keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Ida-neidin synttärikemut

Palaan vielä hetkeksi viikonloppuun, sillä lauantai-illan juhlien lisäksi juhlistimme Justuksen Ida-serkun 2-vuotis synttäreitä. Tänään on Idan oikea synttäripäivä, joten mikäs sen parempi päivä muistella näitä kekkereitä! :)

Kaksi vuotta sitten Ida-tyttönen oli äidilleen maailman paras äitienpäivälahja - eihän sen parempaa synttäripäivää olisi neiti voinutkaan valita! :) Tuntuu, että tuo päivä oli ihan vasta, mutta niin vaan tyttö on kasvanut vauhdilla ja on kyllä niin tomera neiti että :)

Muumit on ihan parasta, joten kortti ja lahjapussukka valikoituvat sen mukaan :) Lahjaksi tilasin neidille iloisen värisen mekon, josta kuvaa myöhemmin, kun esittelen hieman lapsosille tekemiäni hankintoja. Jarno oli futispelissä, joten suuntasimme kahdestaan herra Justuksen kanssa juhliin kera lahjapussukkamme:)

Onnitteluhalaus ujostelevalle pikkuneidille :) Ujostelu ei tosin kestänyt kuin pienen tovin ja sitten meno olikin taas hyvin Idalle ominaista: vauhdikasta ja hyvin riemukasta! :)

Justus mahtoi taas ihmetellä päikkäreiltä herättyään, että taasko sitä ollaan uudessa paikassa - kotona käydään nukkumaan, mutta herätessään onkin sitten milloin missäkin :D

Asianmukaisia synttäripalloja :)

Tämä otos kuvaa loistavasti synttärisankaria - hymyä ja luonnetta piisaa :) Vaikka näenkin Idaa usein, niin silti tuntuu tyttö kehittyneen jokaisen tapaamisen välillä aivan valtavasti! Motorisista taidoista puheeseen saakka huomaan kehitystä tapahtuneen aina suurissa määrin. Varsinkin puhe on alkanut luistaa neidillä sellaisella vauhdilla että!

Iina oli loihtinut ihanat tarjoiltavat jälleen kerran :)

Omina suosikkeinani - ylläty yllätys - mantelirouheiset kuppikakut sekä itsetehdyt marengit :) Kyselinkin heti Iinalta ohjeistusta mitä marenkien paistoaikaan ja - asteeseen tulee, sillä niitä on aivan pakko päästä itsekin kokeilemaan! Marenkisyöppö kun olen :D

Ja mustikkainen 2-vuotis kakku :)

Mummon ja papan sekä muiden sukulaisten ollessa läsnä, löytyy kyllä Justukselle pitelijöitä, mutta täytyihän sitä äidinkin kaapata Ukko hetkeksi syliin! :)

Ida on niin ihanan siro, kuin pieni keijukainen, joten Justus tuntuu väistämättä ikäisekseen aikamoiselta jötikältä Idaan verrattuna:D Otimme kuvat Justuksesta ja Idasta, Justus minun sylissäni ja Ida äitini sylissä, jolloin lapsukaisten kokoero hahmottui parhaiten! Ja kyllä se Justus vaan on kovasti töitä tehnyt saavuttaakseen serkkutyttönsä mitä pikimmiten! :D

Jottei lahjat veisi huomiota neidin ruokailulta, annoimme lahjat kakkukahvien jälkeen. Vuorossa kummitädin ja kummisedän lahja eli siis siskoni ja hänen kihlattunsa, jotka eivät päässeet Tampereelta paikalle.  Ja kyllähän neitiä taas lahjottiin! ;)

Kummien paketista paljastui aivan mahtava työkalupakki! Muistui mieleen ne veljeni vanhat, muoviset ja todella epäaidon näköiset leikkityökalut 90-luvun alkupuolelta - hieman eri luokkaa kuin nykylelut! :D Vanhemmiltani Ida sai vaatekaapin, mutta tapansa mukaan mummo ei ollut malttanut olla ostamatta Idalle vielä jotain lisäksikin: iso muumipalapeli paljastui paketista. Itse olin muumifanina erityisen ihastunut tähän lahjaan :D

Raksaneidillä on vaatetus kohdallaan ;) Ida on vallan toimelias tyttö, ja äidin tehdessä pientä remppaa kotona, on Ida vallan näppärä aputyttö siinä puuhassa. Kun äiti irrottaa listoja seinästä, auttaa Ida muovihaarukalla :D Myöskin kotityöt sujuu tytöltä sellaisella innolla että: joululahjaksi saatu, varsin aidon näköinen huriseva imuri on ollut kovassa käytössä! Katsotaan kuinka kauan tuollainen siivousintoilu jatkuu - voi olla hyvinkin pian toinen ääni tytöllä kellossa mitä siivoamiseen tulee, kunhan vaan ikävuosia tulee lisää ;)

Sellaiset ihanat juhlat tällä kertaa :) Juhlinta jatkuukin sitten sunnuntaina, kun koittaa äitienpäivä! Sitä ja Justuksen järjestämää äitienpäiväyllätystä odotellessa ;)

<3: Laura

1 kommentti:

Otan ilolla vastaan teiltä kommentteja: niiden avulla voimme vaihtaa ajatuksia sekä antaa vertaistukea toisillemme :)