maanantai 11. maaliskuuta 2013

Ystävien päivä♥

Lauantaina oli aivan ihana ystävien täyteinen päivä Päivällä Minni käväisi meillä kahvilla ja lähes pari tuntia vierähti aivan uskomattoman nopeasti! Jarnon tullessa kotiin ihan harmitti, kun jutut keskeytyivät, mutta eiköhän me päästä Minnin kanssa pian jatkamaan siitä mihin jäätiinkin :)

Minnin lähdettyä alkoi kiireellä, mutta kivoin fiiliksin, valmistautuminen iltaa varten. Tiedossa oli ihanien ystävien kanssa illanviettoa teen ja herkkujen parissa. Lukioajoilta asti yhtä pitänyt porukkamme on levittäytynyt ympäri Suomea, joten tapaamiset ovat harventuneet viime vuosina ikävästi, mutta yritämme kuitenkin säännöllisesti kokoontua samaan paikkaan viettämään arvokasta aikaa yhdessä. 

Ja onnistunut ilta kokonaisuudessaan todellakin oli! Aluksi myös Jarno oli kotosalla, kunnes lähti poikien kanssa pelaamaan pokeria, ja myös yhden ystäväni poikaystävä oli mukana. Loppuillasta olimme kuitenkin tyttöjen kesken (ateeksi Justus, sinua vielä mieheksi tässsä suhteessa lasketa;) ). Oli mahtavaa höpötellä vanhoja juttuja, kuulla toisten kuulumisia sekä muistella lukioaikaisia tapahtumia. Sovimmekin, että yritämme palautella henkiin tavan järjestää kaikille synttärit - vuosien mittainen perinne - jolloin tapaamiset tihentyisivät edes hieman, niin kivaa! :)

Illan menu oli varsin simppeli. tarjolla oli suklaa-mariannekääretorttua sekä wrappeja - niin ja karkkia tietenkin. Herkutteluilta ei ole mitään ilman karkkikulhojen läsnäoloa :D Hyvin herkut maistuivat ja teetä tuli juotua taas kuppikaupalla!

Pikapikaa tehty kääretorttu :)

Wrappeja valkosipulituorejuustolla, kasviksilla sekä kinkulla ja kylmäsavuhärällä

Lakuaddiktin unelma :D

Uusia suklaanameja kokeilussa





Tuliaisina saatiin Röllin suklaamunia!



Osa tytöistä oli nähnyt Justuksen ainoastaan viikon, parin iässä, joten kyllä oli ihmettelemistä, kun poika on ottanut niin hurjan kasvuspurtin :)

Ihanan vieraskorea Justus jaksoi olla melkein koko päivän! Päivä meni naureskellessa ja jutellessa Minnille ja sama jatkui myös illalla :) Aivan loppuillasta alkoi kuitenkin väsy painaa ja itku oli herkässä, mutta hienosti sujui siis tämänkin suhteen koko päivä :)

Tällaisissa tunnelmissa siis lauantaina, sunnuntai menikin sitten hyvin rauhallisissa merkeissä ihan kotona oleskellessa. Nyt taas uusi viikko aluillaan - katsotaan mitä kaikkea se tuokaan tullessaan! Ihanaa alkanutta viikkoa teille kaikille! :)

<3:Laura

15 kommenttia:

  1. "Tosi onni ei löydy toisen kautta
    vaan itsestä, toisen kanssa
    ja kasvamalla samaan suuntaan."

    Ystävät ovat elämän suola <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, kiitos <3 Ystävät ovat kyllä niin tärkeä asia elämässä <3

      Poista
  2. Ihana kuulla että teillä oli onnistunut ilta! :-) Ja voi miten herkullisen näköisiä tarjottavia onnistuit taas taikomaan.. nam! Oli kyllä taas niin kiva nähdä, mulla tulee ihan ikävä meidän yhteisiä kahvihetkiä kun tulee nyt reissua ja työkiireitä.. mutta toivottavasti ehditään nähdä pian matkakuulumisten merkeissä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oli kyllä ihan tosi kiva ilta pitkästä aikaa!

      On jo nyt kova into taas päästä jutskaileen, mutta nyt pitää vaan tottua, että väli venyy aina vähän pidemmäksi! Mutta sitten on sitäkin enemmän juteltavaa :) Ja pidät niin mahtavan loman, että voit tehdä mut ihan kateelliseksi sitten matkakuulumisten parissa ;)Ihanaa matkaa <3

      Poista
  3. olet niin onnellisen ja rakastavaisen näköinen Justuksen kanssa! Ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ihanaa, että se välittyy niin vahvasti kuvissa!

      Poista
  4. Illanvietot ystävien kesken ovat parhaita! <3 Minullakin oli hyvän ystäväni tuparit lauantaina, jossa onnistuin ylittämään itseni herkuttelulla: söin kakkua, jonka ystäväni oli pyytänyt minun sinne tekevän, chilipähkinöitä ja poppareita, pitkästä aikaa! Lisäksi boolia ja lonkeroa, heh ;) Edellisenä iltana olin jo syönyt Filmtownin irtokarkkeja, joten olin kyllä tyytyväinen viikonlopun saldooni :) Tekemäsi tarjoilut näyttää jälleen nameilta!

    Emmi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja sehän minun piti vielä mainita, että Justus on niin potran ja ison pojan näköinen että! :)

      Poista
    2. Kuulostaa aivan super mahtavalta Emmi! Onnittelut onnistumisesta, sillä sitä se todella oli! :)Tuo on juurikin sitä normaalia käyttäytymistä, mihin tähdätäänkin :)Olen ylpeä - ja ole sinäkin itsestäsi<3

      Ja niin, Justus on kyllä sellainen veli Ponteva, heh :D

      Poista
  5. Vaikutti tosi kivalta illalta :) ahdistaako sua nykyään syödä esimerkiksi karkkia vai osaatko nauttia niistä ilman ahdistusta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä todella kiva ilta kaikin puolin:)

      Syön oikeasti joka päivä karkkia nykyään, heh :D Mutta vaikka syönkin paljon, ei se varmasti aivan niin luonnollista ole vielä kuin terveinä aikoina. Minua ei kuitenkaan ahdista se enää millään lailla, vaan enemmänkin se vaan on vielä melko tiedostettua - mitä tosin ulkopuolinen ei edes huomaa, uskoisin. Ja tiedostaminenkin vähenee koko ajan, huomaan sen itse selvästi. Mutta nautin kyllä todella! :) Ja se on ihanaa, ettei energia ole se asia, mikä minua vaivaisi asiassa, mikä on valtava edistysaskel itselleni, sillä ennen vain ja ainoastaa kalorit merkkasivat. Nyt asia on mielessä lähinnä ajatustasolla, että "syömpäs nyt paljon sokeria, haittaakohan se?" jne. Mutta ei siis ahdista millään lailla ja se on ihana asia :)

      Poista
  6. Voi Laura... Aivan ihana lukea kuinka upea lauantai-päivä Sinulla oli! Ja tuo aivan viimeinen kuva Sinusta ja Justuksesta on ihan super-ihana; siinä on jotain ihan erityistä...♥

    Muistakaamme vanha viisaus:

    "Joka päivä voi viettää Ystävänpäivää, ei näy taivaalla pilveä ei huolenhäivää." ♥

    Ihanaa alkanutta viikkoa Sinullekin, Ystäväni! ♥

    VastaaPoista

Otan ilolla vastaan teiltä kommentteja: niiden avulla voimme vaihtaa ajatuksia sekä antaa vertaistukea toisillemme :)