tiistai 1. toukokuuta 2012

Vapputunnelmia

Eilinen oli aivan mahtava, joten sain kertaheitolla parannettua Vappumuistojani! Tässä hieman illan tunnelmia kuvien muodossa:)



















Viettäkää mahtava Vappupäivä aurinkoisessa säässä! :)

<3:Laura

P.s. Tulin siihen lopputulokseen, että tämän blogin aika alkaa olla ohi. Päätös oli vaikea ja raskas, mutta ajattelin sen olevan parhaaksi minulle tällä hetkellä oman jaksamiseni kannalta. Jos joku haluaa laitella minulle vielä sähköpostia, on osoitteeni lauran_oma2@hotmail.fi. Kiitos teille kaikille ihanille lukijoille, olette olleet enemmän kuin tärkeitä minulle <3 Tekstit kuitenkin säilyvät täällä, joten jos niistä kenellekään on apua taistelussa sairautta vastaan, olen siitä iloinen:)

33 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, kiva kuulla että pystyit vihdoin nauttimaan vapusta!:)) pakko toistella taas itseäni mutta sä oot Laura kyllä oikea kaunotar! Tosi hyvin sopii too hame sulle! Niin säteilevä olet<3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olet ihana <3 Eilen oli kyllä todella hauskaa, joten Vapputunnelmat paranivat kyllä entiseen verrattuna valtavasti! :)

      Poista
  2. Oih.. Täytyypä sitten laitella enempi sitä sähköpostia sulle. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitellaan ehdottomasti sähköpostia toisillemme ja pidetään yhteyttä sillä tavoin <3

      Poista
  3. voe, kiva oli lukea, mutta hienoa että oot päässy siihen pisteesen , että elämä alkaa hymyillä! :) voimia kauhiasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Ihana kuulla, että sinäkin olet seuraillut matkaani koko ajan <3

      Poista
  4. Harmi, että lopetat kirjoittamisen, mutta silti oikea päätös itsesi kannalta, jotta pääset kauemmaksi tästä kaikesta. Haluan toivottaa sinulle kaikkea hyvää ja kiittää ihanista teksteistäsi, joita olet kirjoitellut tänne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Haikealtahan tämä lopettaminen tuntuu, mutta koin sen nyt parhaaksi minulle tässä vaiheessa. Kiitos itsellesin siitä, että olet jaksanut tekstejäni lukea ja kommentoida <3 Nyt minullakin on aikaa vastavuoroisesti lukea enmmän myös teidän muiden blogeja :)

      Poista
  5. ymmärrän täysin halusi lopettaa kirjoittamisen tänne. Itse olen päättänyt samoin oman blogini suhteen. Piti tehdä se, kun sata tekstiä tuee täyteen, mutta meni vähän yli :)

    Ainakin omalla kohdallani on niin, että oman blogin kirjoittaminen tarkoittaa myös muissa (myös ei niin parantumismyönteisissä) blogeissa käymistä, mikä pitää minua sairaassa maailmassa kiinni. Lukeminen toisten kiloista tai liikunnasta vaan vetää sairauteen takaisin.

    Oikein hyvää jatkoa ja voimia vielä taisteluun!!!! Naapurikapungista lähetän paljon tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni alkoi mennä liian pahasti taas suorittamisen puolelle kirjoittaminen, vaikka siitä todella nautinkin. Siksi surettaa lopettaminen, mutta koin sen nyt itseni kannalta parhaaksi asiaksi. Toivottavasti sinäkin pääset vielä kokonaan eroon tästä sairaudesta ja paljon tsemppiä sinullekin <3 Jos näet joskus kaupungilla Riihimäellä liikkuessasi, tule vetämään hihasta :)

      Poista
  6. Paljon tsemppiä Laura <3 Harmi etten pääse enää nauttimaan teksteistäsi, mutta toisaalta olen iloinen siitä että laitat oman jaksamisesi etusijalle :) Aivan mahdottoman hyvää ja kaunista kevättä ja jatkoa muutenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle paljon, että olet jaksanut pysyä matkassani mukana <3 Olen saanut paljon sinulta kommentteja, joista on oikeasti ollut hyötyä :)Haikealta kirjoittamisen lopettaminen itsestäkin tuntuu, mutta toisaalta olen helpottunut, että aikaa jää nyt muillekin asioille paremmin. Tulen varmasti vierailemaan sinun blogisi puolella, joten ehkäpä vaihdamme vielä kuulumisia sitä kautta:)

      Poista
  7. Ymmärrän kyllä päätöksesi. Joudut miettimään tämän blogin kautta niiiin paljon sairautta, että pieni etäisyys siihen ja lähempi tuttavuus oikeaan elämään on varmaan paikallaan :) pidetäänhän silti yhteyttä, haluan tietää miten sulla sujuu! <3 Ja saa mullekin laittaa viestiä :)

    VastaaPoista
  8. Sulle on tullut ihan urheilijan reidet! Hyvältä näytät ja nyt voit varmasti pitää kesälläkin pieniä vaatteita niin ettet joudu miettimään että kaikki tuijottaa :) Naisellinen pyöreys on sitä mitä haluaisin osata tavoitella itekkin, mutta sitten kuitenkin se ääni päässä sanoo, että luiden täytyy näkyä ja sormien mennä käsivarren ympäri ja blaablaa... :( toisaalta ihannoin tiimalasivartaloa ja sulle se sopii, älä käsitä väärin! mutta itsellä ajatus tuntuu kamalalta vaikka tiedän että olisin sillon terveempi :( miksei näistä ajatuksista vaan pääse! :( tsemppiä kotiin ja ymmärrän kirjottamisen lopettamisen täysin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti sinäki oppisit vielä hyväksymään itsesi normaalipainoisena jonain päivänä. Se vie varmasti aikaa, mutta kaikki muu mitä sen ohessa saat, on todellakin sen kaiken ahdistuksen ja työn arvoista! Kiitos tsempeistä ja yritä sinäkin pärjäillä!

      Poista
  9. Mitä, voi ei! Ymmärrän kyllä päätöksesi lopettaa blogin kirjoittaminen, mutta kyllä itseäni jää harmittamaan ja paljon! Saatan laittaa sulle vielä sähköpostia jossain vaiheessa, ja sanon siinä sitten olevani se Tiia, että tunnistat minut. Jos muistat minua. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla sinultakin, että olet jaksanut seurailla kirjoituksiani <3 Minustakin kirjoittamisen lopettaminen tuntuu haikealta, mutta koin sen nyt parhaaksi ratkaisuksi tässä vaiheessa. Laita ihmeessä sähköpostia, jos vaan siltä tuntuu :)

      Poista
  10. Ihana postaus!
    Kivoja kuvia... tyttäreni näki kuvat korkokengistä ja ihasteli niitä kovasti. Aikamoisia huokauksia, kun oli niin ihanat... =)

    Tekstiesi lukeminen on ollut ja on mukavaa ja saa pohtimaan asioita. Kovasti olisin toivonut, että olisit jatkanut kirjoittamista, edes siihen saakka, kun kotiudut osastolta täysin ja, miten elämä alkaa sitten sujumaan. Mutta tottakait sun pitää vaan tehdä siten, mikä susta itsestäsi tuntuu sulle parhaimmalta ratkaisulta. Ja, jos se on kirjoittamisen lopettaminen, niin ei voi mitään.

    Toivon sulle oikein hyvää jatkoa ja aurinkoa päiviisi!! Nauti elämästä nyt, kun sulla on siihen mahdollisuus.
    Yritän jossain vaiheessa laitella sulle postia, kun vaan kehtaan ja saan aikaiseksi.

    *halaus*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanista sanoistasi ja kiitos Emmye sinulle aivan valtavasti siitä, että olet jaksanut tukea minua ja antaa minulle tärkeitä neuvoja! Ne ovat olleet kultaakin kalliimpia <3 Kirjoittamisen lopettaminen tuntuu minustakin pahalta, mutta koin lopettamisen nyt parhaaksi tässä vaiheessa, sillä aloin suoraan sanottuna olla niin stressaantunut asian suhteen. Ja ihana tuo sinun tyttösi, olisi mukava tietää, minkä ikäinen hän on :) Ja laita ihmeessä sähköpostia, jos siltä tuntuu! Nyt voin jo sanoa, että loma meni todella todella hyvin ja huomenna olen valmis kotiutumaan :) Halauksia takaisin ja ihanaa kesän odotusta! <3

      Poista
  11. Kaikkea hyvää Laura, nauti elämästä ja pysy vahvana. Halaukset <3

    VastaaPoista
  12. Kiitos vististäsi!! Ymmärrän kyllä päätöksesi lopettaa blogi. Saat etäisyyttä sairauteen ja pääset vihdoin nauttimaan siitä oikeasti elämästä ja arjesta..
    OLisi tosi kiva jos laittaisit sitä viestiä niistä ateriasuunnitelista. Ja miksei muutenkin kuulumisista :)

    Hyvää vappua sinne :)

    Tässä vielä s.posti: miseliini92@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitellaan sähköpostia ja voin vaikka ihan postitse sinulle ateriasuunnitelmat lähettää :)

      Poista
  13. Voi että, jään kyllä kaipaamaan tekstejäsi! Kiitos huimasti, että jaoit meidän kanssa näin paljon (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi, että olet jaksanut pysyä taipaleellani mukana <3

      Poista
  14. Paljon tsemppiä matkallesi, Laura. Oot upea ja vahva tyttö, muista se! Pysy vahvana äläkä ikinä luovuta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin tsemppiä sinulle ja muista sinäkin pitää huolta itsestäsi <3

      Poista
  15. Harmi että lopetat blogin, mutta toisaalta taas hyvä. Se meinaa kuitenkin että pääset irtautumaan kokonaan ajatuksista jotka voisivat palauttaa sinut liiaksi siihen maailmaan.

    Minullekkin voi kirjoitella jos joskus haluat vaihtaa mielipiteitä kirjoista ym :) mirammakinen@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta, että ehkä nyt tarvitsen etäisyyttä sairauteen, mutta myös vapautta kirjoittamisen luomista paineista. Nyt voin keskittyä lukemaan teidän muiden blogeja:) Ja laitellaan ihmeessä sähköpostia <3

      Poista
  16. Voi harmi, minäkin olisin toivonut että olisit kirjoittanut edes siihen asti kun kotiudut osastolta lopullisesti, se oli ollut piste i:n päälle. Ihana blogi sulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä totta, mutta tuli sellainen olo, että lopettaminen nyt oli oikea päätös, vaikka haikealtahan se tuntuu.. Mutta huomenna on kotiutus ja loma meni todella hyvin! :) Kiitos sinullekin, kun olet jaksanut pysyä matkassani mukana:)

      Poista
  17. Hyvä Laura!
    Jokaisen postauksesi luin ja kiitos niistä! Olen oppinut tekstiesi kautta paljon ymmärtämään anoreksiaa ja Sinua. Olen vahvasti sitä mieltä että oli fiksu ratkaisu päättää tämä blogi, sillä huomasin jo kauan aikaa sitten että pistät tekstiä tulemaan aikamoisella sykkeellä ;) hienoa että tunnistit itsekin että 'suorittaja' nostaa taas päätään.
    Näytät hyvältä ja kesällä nähään, deal?

    T: Matu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Matu! Kiva kuulla, että olet jaksanut lueskella ja aivan mahtavaa kuulla, jos olet tätä kautta oppinut sairautta paremmin ymmärtämään:) Auttaa varmasti ihan ammatillisessakin mielessä! Kyllä tosiaan alkoi taas suorittaja nostamaan siten päätään ja stressi nousta pintaan, että koin parhaaksi lopettaa. Mutta ehkä jatkan kirjoittamista itselleni:) Todellakin täytyy nähdä kesällä, täytyy sopia jokin päivä, kun pääsen tekemään Lahtivisiitin! :)

      Poista

Otan ilolla vastaan teiltä kommentteja: niiden avulla voimme vaihtaa ajatuksia sekä antaa vertaistukea toisillemme :)