maanantai 18. maaliskuuta 2013

Vaaleanpunaista, harmaata...

Tässä olisi pieni kurkistus perjantaina haalimiemme ostoskassien sisältöön! :) Kuvat eivät totuttuun tapaansa ole kovin kummoisia, mutta ehkäpä näistä saa hieman hahmotelmaa siitä, millaisia löytöjä tein :) Vaatteista pyydettiin kuvaa myös päälläni, mutta koska Jarno inhoaa kuvailujani, ei tämä valitettavasti ollut mahdollista. Hän inhoaa sekä minun tapaani räpsiä kuvia sekä sitä, että hän joutuisi niitä minusta ottamaan :D 

Paljon jäi kauppoihin mieluisia vaatteita minua takaisin luokseen kutsumaan, mutta ehkä toisella kertaa sitten noukin ne vielä mukaani ;) Onneksi kevät on vasta tuloillaan ja koko kesäkin on edessä, niin kyllä varmasti tulee aihetta palata kauppoihin vielä useaan otteeseenkin!

Minulle

Ostin Stadiumista kaksi college-paitaa, joista toinen toteutti haaveeni keväisistä pastelliväreistä: Warpin hennon vaaleanpunainen paita, mintun ja valkoisen värisellä tekstillä ehostettuna. Monen mielestä tämä voi olla kamala värihirviö, mutta minä ihastuin heti ensi näkemältä! 

Näen tämän mielessäni yhdistettynä niin farkkuihin kuin Puman harmaisiin collareihini. Pidän tästä ehkä sen vuoksi niin paljon, että samaan aikaan tämä on tyttömäinen värityksensä ansiosta, mutta myös urheilullinen. Jossain vaiheessa ilmojen lämmetessä tämän voisi ehkä yhdistää valkoisen toppaliivinikin kanssa. 

Toinen hankintani Stadiumista oli harmaa collegepaita, myöskin Warpin. Warp on siitä kiva merkki, että sen vaatteet ovat urheilukaupan muuhun vaateantiin verrattuna hyvinkin edullisia, mutta mielestäni silti ihan kiva merkki. Vaatteita on myös laidasta laitaan selvästi urheilullisempia, mutta myös ihan arkikäyttöönkin, vaikkapa kouluun ja töihin sopivia.

Paidan selkäpuolella on kivana yksityiskohtana pinkki vetoketju. Vaikka paita on muuten todella yksinkertainen, tuo tuollainen pienikin lisä kummasti ilmettä vaatteeseen!

Kuten totesinkin lauantain postauksessa, missä kerroin ostosreissustamme, niin rakastan yli kaiken urheiluliikkeiden vaateantia! Vaikka pidän myös naisellisemmastakin tyylistä, ei urheiluvaatteita voittanutta ole. Kunhan vaan pääsen tosiaan kunnolla taas liikkumaan, aion todellakin palkita itseni ruhtinaallisella määrällä ihania urheiluvaatteita. Haaveissa olisi panostaa kunnon urheiluvaatteisiin, mutta myös arkikäyttöön sopiviin olovaatteisiin. Ehdottomat suosikkimerkkini ovat Peak Performance sekä Puma, joihin tulloin aion panostaa, vaikkakin ne hieman kalliimpia ovatkin. Urheilutoppeja, juoksutrikoot, t-paitoja, huppareita, verkkatakkeja, college-housuja - niin paljon kaikkea ihanaa! :)

Päädyin valitsemaan pienoisen sovittelun jälkeen pinkistä paidast hieman isomman koon ja harmaasta paidasta oman kokoni. Ajattelin, että toinen toimisi paremminn hieman rennompana versiona ja toinen enemmän tyköistuvana :) Toki molemmista olisi varmasti toiminut sellainenkin, että olisi ostanut selkeästi isommat koot, milloin kontrasti tiukan alaosan kanssa olisi varmasti todella kiva! :)

Ostin myös Vero Modan valkoisen perus T-paidan, sillä tuo malli on vaan niin täydellinen! Minulla on ennestään sama paita keltaisena ja nytkin olisi halunnut itselleni värikkäämmän yksilön, mutta tarjolla ei ollut kuin valkoista ja mustaa. Vilasta mukaan tarttuivat mustat farkkuleggingsit. Yksi isompi hankinta, minkä haluaisin nyt kevättä varten tehdä, on nahkatakki. Minulla on useampi vuosi sitten ostettu Vilan musta nahkatakki, mikä toimii edelleenkin hyvin, mutta se on juurikin sopiva hieman kylmemmille ilmoille. Nyt haluaisinkin saada hieman kevyemmän, naisellisemman yksilön itselleni, mikä menisi ehkä jopa sisällä, bleiserin tapaan.

Hennesistä mukaani tarttuivat valkoiset pitsishortsit. Pitsishortsit olivat jo viime kesänä ostoslistallani, mutten sopivia silloin itselleni löytänyt. Nämä korvaavat myöskin mainiosti valkoiset shortsini, mitkä sotkin tomaattikastikkeeseen pysyvin ja tuhoisin seurauksin viime kesänä ystäväni polttareissa :D

Justukselle

 
Sitten Justuksen ostossaaliiseen :) Heti ensimmäisenä menimme aivan valloittavaan pieneen kauppaan, missä oli kaikkea ihanaa lapsille vaatteista leluihin. Tarkoitus oli vielä palata sinne ostoskierroksen päätteksi poislähtiessä ajatuksena tuhlata viimeiset rahat sitten siihen kyseiseen kauppaan ;) Mutta väsymys puski lopussa niin vahvasti päälle, että emme enää kauppaan jaksaneet palata. Pikaisella käynnillä ostosreissumme alussa sieltä kuitenkin tarttui matkaan ihana kirahvinen tuttipidike :) Aion kyllä vielä palata sinne hakemaan Justukselle ainakin kumiankan sekä puisen perässävedettävän krokolelun. Nyt lelu olisi vielä sisustuselementin virassa, mutta myöhemmin varmasti varsin mieluinen leikkikalu :)

Äitini halusi osta ehdottomasti Justukselle seuraavaa kokoa olevan neulekerraston välikausihaalarin alle tulevaksi.  Nämä löytyivät Polarn O. Pyret -nimisestä lastenvaatekaupasta, mikä osoittautui Justuksen kummitädin akilleen kantapääksi ;) Ostosten kaupanpäällisiksi hän sai vielä mukaansa kohta 2-vuotiaalle tyttärelleen ihanat punaiset huopatöppöset! Miten lasten kengät voivatkaan olla niin suloisia? :) Justukselle kummitäti meinasi ostaa suloisen pikku rusetin - olisi herra varmasti kovin tyylikäs mirri kaulassaan :D

Tämän ihanan Name it -merkin paloautokuvioidun bodyn äitini osti itseasiassa ennen shoppailureissuamme Justukselle, mutta ajattelin tämänkin täällä esitellä :)

 
Myös tämä iloinen väriötökkä oli mummon tuomisia Justukselle :)

Samoin kuin Name it -merkin pöllöpyjama:) Justus sai minun kummitädiltäni ristiäislahjaksi lahjakortin Anton & Nina -nimiseen lastenvaateliikkeeseen, mistä ajattelimme Justukselle etsiä kunnon välikausihaalarin. On poika sen verran kasvanut, että tähän asti mainiosti sopiva haalaripussi on tullut tiensä päähän - meinaa herran pituutta kasvaneet jalat tulla pian läpi pussista :D

Tällaisia ostoksia tällä kertaa :) Ensi kerralla taidan lähteä itsekseni kauppoja kiertelemään, jolloin pääsen kunnolla sovittelemaan ajan kanssa. Tai noh, tuskin yksikseni, vaan ehkäpä nappaan vaikkapa ystäväni Minnin mukaan :) Vaikka kuinka ihanaa Justuksen kanssa onkin liikenteeseen lähteä, ei vaunut ja ahtaat vaatekaupat pienine sovituskoppeineen vaan yksinkertaisesti toimi yhdessä!

<3: Laura

P.s. Huomenna tiedossa olisi ensimmäinen osa vastauksia teidän kysymyksiinne :)

4 kommenttia:

  1. Ihana toi wrapin vaaleanpunainen collari! Lupaathan jatkossakin esitellä ostoksia blogissasi? ;) mua ainakin kiinnostaa ne, en sit tiedä muista, mutta tuo ainakin vaihtelua blogiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kiva kuulla, että kiinnostaa niin voin jatkossakin laitella tänne esille ostoksiani! Riittää, että edes sinua kiinnostaa ;) On totta, että on mukava kirjoitella vaihtelevasti, ettei vaan aina samalla kaavalla ja samoista asioista. Siksi onkin aina kivaa, kun joku esittää toiveita ja ehdotuksia - niitä saa aina jättää! :)

      Poista
  2. Hei! Mulla on kans tuollainen warpin vaaleanpunainen paita ja rakastan sitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotan kanssa niin kovasti, että tulisi hieman kylmemmät ilmat ja voisin sen yhdistää farkkujen kanssa nyt vihdoin, kun taas voin istuvia farkkuja käyttää hyvillä mielin! :)

      Poista

Otan ilolla vastaan teiltä kommentteja: niiden avulla voimme vaihtaa ajatuksia sekä antaa vertaistukea toisillemme :)