keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Pienen pieniä iloja :)

Kun päivä päivältä alkaa oikeasti ymmärtää enemmän, kuinka paljon hyvää parantuminen niin fyysisesti kuin psyykkisestikin tuo mukanaan, alkaa olla kaikin puolin hyvä olla. Paranemisessa on laajassa mittakaavassa valtavasti hyviä asioita, mutta myös pikkuisia yksittäisiä asioita on välillä kiva mietiskellä, ja hakea niistä sitä hyvää mieltä itselleen ja hymyä huulilleen - varsinkin kun sairas puoleni ei enää estä minua miettimästä tällaisia:)


Voin jälleen istua kovemmallakin penkillä ilman, 
että tarvitsen lisäpehmusteen takapuoleni alle. Pehmustusta kun on tullut lisää omasta takaa;)

Voin jälleen käydä saunassa ja istuskella lauteella ilman, että häntäluuni vaikeuttaa istumistani, taikka makoilla lauteella ja rentoutua ilman, että selkäranka painaa ikävästi lauteita vasten.

Voin lähteä lenkille ja vaihtaa henkseleillä varustetut toppahousut tuulipuvunhousuihin, jotka pysyvät ylhäällä ilman, että joudun toisella kädellä pitämään niitä ylhäällä. Mukavampi kävellä, kun saa rennosti ja vapaasti heilutella käsiään eikä tarvitse pelätä, että housut tippuvat jalasta:D

Voin jälleen nukkua lempiasennossani sykkyrällä ilman, että luut kolisevat yhteen ja joutuisin virittelemään pehmikettä polvieni väliin.

Voin jälleen käyttää rintsikoita ilman, että kaarituet painavat ikävästi luihin :D

Voin vetäistä jälleen farkut jalkaani ja todeta niiden oikeasti istuvan ja näyttävän hyvältä.

Voin jälleen käyttää normaaleita paitoja farkkujen kavereina ilman, että minun tarvitsee pukeutua pitkään paitaan peittämään leggingseillä verhotun takapuoleni.


Voin pukeutua kevyemmin ilman että jäätyisin pystyyn ja sormeni alkaisivat sinertää. Tarkenen jälleen syödä t-paidassa ja nukkua ilman pitkiä yöpuvunhousuja. Tätä ei ole tapahtunut vuosiin!

Kukaan ei enää varoittele tuulisella ilmalla, että lähtisin kohta lentoon!

Voin hyvillä mielin valita eniten makuhermojani kutkuttavan jälkiruoan sen sijaan, että vaihtaisin sen automaattisesti kevyempään vaihtoehtoon:)

Voin vaan olla ja nauttia asioiden tekemisestä ilman jatkuvaa ahdistusta, nälkää ja ruoan ajattelua.

Voin jälleen haaveilla, unelmoida ja elää mielikuvissa ajatellen, että ne kaikki voivat oikeastikin toteutua enemmin kuin uskonkaan :)


Uskallan jo ottaa kehut vastaan ulkonäöstäni kehuina enkä suurena loukkauksena :)


Huomaan olevani aina vaan enemmän oma hymyileväinen itseni :)


Dream As If You'll Live Forever... 


<3: Laura

P.s. Huomenna luvassa pientä tarinointia lapsuus- ja nuoruusvuosistani, ajasta jolloin olin vielä täysin terve :)

10 kommenttia:

  1. Oi ihanaa, että löydät päivittäisestä elämästä noin paljon iloittavaa :) Siusta voisin itsekin ottaa oppia ja pyrkiä löytämään niitä pieniä iloja mitä päiviin mahtuu. (Tänään siinä jopa onnistuin: lämmin uunituore leipä, jonka päälle sulaa voi, kerrassaan vastustamattoman hyvää)

    Kiitos ajatuksia herättävästä, sympaattisesta ja taitavasti kirjoitetusta blogista. Lämpimiä halauksia!

    Noora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kauniista sanoistasi :) Tuo sinun päivän pieni ilosi, uunituore leipä, kuulostaa varsin namilta! :)

      Lämpöisiä halauksia myös tältä suunnalta! :)

      Poista
  2. Onpa ihanaa luettavaa ja positiivisia ajatuksia, hyvä! :) Tsemppiä paranemisprosessiin ja ihanaa kevään alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy pyrkiä etsimään niitä pieniä iloja päivistä, sillä ei tästä muuten mitään tule, jos jää vaan murehtimaan tätä sairaudesta luopumista: sen olen vuosien aikana huomannut! Sairaus yrittää kovasti syyllistää kyllä vielä näistä ajatuksista, mutta yritän olla kuuntelematta sitä :)

      Kiitos mukavista sanoistasi ja ihanaa kevään alkua myös sinulle! :)

      Poista
  3. ihania positiivisia juttuja!!!! varsinkin tämä "Uskallan jo ottaa kehut vastaan ulkonäöstäni kehuina enkä suurena loukkauksena :)" koska juuri tämä seikka on tärkeä meille naisille, jotta me voidaan tuntea itseämme naiseksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän nyt etsiä niitä oikeasti positiivisia asioita, joita paraneminen on tuonut mukanaan ja unohtaa sairaan äänen kuiskuttelut korvani vieressä! :) Ja todellakin nyt pyrin ottamaan muuttuvaa kehoani koskevat kommentit kehuina, enkä suorana ilmauksena painonnoususta!

      Poista
  4. Heippa! Blogissani on jotain sinulle, käy kurkkaamassa. :)

    VastaaPoista
  5. Ihana postaus <3
    se parhaiten nauraa, kuka paranee !

    VastaaPoista

Otan ilolla vastaan teiltä kommentteja: niiden avulla voimme vaihtaa ajatuksia sekä antaa vertaistukea toisillemme :)