maanantai 27. toukokuuta 2013

Uutta Justus-herralle

Aloitin tekemään tätä postausta jo melkein kuukausi sitten, mutta nyt vihdoin ja viimein ajattelin sen  julkaista :) Ajatuksenani oli esitellä Justukselle tilaamani hauskat kirjatuet sekä Idalle tilaamani valloittavan somat mekot, mutta myös muita hankintoja on tullut tehtyä, joten laitetaampa ne nyt samaan syssyyn kuvien muodossa! Koska poika on siirtymässä nyt seuraavaan vaatekokoon, niin sen vuoksi uusien vaatteiden hankinta on ollut kovastikin ajankohtaista. Kyse ei sii ole pelkästään minun ostosintoilustani :D

Olen etsinyt Justukselle mahdollisimman hauskoja ja värikkäitä vaatteita, mutta siinä hieman epäonnistuen. Olen käynyt paikallisessa lastenvaateliikkeessä, jonne meillä olisi lahjakorttikin odottamassa, useampaan kertaan, mutten vieläkään ole sieltä mitään tarpeeksi kivaa löytänyt. Tätä kyseisetä merkkiä erilaisine, värikkäine kuoseineen siellä kuitenkin on ollut, ja nämä ovatkin olleet kovasti mieleeni. Ihana retrokuosi! :)

Justus saikin tämän asun kummeiltaan lahjaksi ja nyt se on lämpimien säiden myötä päässyt vihdoin käyttöön :)

Iskän valitsema body ja harmaat kollarit pojalle ihan Prisman valikoimasta.

Viimeisimmät vaatehankinnat Prismasta sekä Anton & Ninasta. Olen todella pitkään etsinyt Justukselle kivaa trikoopipoa, mutten ole sellaista vielä löytänyt. Päädyinkin sitten ostamaan vihreän tassupipon, vaikkei se nyt ihan lemppariksi yltänytkään kuosin perusteella. Mutta voi että, kuin huonosti tuo Justuksen päähän istui! Ei sitten millään asettunut pipo pojan päähän, enkä tiedä onko vika minun asettelutaidoissani, pojan päässä vaiko pipon mallissa :D  Eli taitaa etsiskely vielä jatkua :)

Mauri Kunnaksen kuvituksilla koristeltu lyhythihainen body sekä bodyyn sopivat lappuhaalarit. Tällaisia ostaisin mielelläni lisääkin, sillä pidän kuvitustyylistä todella paljon. Herra Hakkarainen- yöhousut löytyvätkin jo ja sopivat Justukselle todella hyvin:)

Muutama arkikäyttöön sopiva, pitkähihainen body Anton & Ninasta.

Justuksen todellisen kasvuspurtin on huomannut parhaiten pojan yökkäreistä. Jokainen yökkäri, jossa jalkaterä ei ole avoin, on yhtäkkiä jäänyt aivan liian pieneksi. Ei poikaparka saa enää jalkaansa suoraksi niissä :D Joten tässä ensi hätään yksi uusi yökkäri Prismasta.

Sitten netistä tekemiini tilauksiin! Päädyin surffailemaan mussukat.fi -sivustolle etsiessäni Justuksen Ida-serkulle synttärilahjaa, ja voi että kun olisin voinut tilata sieltä vaikka mitä! Hieman piti intoa rajata, mutta muutaman jutun silti klikkailin ostoskoriini kuitenkin :)

Tässä on Idalle tilaamani mekot, joista apinakuosisen mekon tilasin neidille synttärilahjaksi. Toisen, hihattoman mekon taas tilasin Idalle äitini puolesta. Hihaton mekko on materiaaliltaan orgaanista joustofroteeta, mikä luo mekkoon kivan retrofiiliksen, vaikkein kuvio kovin vanhahtava olekaan :) Ajattelin, että molemmat mekot olisivat monikäyttöisiä, sillä lisäämällä ohuen pitkähihaisen alle, sopivat mekot varmasti myös hieman viileämmällä ilmalla mainiosti.

Tilasin lisäksi Justukselle tulevaisuuden varalle kaksi nokkamukiakin kyseisestä nettikaupasta, lohikäärmeellä sekä kissalla kuvitetut. Mikkikuvioitu nokkamuki tarttui ihan Prismasta mukaan yhtenä päivänä.

Sitten ihan paras hankinta kyseisestä nettikaupasta ja ylipäätään viime aikoina. Heti kun näin nämä kirjatuet nettikaupassa, niin tiesin, että ne olisi ostettava!

Koirat ovat hiekkasäkin kaltaisia ja tukevat ihan hyvin kirjoja. Haluan kovasti viedä Justuksen huonetta lapsimaiseen suuntaan pikku hiljaa, jonka vuoksi nämä ovat hyvä lisä kirjahyllyn päälle :)

Koirien lisäksi tarjolla nettikaupassa oli sekä apinan että pöllön muotoisia kirjatukia. Koirat olivat kuitenkin eniten omaan mieleeni :)


Ja viimeisenä herran uusi lelulaatikko! Laatikko on erityisen kiva siinä vaiheessa, kun Justus alkaa itse keräilemään lelujaan paikoilleen, mutta nytkin se toimii kivana säilytyspaikkana leluille silloin, kun ne täytyy saada jaloista pyörimästä pois.

Nyt kaikki äidit, tädit, kummit ja muut lasten kanssa tekemisissä olevat, olisi hauskaa saada vinkkejä hyvistä nettikaupoista! Erityisesti tuo sopiva trikoopipo olisi mukava löytää, joten jos te olette sillä saralla tehneet hyvän löydön, niin kuulisin enemmän kuin mielelläni, mistä olette sellaisia löytäneet! :)

<3:Laura

5 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! On toi Justuskin niin ihana. Tulee varmaan oikea naistenmies pojasta !(:
    Kiva kun kirjoitat muustakin kuin syömishäiriöstä(toki ne kirjoitukset on ihania ja kannustavia kanssa.),koska tulee sellanen olo,että elämässä on muutakin,vaikkae tulee varmasti aina olemaan osa elämää! Kiitos taas ihanasta kirjoitelmasta!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti kommenttiin laittaa vielä,että luin aikaisempiä tekstejä josta näin Justuksen kuvan! En oo pariin viikkoon ehtiny lukea tätä.

      Poista
    2. Justus kiittää ja kumartaa! :) Kyllä sillä sellaista pilkettä silmäkulmassa on, että aineksia kunnon naisten naurattajaksi pojassa kyllä olisi ;)

      Tosi kiva kuulla, että tällaiset tavalliset arkipostauksetkin on ihan kivaa luettavaa! Sillä itse tykkään niiden tekemisestä juurikin siksi, että se on sitä minun elämääni nykyään :)

      Ihanaa ja aurinkoista kesää sinulle! :)

      Poista
  2. Kyllä kelpaa noin ihania vaatteita ja tavaroita käyttää! Kylläpäs Justuksen äidillä on hyvä vaatemaku ;) Hauskan näköiset nuo kirjatuet, en ole moisia koskaan aikaisemmin nähnyt :) Tätinä ja kummina olen ihaillut PimPam:in ihania vaatteita ja pipoja. En tiedä, että ovatko nämä yhtään sun tyyliä, mutta kannattaa käydä edes tsekkaamassa; www.facebook.com/pimpamforkids.

    Muista välillä ostaa itsellekin jotain kivaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Jenni vinkistä! Täytyy heti käydä kurkkimassa tuolla sivuilla - onkin ihan vieras minulle :)

      Heh, olen kyllä usein ostosten suhteen sellainen putkiaivo, että kun innostun jostain, oli se sitten sisustus, Justuksen jutut jne., niin en osaa muuta kaupasta sitten etsiskelläkään :D Mutta huomenna on edessä shoppailureissu ja aion taatusti ostaa itsellenikin jotain kivaa! :)

      Poista

Otan ilolla vastaan teiltä kommentteja: niiden avulla voimme vaihtaa ajatuksia sekä antaa vertaistukea toisillemme :)