perjantai 22. maaliskuuta 2013

Arjen ihanuudet♥

Tällä viikolla arjen ihanimpia juttuja ovat olleet...

♥Uuden kirjan saaminen äidiltä lahjaksi

♥ Hyvään kirjaan tarttuminen ja se tunne, kun kirjaa ei millään malttaisi laskea kädestään alas

♥Parrotsin suklaa- ja jogurttipäällysteisten herkkujen syöminen. Ehdoton lemppari jogurttikookospallero, joista tulee lapsuus mieleen vahvasti ja ihanasti :)

♥Onnistunut tutkimusmatka Life-luontaistuotekauppaan :) Mukaan tarttui piristysruiskeita aamupalaa varten!

♥Juliuksen saaminen meille hieman pidemmäksi aikaa ensimmäistä kertaa Justuksen syntymän jälkeen. Miten voivat veljekset ollakaan niin suloisia yhdessä? :)

♥Juliuksen ihana suhtautuminen Justukseen


♥Herääminen aamulla Justuksen hyväntuuliseen ääntelyyn sängyssä yksikseen itkun sijaan :)


♥Muumien katselu Justuksen kanssa - ai miten niin hieman aikaista? ;)

♥Juliuksen kanssa yhdessä takapihaan tutustuminen

♥Juliuksen nauttiminen oman pihan lumilaaksosta käytävineen ja lumikukkuloineen

♥Pentikin punaviinilasien ostaminen - vihdoinkin!

 ♥ Valkoviinilasillisesta haaveilu - tällä hetkellä tyydyn kuitenkin vain viinin käyttöön ruoanlaitossa :)

♥Uusien makuelämysten kokeminen. Lauantaina oli tarjolla hunajaisella vuohenjuustolla gratinoitua punajuurta ja bataattia, broileria sekä balsamicolla ja valkosipulisella oliiviöljyllä maustettua salaattia :)

♥Julius loikoilemassa omalla taljallaan pikkuveljen leikkialustan vieressä

♥Kesälomareissusta haaveilu ja suunnitelmien tekeminen

♥Tulevaisuudensuunnitelmien selkiytyminen - elokuussa uudet tuulet valtaavat meidän perheemme!


♥Uuden suklaalöydön tekeminen; miksei kukaan ole kertonut minulle tuon Dubbel Nougat -patukan täydellisyydestä? :)

♥Parin minuutin varoitusajalla saatu kutsu Jarnon serkun synttäreille - pääsi Justus tapaamaan jälleen sukulaisiaan! Ja äiti ja iskä pääsivät herkuttelemaan hedelmäisellä täytekakulla :)

♥Justuksen kanssa höpsötteleminen Disneyn kappaleita laulaen. Hakuna matata on takuuvarma tapa saada humy Justuksen kasvoille :) Ja kyllä tätä kokoelmaa itsekin todella mielellään kuuntelee!

♥Justuksen kanssa yhdessä tehty reissu sairaanhoitajaa polille tapaamaan sekä positiivisten painotulosten kuuleminen :)

♥Päiväkahvin juominen suklaata samalla nautiskellen - kera hyvän kirjan tietenkin!

Mitkä ovat olleet teidän viikkonne kohokohtia? :)

<3: Laura

14 kommenttia:

  1. En olekaan vähään aikaan kommentoinut, kun olen ollut mm. reissun päällä, mutta olen kyllä postauksesi lukenut, joka kerta. :) Kiitos mahtavista ja paljonpuhuvista postauksista ja ihanaa, että arkesi rullaa ja muutenkin viikkosi menevät mukavissa merkeissä. Kevät tulee ja lisää valoa päiviisi! Ihanaa viikonloppua ja tsemppiä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Nell, että olet kuitenkin ehtinyt lueskelemaan kirjoituksiani, se merkitsee minulle todella todella paljon <3 Ja aina yhtä ihanaa sinulta on kommentteja saada, ihan ikävä niitä jo oli :)

      Toivottavasti reissusi olivat onnistuneita! Samoin sinulle auringontäyteistä ja onnistunutta viikonloppua! <3

      Poista
  2. Pakko sanoa, että oman viikon kohokohtani on nykyään perjantai+ irtokarkkipussi+ The Voice of Finland!:) Itsekin anoreksian sairastaneena voin sanoa, että on ihan mielettömän ihanaa, kun voi taas nauttia viikonlopusta kunnolla, eikä tehdä ateriasuunnitelmien ja liikuntasuunnitelmien avulla jokaisesta päivästä samanlaista! Ihanaa perjantai- iltaa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa aivan mahtavalta! :) Ja juurikin tuo kirjoittamasi kokoaa yhteen sen, kuinka elämästä voi nauttia niin täysillä, kunhan anoreksian pölyt on jaloistaan saanut karistettua! Itse odottelen juuri Jarnoa kotiin Subwayn patonkien kanssa ja kaapissa odottelee vaahtokarkkipussi, niistä koostuu minun perjantai-iltani ;)

      Ihanaa iltaa sinullekin herkkujen ja Voicen parissa! <3

      Poista
  3. mitäs näillä uusilla tuulilla tarkotetaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittelen joku päivä niistä tarkemmin, mutta liittyvät minun töihin paluuseen ja Jarnon isyyslomailuun :)

      Poista
  4. Olen vasta löytänyt blogisi ja saan tästä paljon voimia anoreksiaa taistelua vastaan, kiitos sinulle!:) olen niin kateellinen karkeista/suklaista ym. sillä minäkin olen joskus ollut karkkihiiri!;) ja niin kaipaan irtokarkkipussia ilman syyllisyydentuntoa... Kiitos myös kysymys-vastaus osuudesta, tämä selvensi omia ajatuksiani ja herätti paljon uusia tärkeitä kysymyksiä!:)

    Nautinnollista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että blogistani on sinulle ollut apua! :) Ehkä nuo karkkikuvat ja kaikki normaaliin arkeen liittyvät kuvat antavat sinulle lisätsemppiä lähteä tavoittelemaan terveyttä! Koska sinäkin ansaitsen sen karkkipussin - ja montakin sellaista - täysin ilman syyllisyyden tuntoja! <3 Kivaa viikonloppua sinullekin! :)

      Poista
  5. Oijoijoijoijoihh! Nyt kyllä jään jännityksellä odottamaan mitä Lifesta tarttui matkaasi ;) Ainakin tuo tee vaikuttaa ihan super ihanalta! Muutenkin näyttää viikko kuluneen mukavissa merkeissä :) Hyvää syötävää, hyvää luettavaa, ja hyvää seuraa;Julius on kyllä ihan tosi söppänä <3 itsekkin olen tehnyt monta uutta tuttavuutta kuluneen viikon aikana, näy kurkkaamassa blogistani mikäli kerkeät ^^ Hmm, omia kohokohtia tällä viikolla ovat olleet muun muassa...

    - Luonnon valkeat jegginssit jotka lähtivät matkaani Cubuksesta ihan extempore! Ihana pukea ylle jotain vaaleaa ja keväistä kun kevät tekee tulojaan :) (pelkään vain ihan hysteerisenä että sotken ne heti ensi käytössä!! :D)
    - Lenkki oman koiruuden kanssa viikon tauon jälkeen <3
    - Onnistunut kahvireissu ystävän kanssa: aika menee kuin siivillä kun pääsee kunnolla juoruamaa ntyttöjen juttuja shoppailun lomassa ;)
    - Aurinko,aurinko,aurinko...!! <3
    - Uusi otsatukka! Vaikka niinkin yksinkertaista kampaajalle soittaminen onkin, ajanvaraaminen jää minulta aina roikkumaan vaikka kuinka pitkälle, ja yleensä, niinkuin tälläkin kertaa, otsis oli päässyt venähtämään vähän liikakin pitkäksi :D Mutta nyt näkee taas, ja kympin joutui vain köyhtymään :))
    - Ostin viiliä ja kinuskikastiketta: tätä herkkua söin aina ennen lapsena välipalana ja herkkuna :) Nyt en ole syönyt sitä varmaan valehtelematta 10 vuoteen, mutta nyt kaupassa käydessäni minuun iski ihan suunnaton kaipuu tuota lapsuuden herkkua kohtaan! :) Toivotaan että maistuu yhtä hyvälle mitä muistelen sen maistuvan :)
    - Ja ehdoton ässä: Jäätelökone! :D Menin ja ostin jäätelökoneen prisman s-etupäivien alennuksesta :D Jo vuosia olen moisesta koneesta haaveillut, ja eilisen illan vietettyäni internetin ihmeellisessä maailmassa kaikkia ihania kotijäätelöitä,sorbetteja ja jogurttijäätelöitä kuolaten, tein päätöksen :D Nyt siis vain suurella seikkailumielellä jätskejä väsäilemään ;)

    Ihanaa,rentoa ja aurinkoista viikonloppua sinulle kaunis nainen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Laura ja kiva kuulla sinun viikkosi kohokohdista! :) Kävinkin kurkkaamassa uusia "ruoka-arviointejasi", mutta palaan kyllä niihin vielä myöhemmin tarkemmin - josko sieltä hyviä ideoita itsellenikin saisin! :)

      Niin ihani kaikki nuo sinun viikon kohokohtasi! Niin paljon kivoja juttuja, että kuulostaa varsin onnistuneelta viikolta kaikin puolin :) Mutta tuo jätskikone - niin parhautta! Olen maistanut veljeni tyttöystävän jäätelökoneella tekemää jätskiä ja ai että! Meinasin ihan seota innostuksesta, kun luin hänen luonaan sellaista jätskikirjaa :D Tuo on kyllä itselläkin osastoslistalla ehdottomasti! Kerrohan sitten blogissasi jätskikokeilun tuloksista, vesi kielellä täällä odottelen ;)

      Poista
  6. On ihan mahtavaa, kun osaa ja pystyy nauttimaan arjen pienistäkin iloista, kuten sinulla Justuksen ääntelyyn herääminen jne. Pieniä, mutta kuitenkin niin arvokkaita juttuja, joista se arki pääasiassa koostuukin :) Omia viikon kohokohtiani ovat olleet:

    - viimeisen kouluviikon ja -päivän selvittäminen
    - pyöräileminen auringon paisteessa ruokaostoksille
    - omatekoisen kalakukon syöminen (en ole savolainen, en :D)
    - piikkimatolla loikoilu ja Master Chefin tapittaminen niin, että kaikki muu unohtuu
    - mielenkiintoisen kesätyöilmoituksen kuuleminen
    - karkkien syöminen ja blogisi lukeminen, mitä parhaillani teen :)

    Emmi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla sinun viikostasi! Täytyisi useamminkin jakaa ihan tällaisia pieniä arjen iloja toisten kanssa, niin samalla tajuaa, että kuinka paljon niitä oikeasti elämään mahtuu! :) Minä olen myös niin koukussa kaikkiin kokkiohjelmiin ja Master Chef on kyllä ehkä paras tällä hetkellä! Ja listasi viimeinen kohta karkkien osalta kuulostaa erityisen hyvältä ;)

      Poista
  7. Ihana viikkopostaus taaseen, Laura! Kiitos! <3
    Tulin niin hyvälle tuulelle sitä lukiessani ja katsellessani! :)

    Omat kohokohtani ovat olleet:

    - AURINKO
    - A u r i n k o
    - Aurinko!!!
    - Veljenpojan (13 v.) synttärikekkerit!
    - Halvalla ostetut uudet talvisaappaat ja talvitakki ensi talvea varten.
    - Flunssan hellittäminen pikkuhiljaa!

    Valtavasti haleja ja hyvää alkavaa Pääsiäisviikkoa Sinulle Laura!

    PS. Ensi viikon sunnuntaina siirrytään taas kesäaikaan - mikä ihana ajatus! KESÄaika! Tunti eteenpäin - ja taas ovat illat kertaheitolla vieläkin valoisampia! Ihanaa! (Vaikken muuten kellojen siirtämisestä paljon perustakaan...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienolta kuulostaa sinunkin viikkosi! Jo tuo aurinkokin on varmasti tehnyt meidän kaikkien viikoista paljon mukavampia ja valoisampia - niin kirjaimellisesti kuin kuvainnollisestik! Mutta kyllä on kiva siirtyä kesäaikaan - ollaan jälleen askel lähempänä lämpöä ja valoisuutta :)

      Ihanaa tulevaa viikko, toivottavasti se on vähintäänkin yhtä onnistunut kuin kulunutkin viikko! :)

      Haleja <3

      Poista

Otan ilolla vastaan teiltä kommentteja: niiden avulla voimme vaihtaa ajatuksia sekä antaa vertaistukea toisillemme :)