tiistai 12. maaliskuuta 2013

Viikon parhaat♥

Tällä viikolla hyvän fiiliksen on nostanut pintaan taas lukuisat ja lukuisat asiat - ne arjen pienet ja suuret ilot :) Paljon on taas tapahtunut kaikkea pientä kivaa, mutta parhaita asioita kuluneella viikolla ovat kuitenkin olleet..

♥Aurinko, aurinko, aurinko!

♥Kevätmielen voimistuminen ystävältä saatujen tulppanien muodossa. Tähän monta viikkoa kestäneeseen kukkatulvaan voisi ihan tottuakin ;)

♥Lounas Justuksen kummitädin kanssa

♥Jokaviikkoinen, tärkeä höpöttelyhetki Minnin kanssa

♥Herkkukahvitilauksen suunnittelu yhdessä Minnin kanssa. Ehkä esittelen täällä myöhemmin teillekin, mihin makuun päädyimme - niin herkulta ainakin kuulosti että! ;)

♥Kirjojen maailmaan uppoutuminen. Mikä onkaan parempaa kuin hyvän kirjan löytäminen? :)

♥Spontaani pitsaperjantai. Kinkkukiusaus vaihtui pitsaan, kun äiti ehdotti lenkin päätteeksi pitsatilauksen tekemistä - mikä ettei! Ennen ei olisi moinen suunnitelmamuutos lennosta onnistunut :)

♥Uusien ruokien testailu ja vanhojen makumaailmoiden palauttelu mieleen: pyttäriä kananmunalla, ryynimakkaraa, Dumledonitsia...

♥Kuulla toisen suusta sanat: "olen ylpeä sinusta"

♥Työpaikalla vierailu Justuksen kanssa 

♥Varmistuminen  siitä, että viime viikolla otetut kontrollilabrat olivat kaikki kunnossa

♥Lauantai-iltaan valmistautuminen yhdessä Jarnon kanssa tarjottavien valmistuksen merkeissä

♥Taikinalla herkuttelu vuosien tauon jälkeen! Miten voi suklainen kääretorttutaikinataikina ollakaan niin hyvää? Vosin ennemmin syödä sitä kulhollisen kuin itse paistettua versiota :D


♥Maailman parhaiden ystävien kanssa vietetty ilta

♥Ystävieni näkeminen Justuksen seurassa

♥Herkkuruoalla nautiskelu

♥Ulkoilu Justuksen kanssa

♥Juttelu herra hymyileväisen kanssa. Joka viikko huomaa ihania kehityksen askeleita pojassa - tällä viikolla niitä on jutustelu, kommunikointi ja ympäristön huomioiminen yhä isommissa määrin!

<3: Laura

7 kommenttia:

  1. Kerrassaan ihana viikko Sinulla takana, kera mahtavien edistysaskeleiden! Taas kerran nostan täällä virtuaalista hattuani Sinulle! ;)

    Ja tuo isä-aurinko... voi kuinka me kaikki olemmekaan siitä nauttineet! Tilauksessa onkin lisää sitä tavaraa; loppuviikosta pitäisi toiveiden taas toteutua... :)

    Ihan mahdottoman veikeä ilme tuossa viimeisessä kuvassa Justus-herralla! Kiteyttänee viikon fiilikset? :)

    Haleja ja hyvää alkanutta viikkoa Sinulle, Laura! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ollut ihan ihmeellistä, että tuo aurinko on ilahduttanut meitä niin monena päivänä! Nytkin täällä on aivan upea auringonpaiste, vaikka luulin säätiedotusten luvanneen jotain aivan muuta, sama oli eilen! Mutta en siis valita suinkaan, vaikka sääennustukset eivät tälläkertaa pitäneetkään paikkaansa ;)

      Heh, joo on kyllä herralla veikeä ilme ja toivotaan, että se kertoo siitä, että pojankin mielestä viikko oli yhtä onnistunut kuin äitinsäkin mielestä! :)

      Kivaa viikkoa halauksen kera sinullekin! ♥

      Poista
  2. Komppaan edellistä, ihana ilme Justuksella varsinkin tossa viimeisessä kuvassa:)Terkkuja täältä Kuopiosta!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Aurinkoisia terveisiä täältä etelämmästäkin! <3

      Poista
  3. Muuten, saisinko kysyä, että (kun siis kerroit joutuneesi tankkaamaan raskauden aikana paljon energiaa eikä paino noussut)niin minkä verran kaloreita sait sitten päivässä? Kunnon kyylä, mietin vain että minkä verran sitä saa oikeasti anoreksian jäljiltä syödä. Ps. itsekin ano

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai saa kysyä :)Olin sairaalassa ennenaikaisen synnytyksen uhan vuosi raskauden loppuvaiheella, miltä ajalta on ehkä helpoin antaa esimerkki. Tuolloin teimme hieman löyhemmän ateriasuunnitelman ravitsemusterapeutin kanssa, mutta noudatin sitä täysin ja lisäksi vielä huolehdin itse välipaloista. Aamulla taisin syödä muistaakseni leivän rasvalla ja leikkeleellä, velliä 2,5 dl, hedelmän sekä Nutridrinkin. Lounas oli sairaalan L-ateria, jonka kokoluokasta voit käydä lukemassa ateriasuunnitelmistani (erillinen postaus parin viime viikon sisällä), mutta isoin ateria siis jälkkäreineen. Välipalalla Nutridrink ja tarvittaessa jotain muuta pientä. Päivällinen L-ateria, leipä ja jälkkäri tai kaksi. Iltapalla leipä, jogurtti tai hilloviili sekä Nutridrink. Myöhäisiltapalalla nappasin usein jogurtin ja karkkia. Eli tässä hieman osviittaa sinulle, toivottavasti auttoi :) Ja vuodelevossa tosiaan olin! Eli perusruoat plus kolme nutria!

      Poista
    2. Eli paljon saa ja tulee syödä! Minulla ehkä raskaus lisäsi energiantarvetta, mutta monella se on taas päivittäinen aktiivisuus/liikkuminen/normaali kotipuuhastelu, mitä minulla ei tuolloin ollut.

      Toivottavasti tämä antoi hieman rohkeutta sinulle ja luottoa, että todella saa syödä kunnolla! :) Toki energiantarve on kaikilla yksillölinen, mutta kuitenkin :)

      Poista

Otan ilolla vastaan teiltä kommentteja: niiden avulla voimme vaihtaa ajatuksia sekä antaa vertaistukea toisillemme :)