lauantai 1. kesäkuuta 2013

Pitkä, ihana päivä♥

Jatketaampa sitten heti alkuviikon meininkien perään keskiviikon shoppailureissusta sekä kivasta illasta tyttöjen kanssa! Niin paljon tosiaan on joka päivä tapahtunut, että kerrottavaa kyllä riittää :) Tästä blogista taitaa tulla näin kesällä oikein kunnolla minun ja Justuksen kesäseikkailuihin keskittyvä kanava, mutta ehkäpä se osaltaan välittää sitä hyvää kesäfiilistä muillekin! :) 

Shoppailureissu Hyvinkäälle :)

Melkoisen epäonnistunut kuva pikkumiehestä, mutta olihan se kuva saatava ukkelista uudet vauhtiarskat nenällä! Kovasti yritin etsiskellä sellaisia, joissa kulkisi pään takaa kuminauha, mutten vielä ole löytänyt. Sen aikaa saavat kelvata nämä siniset muumi-lasit :) Tässä odottelemme Hyvinkään juna-asemalla vierastamme Helsingin suunnalta saapuvaksi! Edessämme oli siis päivä Hyvinkäällä ostoskeskus Willassa shoppailun merkeissä. Toissa viikolla treffasimme ystäväämme Riihimäellä markkinatunnelmissa ja nyt oli edessä Hyvinkäähän tutustuminen.

Päivä olisi ollut mitä parhain rantapäivä mitä kunnon helleaaltoon tuli, mutta Justuksellekin ilmastoidussa kaupassa vietetty päivä oli varmasti paljon mukavampi. Hurautimmekin autolla ensin Hyvinkäälle, jossa kävelimme asemalle vierastamme vastaan. Asemalta suuntasimmekin heti lounaalle :)

Meillä tytöillä alkoi sushihammasta kolottaa, joten suuntasimme Hanko Sushin lounalistan ääreen. Justus sai tyytyä vakiomenunsa antimiin, eikä hänellä ollut siis asiaan sanavaltaa ;)

Alkajaisiksi misokeittoa ja teetä.

Justus oli taas innoissaan uudesta ympäristöstä - niin paljon ihmeteltävää ja katseltavaa! On ollut mahtavaa liikkua Justuksen kanssa melkoisen paljon julkisilla paikoilla, joten olen saanut luottamusta sitä kohtaa, että pärjäämme kyllä. Vaikka Justus istuisi sylissä ruokailun ajan ja ruokailisi itsekin välillä, ei se ole mikään ongelma. Kunhan ruokapaussit pidetään ja välillä poika saa otettua pienet nokoset, niin mitään ongelmaa ei ole. Suurin ongelma on meinannut olla tämä hiostava ilma, mutta eiköhän siitäkin selvitä :)

Olin jo viimeksi päättänyt ottaa jonkin muun annoksen seuraavalla kerralla, mutta koska vakioannokseni oli lounasannoksena, päädyin siihen taas. Ja hyvältähän se pitkästä aikaa maistui! 

Lounaan jälkeen siirryimme kiertelemään kauppoja ja siinä vierähtikin useampi tunti mukavasti! Suurimman haasteen loivat jälleen ahtaat kaupat, joissa rattaiden kanssa täytyi luovia eteenpäin. Eikä vain ahdas liikeosa, vaan myös sovituskopit! Yhdessäkään kaupassa, jossa kävimme, ei ollut isompaa sovituskoppia, joten jouduin sovittamaan "avoimet ovet" -tyylillä eli verhot auki. Noh, poistaapahan ainakin taas osaltaan tehokkaasti viimeisimpiäkin vaikeita tunteita, mitä kroppaani olen koskaan liittänytkään :D Tai oikeastaan huomasin, ettei sellaisia taida olla enää olemassakaan, sillä niin häpeilemättä minä vaatteet sovitin, vaikka Justuksen rattaat olivatkin ainoa peite minun ja muun maailman välillä siinä tilanteessa. Mutta vaihtoehtoja ei ollut: poika ei mahtunut sovituskoppiin, enkä poikaa ulkopuolellekaan voinut jättää. Pahoittelut siis kanssashoppailijoille :D

Tämä otos kuvaa loistavasti Justuksen oletettuja fiiliksiä päivältä! Aluksi ajattelin, että tämä kertoo paljon Justuksen halusta tarkkailla ympäristöään, mutta toisaalta kuvaa voisi tulkita miehisenä silmien pyörittelynä ja kyllästymisenä naisten shoppailuintoa kohtaan :D

Reissu oli jälleen mitä mainioin ja tarttuipahan sitä mukaan muutamia hankintojakin. Tai olisi varmasti tarttunut paljon enemmänkin, ellen olisi pientä suodatinta laittanut tuhlailuilleni! Niin paljon on kesäreissuja edessä, että pitää olla tarkkana :) Mutta hankinnoista ehkäpä lisää toisella kertaa, samoin kuin hyvistä sovituskoppifiiliksistä, jotka tukevat entisestään saavuttamiani terveitä ajatusmalleja, mitä oman kroppani hyväksymiseen tulee! :)

Tyttöjenilta (kera yhden pienen miehen) ♥


Kun pääsimme kotiin, alkoi todella pikainen siivoaminen, sillä saimme ihanat tytöt vieraaksemme illan ajaksi! Jarno oli taas rantalentistä pelailemassa, joten ilta oli varattu vain tyttöjen jutuille - ja Justukselle tietenkin siinä sivussa! ;) Kahden ystäväni kotona juhlitaan tänään heidän pikkusisariensa ylppäreitä, joten siinä syy, miksi tytöt ovat kaupungissa kerrankin hieman pidempään. Joten pääsimme nauttimaan tällaisesta harvinaislaatuisesta keskiviikko-illan istuskeluista melko varmasti ensimmäistä kertaa sitten lukioaikojen :)

Nopeasti ennen tyttöjen tuloa nappasin kaupasta mukaan tarjottaviksi hieman raikasta purtavaa pitkän ja kuuman päivän päätteeksi. Jos olisin tiennyt aiemmin illan toteutumisesta, olisin ehdottomasti tehnyt tytöille itse jätskiä! Mutta ihanaa oli napsia välillä tällaisiakin kesäherkkuja ja ai että, kun ananas oli makeaa! Se on niin parasta tuoreena, ja tuore, grillattu ananas onkin yksi kesän vakkari grilliherkku. Tosin meidän iltamme napostelut eivät kuitenkaan jääneet tähän raikkaaseen puoleen, sillä kas kumma, jostain sitä suklaatakin sinne pöytään ilmestyi :D Yksi ystävistäni toi matkassaan suklaalevyn ja täytyipä kaivaa kaapista vielä edelliseltä yhteiseltä illalta jääneet suklaatkin esiin (vaikka hyvin olen minä niitä tässä välissä yksinkin tuhonnut).

Tottakai Justus oli yksi illan päätähdistä ;) Varpailla leikkiminen oli pääosasssa mitä uusien taitojen esittelemiseen tuli. Itsekin sitä tulee aina ihmeteltyä herran vauhdikasta kasvamista ja sitä, mihin se äidin pikkupoika onkaan oikein kadonnut. Joten varmasti muutos on melkoinen sellaisten silmin, jotka poikaa eivät ole aikoihin nähneet!

Ilta oli ihan todella mukava: rauhallista oleskelua ja höpöttelyä :) Mukavaa, kun tytöt jaksoivat tulla meille, sillä minulla ja Justuksella ei välttämättä olisi riittänyt puhti enää liikenteeseen lähtöön pitkän shoppailureissun jälkeen. Keli olisi toki ollut mahtava mitä terassilla istuskeluun tulee, mutta ehkä Justuksella ei taida olla vielä ihan tarpeeksi ikää?:D

<3: Laura

2 kommenttia:

  1. Ihana päivä teillä, ja molemmat: pikkuherra ja emäntä, niin keäsisinä! Mukavia kuulumisia on aina kiva lukea ja suosikoon läämin sää sielläkin päässä Suomea. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nell :) Ihania kesäkelejä myös sinne teidän sunnallenne ja paljon mahtavia kesähetkiä sinulle toivottelemme täältä Justuksen kanssa! :)

      Poista

Otan ilolla vastaan teiltä kommentteja: niiden avulla voimme vaihtaa ajatuksia sekä antaa vertaistukea toisillemme :)