tai ehdotuksia, mistä haluaisitte minun kirjoittavan. Eräs lukija ehdotti minulle, josko kertoisin itsestäni enemmän ihmisenä - ihmisenä joka oikeasti olen tämän anoreksian takana. Postausaiheet ovat aina liittyneet lähinnä sairauteeni, mutta tämä kyseinen lukija toivoi, josko raottaisin hieman enemmän verhoa, mitä sieltä anoreksian takaa löytyy. Ja sehän minulle sopii mainiosti, mukavaa vaihtelua :)

Hän ehdotti, että kertoilisin itsestäni ihan perusjuttuja vaikkapa ala-aste aikojen ystäväkirjan tapaan :) Miltä tämä teistä kuulostaisi? Monet teistä lukijoista tunnenkin, mutta suurin osa on minulle täysin vieraita. Joten olisi mukava tutustua puolin jos toisin. Ensin ajattelin, että kirjoittelisin vapaasti elämästäni ja millainen ihminen oikeasti olen, sillä valtaosan elämästäni olen kuitenkin elänyt anoreksiasta vapaana. Mutta sitten päätinkin, että jos kiinnostusta löytyy, voisitte heitellä ilmaan kysymyksiä ja vaikka samalla kertoa hieman itsestänne! Olisi hienoa tietää, oletko löytänyt tieni blogiini itse anoreksiaa sairastavana, anorektikon läheisenä tai vaikkapa asiasta muuten vaan kiinnostuneena :)

ಌ SugarPlum™© • Part 13 ಌ | Facebook


Voipi olla, että kukaan ei asiasta kiinnostu, joten päädyn tekemään pienen postauksen itsestäni omalla tyylilläni tämän erään mukavan lukijan pyynnöstä :) Mutta yrittänyttä ei laiteta, joten katsotaan löytyykö teidän puoleltanne kiinnostusta udella asioita minulta ja samalla vaikka kertoa itsestänne jotain! Koska kommentointi ilman rekisteröitymistäkin on mahdollista, on kysymysten esittäminen kaikille mahdollista. Ollaan uteliaita puolin jos toisin ;) Ja tietenkin mahtavaa olisi, jos ihan rekisteröityisittekin :)

<3: Laura

14 kommenttia:

  1. Odotan innolla tulevaa postausta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla :) Heitä ilmaan ihmeessä jotain kysymyksiä, jos vaan tulee mieleen! Olisi kiva tietää mitä haluatte minun kertoilevan :)

      Poista
  2. Miten te poikaystäväsi kanssa löysitte toisianne? Jotenkin ne rakkaustarinat ovat aivan ihania ja mieltä lämmittäviä! :) ♥♥♥

    VastaaPoista
  3. Moi,

    Löysin joku pari viikkoa sitten blogisi sattumalta ja olen kahlannut kyllä kaikki postaukset läpi. Olen monta kertaa harkinnut kommentoimista, mutta se on jäänyt, mutta nyt päätin rohkaistua.

    Itse olen sairastanut anoreksiaa joskus vuosia sitten, mutta vaikka tilanteeni ei koskaan ollut niin vakava, että olisin joutunut sairaalaan, niin sairaushistoria on sen verran mittava, että en ole kokonaan päässyt sairaudesta eroon. Varsinkin vaikeissa elämäntilanteissa ja kovassa stressissä helposti turvautuu siihen vanhaan tuttuun ja valheelliseen hallinan ja turvallisuuden tunteeseen. Olen myös samaan aikaan sairastanut vaikean masennuksen, joka on myös aika ajoin palannut elämääni, kuten esim tällä hetkellä.

    Itsestäni olisi myös kiva kuulla enemmän sinun ja poikaystäväsi suhteesta. Ja miten hyvin sairaana olet pystynyt reagoimaan hänen kommentteihinsa (siis, että pitää/rakastaa sinua yms). Itse olen nykyisen aviomieheni tavannut sairaimmalla hetkellä, joten siksikin olisi mielenkiintoista kuulla. Itselleni oli nimittäin todella vaikea uskoa siihen, että joku voisi pitää saati rakastaa minua, koska en itse tehnyt niin.

    Oletko koskaan ajatellut kirjoittaa kirjaa anoreksiaan liittyen? Toki sellaisia omatarinoita on jonkin verran ilmestynyt, mutta mietin, että kirjoittaisit toki omasta sairaudesta, mutta vaikka sitten, kun olet tekemässä sitä unelmiesi työtä syömishäiriöisten parissa, jolloin voisit ottaa mukaan myös ammatillisen näkökulman. Kysyn siksi, että olet todella hyvä kirjoittaja.

    Oikein paljon jaksamisia ja tsemppiä taisteluun!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentistasi ja mukavaa, että olet löytänyt tiesi blogiini :)Ja minusta on aina ihanaa saada kommentteja, joten rohkeasti vaan jatkossakin kommentoimaan, mikäli jokin asia herättää ajatuksia tai jää vaikkapa mietityttämään! Kysyäkin saa ihan mitä vaan :)

      Voin toki kirjoitella enemmänkin siitä, miten tämä kaikki on vaikuttanut minun ja poikaystäväni suhteeseen, sillä eihän se voi olla vaikuttamatta. Kiitos siis postausideasta :)

      Ihanaa kuulla, että pidät minua hyvänä kirjoittajana, sillä minä todella nautin tästä! Haaveissani olisikin joskus kirjoittaa kirjakin, siinä vaiheessa kun olen oikeasti parantunut. Haaveenani olisi paranemistarina, joka loisi uskoa saman sairauden kanssa kappaileville. Ja ehkäpä mukaan voisi ottaa myös sitä ammatillista näkökulmaa!

      Kiitos tsempeistä ja voimia sinullekin oman taistelusi läpikäymiseen! :) Ja muista, kyllä se oma rakas rakastaa ja pysyy rinnalla, vaikka itselläkin ne epäilyksen hetket ovat hyvinkin tuttuja!

      Poista
  4. Hei!

    Tässäpä joitain mieleeni tulleita kysymyksiä?

    Mitkä ovat olleet lempiharrastuksiasi? Ehditkö nykyään harrastella eri asioita, kun olet kotona?

    Onko sinulla paljon ystäviä ja ehditkö viettää aikaa heidän kanssaan? Onko ystävissäsi joitain yhteisiä piirteitä?

    Oletko mielestäsi enemmän ekstrovertti vai introvertti?

    Otitko lapsena koulunkäymisen ja arvosanat vakavasti?

    Onko sinulle tullut monia ystäviä tapaamistasi muista anorektiaa sairastavista/sairastaneista ihmisistä?

    Onko anoreksia sinusta harvinaisempi pojilla kuin tytöillä? Tunnetko miespuolisia anorektiaan sairastuneita?

    Tunnen joitakin anoreksiaan sairastuneita tai siitä parntuneita.Minusta on kiinnostavaa kuulla aiheesta. Olen yleensäkin kiinnostunut monista psykologisista ilmiöistä ja ihmisten elämästä ja avoimesta kerronnasta omista tunnoistaan ja haasteistaan. Toivon sinulle kaikkea hyvää ja erityisesti paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, täällä taistellaan ja kovaa paranemisen puolesta! :)

      Ja kiitoksia kysymyksistäsi! :) Mukavaa, että joku lähti mukaan kyselyyn :) Ensi viikolla ajattelin postauksen tehdä, joten silloin saat vastauksia kysymyksiisi ja varmasti tietää minusta vielä paljon muutakin, mikä ei ole tämän anoreksia-minän kautta teille lukijoille välittynyt!

      Poista
    2. Täytyi vielä tulla tänne lisäilemään, jos sattusit tämän huomaamaan, että ajattelin tehdä ensi viikolla postauksen erikseen tuosta miespuolisiin anorektikoihin liittyvstä kysymyksestäsi :)

      Poista
  5. Musta ois hauska kuulla millainen tyttö olit ennen kuin sairastuit ja millainen olit lapsena :D esim. harrastuksistasi ja muista kiinnostuksen kohteistasi olisi kiva saada tietää jotain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, huomioin nuo asiat varmasti tulevassa postauksessani:)

      Poista
  6. Tää kuulostaa tosi hyvältä! Olet kumminkin paljon enemmän kuin vain joku sairaus! Odotan innolla postaustasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Torstaille ajattelin sen kasaan saada, joten ole silloin taajuuksilla :)

      Poista
  7. hei tuli vaan mieleen että ois ihanaa jos voisit liittää mukaan myös joitain kuvia vuosien varrelta! :) ei toki ole pakko, jos et halua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin kyllä laitella mukaa kuvia niiltä ajoilta, jolloin olin vielä terve :) Ja digikamerat olemassa :D Lapsuuskuvia yms. minulla ei ole siihen mahdollisuuksia liittää, koska en pääse kotona skannailemaan, kun täältä osastolta käsin kirjoittelen, mutta koneella olevia kuvia voin toki laittaa :)

      Poista

Otan ilolla vastaan teiltä kommentteja: niiden avulla voimme vaihtaa ajatuksia sekä antaa vertaistukea toisillemme :)