torstai 30. toukokuuta 2013

Hyvä olo näkyy ja tuntuu!

Eiliseen postaukseen liittyen hyvän olon fiiliksiä :) Vaikka kasvot kiiltävät kuin viimeistä päivää, ulkoiseen olemukseen ei ole juuri panostettu, meikistä ei ole tietoakaan ja otokset ovat kovin epätarkkoja, niin välittyy kuvista toivottavasti juurikin se tärkein: hyvä olo ja elämästä nauttiminen! Ensimmäistä kertaa aikoihin olin lähdössä sopivissa farkuissa liikenteeseen ja sen mukanaan tuoma hyvä fiilis oli melkoisen mahtava! Ja kuvista päätellen myös Justus-herran meininki oli aikamoisen hyvä :)




Mitkä asiat teillä ovat saaneet itseluottamuksen viime aikoina kohoamaan ja muutenkin elämästä nauttimisen kohdilleen? :)

<3: Laura

19 kommenttia:

  1. Vastaus viimeiseen kysymykseen: SINÄ ! Susta on ollut mulle ihan korvaamaton apu, kiitos <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Susu <3 Samoin sinusta ja ihanista tsemppikommenteistasi on tullut korvaamattomia, kiitos! :)

      Poista
  2. komppaan susua! olet mahtava ja positiivinen esikuva, kiitos <3

    VastaaPoista
  3. VAU! Sun silmät oikein hymyilee, suorastaan nauraa! Harvoin näkee tällaista! Huomaa kyllä, että sä nautit elämästä! Ja ei varmasti yhtään tee pahaa, että kesä on vasta edessäpäin :)

    Voi hellanlettas tuota Justus-komistusta <3 Lentosuukko Justukselle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ihana Jenni! <3 Pikkuinen kesämies tuolta iskänsä sylistä lähettää terkkuja takaisin! :)

      Ja todellakin, ei todellakaan tee pahaa ajatus, että kesä on vasta edessä! Energiaa täynnä ja sunnitelmia vaikka muille jakaa - näillä näkymin siis varsin hyvä kesä tulossa! :)

      Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua sinulle! :)

      Poista
    2. Samat fiilikset itselläkin, mitä lähempänä kesää olen, sitä enemmän energiaa minussa on. Kyllä se vaan aurinko ja lämpö tekee ihmeitä!

      Samoin, mukavaa viikonloppua teille! <3

      Poista
  4. Näytät kyllä onnelliselta. Olen aaanut sinulta paljon vertaistuke tämän blogin kautta ja toivon että jaksat tehdä etenkin ruokapäiväkirjoista postauksia jatkossakin koska ne motivoivat tsemppaamaan ja avaavat silmiä oman syömisen suhteen. Ja suhteestasi liikuntaan toivon myös postausta. Itse olen juuri saavuttamassa normaalipainon rajaa ja liikunnasta luopuminen on minulle vaikein asia koska nautin liikkumisesta niin kovasti. Vielä pitäisi koittaa keventää liikkumista että elimistön toiminta normalisoituisi kuukautisten yms suhteen.
    Onko sairautesi muuten vaikuttanut missään vaiheessa pukeutumiseesi rajoittavasti tai muuten? Tästäkin aiheesta olisi kiva kuulla kokemuksiasi.

    Tsemppiä jatkoon ja onnellista kesää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olo on kyllä hyvin onnellinen ja on ihanaa, jos se oikeasti välittyy kuvista :)

      Ja tosiaan, kiitos toiveista! Aion ehdottomasti tehdä jatkossakin ruokapäiväkirjapostauksia, ja samoin voin hyvinkin kirjoitella toivomistasi aiheista. Tuo pukeutumisjuttu sopisi varmasti hyvin työalla olevaan postaukseen muuttuneesta/muuttuvast kropasta!

      Tsemppiä sinullekin ja mahtavaa kesää lämpimine ja aurinkoisine säineen! :)

      Poista
  5. Ihania kuvia!! Ootte molemmat ihania! Justus näyttää ihan sulta!


    Ja oon kyllä myös sitä mieltä,että sinä annat itseluottamusta- ja kaikkea positiivistä. En voi sanoin kuvailla,että miten paljon oot auttanut Mua! Olin täysin sairauden ihannoinnissa,mutta sitten löysin blgisi ja otin askeleen kohti tuntematonta. Luojan kiitos,että otin! Kiitos,että oot noin ihana ja jaksat tsempata ja kirjoitella tänne! Oot aivan ihana persoona!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Ihanaa kuulla aina täällä, että poika näyttää minultakin - lähipiiri kun näkee pojassa enemmän isää! :)

      Ihan mahtavaa, että olet uskaltanut tehdä muutoksia - muista olla ylpeä itsestäsi! Ja hienoa kuulla, että olet saanut tsemppihenkeä itsellesi blogistani :) Muista, että itse olet tehnyt kuitenkin kaiken työn! Ja se työ pitää nähdä onnistumisena, eikä epäonnistumisena, vaikka sairaus saattaisi joskus uskotellakin sinulle niin!

      Mahtavaa kesää - nauti elämästäsi täysin siemauksin! :)

      Poista
  6. Oot tosi kaunis! Sun ei yhtään tarvi pelätä painon nousua! Oot todella hoikka,mutta kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) En onneksi pelkääkään, vaan aion rohkeasti nostaa vielä painoa jatkossakin! :)

      Poista
  7. Sinusta varmasti kuoriutuu uusi ihminen kun pääset lopullisesti eroon sairaudesta! Justus sai kyllä loistavan äidin! Pystytkö muuten nyt näkemään kuinka "pahalta" näytit ennen ja katsomaan kuvia itsestäsi nyt ja todeta kuinka hyvältä näytät, ilman että sairaus saa siitä mitään? Tarkoitan, ettei tule ajatusta "olenhan jo tarpeeksi normaalin näköinen, ei tässä niin kiire viimeisten kilojen kanssa ole"... Siihen sairaus saattaisi tarttua ehkä...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuntuu, että olen saanut takaisin vanhan itseni, mutta parnneltuna versiona :) Eli kera suuremman itseluottamuksen sekä terveen itsestä tykkäämisen!

      Hyviä pointteja sinulla kysymyksissäsi! Voisin kirjoitella niistä joskus lisääkin :) Mutta lyhyesti: todellakin näen vanhoista kuvista sen, kuinka pahalta näytin ennen! Ja uskon vilpittömästi ja täysin läheisteni ja muidenkin sanat siitä, kuinka muutos on niin positiivinen! Olen iloinen jokaisesta kehusta, jonka saan painon noustessa :)

      Ja varsinkin tuo sinun viimeksi kirjoittamasi lause on todella todella tärkeä huomioida: siihen ei saa todellakaan tarttua mieli! Eli tiedostan tuon kuopan mahdollisuuden erittäin hyvin. Eli en anna sille ajatukselle mitään mahdollisuutta! Aion nostaa painon todellakin numeraalisesti normaaliin vähintään! Vaikken jatkossa halua enää painoani lukuina katsella, luotan siihen lukuun tässä vaiheessa niin pitkään, kunnes paino on normaalissa ja vakiintunut sinne. Ja täytyy muistaa todellakin sen, että normaali paino on paljon laajempi käsite, kuin se normaalipainon alaraja! :)

      Kiitos, kommenttisi herätti paljon hyviä ja tärkeitä ajatuksia! :)

      Poista
  8. Kerrassaan ihania kuvia, Lauraseni! Ja niin tyylikkäitä mustavalkoisina! Olette niin söpiksiä, Sinä ja Justus!

    Ja siihen viimeiseen kysymykseen en voi minäkään vastata muuta kuin, kompaten Susua ja anonyymeja; Sinä, Laura, Sinä, saat itseluottamuksen kohoamaan ja elämästä nauttimisen kohdilleen!

    Kiitos, ihana Laura! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, oli kameran linssi niin likainen ilmeisesti, että kuvista tuli melko epätarkkoja - mustavalkoisuus pelasti siis hiukan asiaa ;)

      Minä taas voin sanoa samaa teille kaikille lukijoille: teidän ihanat kommenttinne lisäävät minun itseluottamustani ja ennen kaikkea mahtavaa fiilistäni entisestään! Mikä olisikaan mukavampaa, kuin saada näin ihania ja tärkeitä kommentteja? Kiitos Andrea <3

      Poista
  9. Aito onnellisuus välittyy sekä äidistä että pojasta! :) Yhdyn kaikkiin aiempiin kommenteihin siitä, että Laura sinä olet uskomattoman ihana ja tärkeä vertaistuki meille muille syömishöiriöisille <3 Harvalla on oikeasti kyky olla yhtä positiivinen, avoin ja kannustava kuin mitä sinä olet. Kiitos siis aivan valtavasti tästä blogista, jos en ole sitä vielä koskaan sanonut!

    Kyllä tämä sairaus, sitä vastaan kamppailu ja kaikki pienetkin edistysaskeleet ovat sitä kysymääsi itseluottamusta tuoneet. Ja itselläni viimeaikaiset elämänmuutokset ovat myös olleet vaikuttamassa positiivisesti kokonaisuuteen, tuoneet luottamusta pärjäämiseen ja elämään ylipäätään :)

    Emmi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanista sanoistasi Emmi <3 Yhtälailla sinunkin viestisi ja se annettu tuki on minulle tärkeää, vaikka askeleen edelle sinua vielä olisinkin! Joten kiitos itsellesikin tästä kaikesta :)

      Kuulostaa kyllä todella hyvältä, että onnistumisen kokemukset ja terveyden eteen tehdyt oikeat valinnat tuovat sitä itsevarmuutta! Niin sen kuuluukin olla - se kertoo siitä oikeasta ja hyvästä tiestä :) Enää sairaus ei tuo sitä hyvää olo ja onnistumisen kokemuksia, vaan ne elämässä oikeasti tärkeät asiat!

      Poista

Otan ilolla vastaan teiltä kommentteja: niiden avulla voimme vaihtaa ajatuksia sekä antaa vertaistukea toisillemme :)