perjantai 31. toukokuuta 2013

Alkuviikon meiningit :)

 Huh hei, mikä viikko! Jokaiselle päivälle on ollut niin paljon tapahtumia, että välillä ollaan menty ihan pää kolmantena jalkana eteenpäin. Välillä ollaan paahdettu menemään liikenteessä aamusta iltaan ja illalla on väsy ollut sen mukainen. Mutta siis ihan mahtavaa tuo kaikki - mistään koetusta hetkestä en suostuisi luopumaan! Tässä hieman tunnelmia sunnuntailta sekä alkuviikon päiviltä :)

Sunnuntaina...

...pääsimme synkästä säätiedotteesta huolimatta nauttimaan aurinkoisesta ulkoilmasta:) Tutntuu, että sää on yllättänyt positiivisesti aurinkoisella ilmallaan nyt jo monena päivänä, vaikka ennuste on useampaan otteeseen kunnon sateita lupaillut. Noh, empä ala valittamaan tällaisista muutoksista :) Justus sai kesälakin päähänsä ja pääsi hetkeksi pötköttelemään varjoiselle paikalle terassille, kun äiskä päätti yrittää jatkaa epätoivoista säärien rusketusprojektiaan :D Pojan touhuillessa lelujensa kimpussa, nautin minä kupin kahvia ja ahmin hyvää romaania viltillä loikoillen.

Puolen päivän jälkeen olikin jo aika alkaa suunnata Pallokentälle iskän futispeliä katsomaan :) Ulkona näytti pilvet tummenevan ja lähdettiimpä sitten kunnon varusteissa Justuksen kanssa liikenteeseen. Mutta voi että sitä kuumuutta! Ja ei kun takaisin kotiin laittamaan kevyempää vaatetusta päälle. Lopulta lenkkitrikoot ja t-paita olivat aivan täydelliset varusteet, ja sainkin nautiskella auringossa olosta koko pelin ajan - eli aivan päin vastaisen ilman saimme, kuin etukäteen oli lupailtu. En taida vieläkään oikein muistaa, että tosiaan, sairaasta palelusta ei ole minun kohdallani enää tietoakaan, joten aina ei todellakaan tarvitsisi varautua niin viimeisen päälle, mitä lämpimään vaatetukseen tulee! Kevyemmästä vaatetuksesta huolimatta iski niin kauhea kuumuus päälle huutavan janon kera, että äitini sai toimia juomalähettinä eli käydä kauppareissullaan heittämässä kylmää juotavaa minulle - palvelu toimi jälleen kerran :D

Pelin jälkeen nopeasti kaupan kautta kotiin ja vapaailtaa viettämään. Illalla teimme vielä hyvää ruokaa, ja pojat ottivat tuntumaa riippumattoon äiskän kokkaillessa :) Kivaa ja rentoa sunnuntai-illan oleskelua!

Maanantaina...


...koitti vidoin pitkään odotetut kahvilatreffit Minnin kanssa. Voi että kun tyttöä onkin ollut jo ikävä! Aloin jo tottua siihen, että näemme kerran viikossa, joten kuukauden breikki oli aivan liikaa! Kun Justus syntyi, niin Minni kävi meillä kahvilla kotona todella usein, ja kun pääsimme herran kanssa liikenteeseen, tuli viikoittaisista kahviltreffeistä ihana tapa, viikon kohokohta. Nyt tyttösen muutto Helsinkiin on pitkittänyt tapaamisväliä huomattavasti, mutta asia korjataan kunnolla ensi viikolla, kun teemme päiväreissun Helsinkiin Justuksen kanssa! Voi että, kuinka odotankaan kaikkea sitä kivaa, mitä Minni on meidän päänmenoksi keksinytkään :) Siitä kaikesta varmasti lisää sitten ensi viikolla.

Tiistaina...

...minulla oli sairaalalla polikäynti. Koska päivä oli aurinkoinen, halusin ottaa hyvästä säästä kaiken ilon irti ja lähdimme sairaalalle kävellen. Kesämies pääsi taas kokeilemaan rattaissa istumista muutaman välipäivän jälkeen. Uudet aurinkolasit vaan nenälle ja menoksi!

Pari vuotta sitten sairaalassa väsäilemäni "mahtava" tilkkutyyny on hakenut paikkaansa kaapin perällä ja nyt se on sen vihdoinkin löytänyt Justuksen selän tukemisen merkeissä! Tyynyn kanssa Justuksen asento on jo melkoisen hyvä rattaissa, joten vähitellen olen uskaltanut poikaa rattaissakin kyyditä.  Keli oli nytkin niin lämmin, että poika olisi varmasti paistunut vaunuissa! Pojan ei siis tarvinnut läkähtyä kuumuuteen vaunukopassa, ja samalla ukkeli sai mukavan mahdollisuuden tarkkailla ympäristöä ja avartaa elämysmaailmaa aivan uudella tavalla :)

Koettu vehreys on aivan uskomatonta :) Ei voi olla kuin hyvällä mielellä, kun voi kävellä paikasta toiseen Justus seuranaan kesästä ja lämmöstä nauttien. Koko kesä vielä edessä ja pari kuukautta tätä vapautta ennen töiden alkua. Aion ottaa siitä kyllä niin ilon irti! :)

Polikäynti meni tuttuun tapaan punnituksen ja kuulumisten vaihdon merkeissä. Nyt kun Justus on ollut mukanani lähes jokaisella kerralla, on hoitajani kaivanut kaapista heti ensimmäisenä viltin esiin, jonka päälle Justus on sitten päässyt köllöttelemään. Juttelimme niitä näitä hoitajani kanssa, hieman voinnistani, mutta lähinnä yleisistä kuulumisista. Kävimme läpi kaikenlaisia asioita Justuksen unirytmistä kesälomasuunnitelmiin. Eli mukavaa höpöttelyä Justuksen puuhailuja samalla seuraten:)

Illemmalla Justus sai seurakseen mummon ja Julius-koiran. Minä suuntasin taloyhtiömme kokoukseen ja Jarno futispeliin. Kokoukseen lähteminen ei aluksi houkutellut minua ei sitten yhtään! Mutta jälleen kerran sain todeta, että ihan turhaan jännitin kokoukseen menoa. Hyvin "vaativa" tehtäväni pöytäkirjantarkastajana osoittautui allekirjoituksen laittamiseksi puuhtaaksi kirjoitettuun kokouspöytäkirjaan - siitä jopa minäkin selvisin :D Ja saimpahan vielä kokouksen ohessa lämmintä dallaspullaa sekä kahvia nautiskella ja tutustua samalla hieman paremmin talon muihin asukkaisiinkin, joten varsin mukava kokemus tuo loppujen lopuksi oli ennakkoajatuksistani huolimatta. Usein sitä vaan tekee monesta asiasta mielessään paljon vaikeampia kuin mitä ne todellisuudessa ovatkaan. Kotiin lähtiessäni sain käydä tekemässä rauhassa ruokaostokset, kunnes lähdin kotiin vapauttamaan lapsenvahdit työstään. Varsinkin tämä karvaisempi versio odotti jo malttamattomana eteisessä lähtöä! Olikohan ollut kenties raskas hoitokeikka ja vaativa vahdittava? :D


Keskiviikkona meillä olikin sitten vauhdikas päivä lounaan, monen tunnin shoppailureissun sekä tyttöjenillan merkeissä! Niistä tunnelmista lisää myöhemmin, samoin kuin torstaina tehdystä kuntosalikäynnistä :) Nyt nautiskellaan rauhassa kotona hieman huilien kunnon menopäivien jälkeen. Huomenna pojat jäävät hetkeksi kahdestaan, kun minä suuntaan ystävien kanssa hetkeksi iltaa istumaan kaupungille, mutta muuten otetaan päivät niin levon kannalta että!

Ihanaa viikonloppua kaikille, ja erityisesti koulun penkeiltä kesälaitumille siirtyville upeita lomapäiviä Justuksen kanssa täältä toivottelemme! :)

<3: Laura

8 kommenttia:

  1. Kuulostapa viikkoksi mukavalta! Ihanasti teet kaikkea tervettä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihan mahtavaa tehdä kaikkea normaalia! Ennen kaikki oli edes jollain tapaa sairauden värittämää, muttei onneksi enää :)

      Poista
  2. Ihanaa viikonloppua ja alkanutta kesäkuuta teillekin, vauhtiveikot Laura ja Justus! ♥

    VastaaPoista
  3. Sun viikon kuulumisia on aina niin kiva lukea kun ne on niin iloisia ja positiivisia :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tällaiset tavalliset viikkokuulumisetkin on mukavaa luettavaa! :)

      Poista
  4. Viikkosi on sisältänyt ihanasti tapahtumia ja arjen pieniä iloja, taas niin mukava postaus! On menoa ja meininkiä. Shoppailu"hulluna" jään mielenkiinnolla odottelemaan teidän shoppailureissun kuulumisia (toivottavasti ostitkin itsellesi jotain kivaa ;) ja kuntosali-postaus kuulostaa myös mielenkiintoiselta.

    Syy, miksi kommentoin, on tämä: "Usein sitä vaan tekee monesta asiasta mielessään paljon vaikeampia kuin mitä ne todellisuudessa ovatkaan.". Voi kyllä, niin oikeassa olet!! Olisi elämä huomattavasti helpompaa jos ei asettaisi mitään odotuksia tai miettisi etukäteen asioita. Hienosti suoriuduit vaativasta tehtävästäsi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ostin kyllä ja olisin ostanut paljon paljon lisää, jos olisi rahavarannot antaneet periksi! :D Moni juttu hieman jäi kaivelemaan, mutta tuleehan niitä shoppailukierroksia vielä lisääkin ;) Ja kun paino on normaalissa, päästän itseni irti ja ostan todellakin kaikkia ihania vaatteita itselleni hyvillä mielin! :D

      Tuo on kyllä kumma juttu, miksi paisuttelee päässään asioita niin isoksi! Ja varsinkin, jos aamulla odottaa jokin "jännittävä" juttu, niin voi että miten illan ja yön tunteina kasvaa kasvamistaan omassa päässä se jännitys ja paniikki. Kummallinen on ihmismieli kyllä!

      Poista

Otan ilolla vastaan teiltä kommentteja: niiden avulla voimme vaihtaa ajatuksia sekä antaa vertaistukea toisillemme :)