sunnuntai 11. elokuuta 2013

Ylpeä täti ilmoittautuu!

Tänään aamusella syntyi pienen pieni uusi ihme, pienen pieni prinssi veljeni perheeseen ♥ Taas saa ihmetellä elämän ihanuutta ja ihmeellisyyttä tämän uuden tulokkaan myötä. Tämä onnellinen ja erittäin ylpeä täti täällä jo innolla odottelee, että pääsisi pikkuista moikkaamaan :) Tänään jo onnelliset isovanhemmat pääsevät uutta herraa sairaalalle katsomaan, mutta kunhan vain perhe pääsee kunnolla kotiutumaan ja jaksaa vieraita vastaan ottaa, lähden minä vlittömästi oven taakse koputtelemaan Kuusamosta tuodut porotöppöset mukanani! ;)

family

Kun on oikein pieni,
voi lentää linnun untuvalla,
nukkua orvokinlehden alla,
kun on oikein pieni.

Kun on oikein pieni
voi keinua heinässä heiluvassa,
levätä kukassa tuoksuvassa,
kun on oikein pieni.

Kun on oikein pieni
voi istua lumihiutaleille,
liitää maailman tuulien teille,
kun on oikein pieni. ♥

 - Hannele Huovi -

<3: Laura

16 kommenttia:

  1. Voi, miten ihana uutinen. <3 minulle syntyi kuukausi sitten myös pieni, ihana poika. :) on kyllä syömishäiriö väistynyt täysin nyt elämästä. Nyt todella ymmärrän, mistä puhut, kun sanoit, että justuksen syntymä muutti kaiken. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja voi että, sinunkin uutisesi eli poikasi syntyminen on aivan ihana uutinen - lämpöinen halaus sinulle!♥ Minulla tuli ihan kylmät väreet ja kyynel silmäkulmaan, kun luin kommenttisi, sillä voin samaistua tämän hetken tuntemuksiisi niin mahdottoman vahvasti! Ei voi kuin ajatella, että tavallaan kaksi elämää on alkanut - sinun poikasi sekä sinun omasi ilman sairautta ♥

      Poista
  2. Ihania uutisia ^^ Onnea sinulle, ja ennenkaikkea pienen pojan vanhemmille! Nyt on Justukselle leikkitoveri taattu ;) Ei mene kauaa, että kohta sitä saa olla äiti huolesta mykkyrällä kun pikku-pojat viilettävät pitkin maita ja mantuja ;) Mahtava viikonlopun päätös perheellenne ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lauraseni :) Täytyypä välittää onnittelut myös tuoreille vanhemmille! :) Hih tosiaan, melkoinen parivaljakko voi hyvinkin poista tulla! ;) Nyt vielä naurattaa ajatus siitä, että pojat ovat "saman ikäisiä", mutta hetki vaan ja vauvaiän suuri ikäero tasoittuu, jolloin he saavat kyllä mahtavat leikkitoverit toisistaan! :)

      Viikonlopun huipennus oli kyllä mahtava ja itsekin pääsi hauskasti lähemmäs jännitystä, kun satuttiin olemaan saman katon alla synnytyksen käynnistyessä ;)

      Poista
  3. Voih, hurjasti onnea kaksinkertaiselle tädille ja tietenkin pikkuherran vanhemmille! <3 Saa Justus ajan kuluessa uuden leikkikaverin :) Niin parhautta päästä katselemaan ja halimaan vastasyntynyttä vauvaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni :) Odotan kyllä niin malttamattomana sitä, että pääsisi pikkumiestä jo moikkaamaan! Tänään ovat kotiutuneet, joten ehkäpä jo parin päivän sisällä :)

      Poista
  4. Voi miten ihanaa, onnea!! ♥

    VastaaPoista
  5. Voi kuinka ihania uutisia sunnuntaiaamun kunniaksi, lämpimät onnittelut! <3 <3 Mukavaa, kun Justus saa samanikäisiä serkkuja ja heistä tulee varmasti olemaan vielä paljon iloa ja seuraa toisilleen tulevina vuosina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Ihan uskomattomalta tuntuu aina kyllä uuden tulokkaan saapuminen tähän maailmaan! Tulee kyllä pojista ja muistakin serkuista olemaan varmasti paljon iloa toisilleen tulevaisuudessa, varsinkin jos näin lähekkäin tullaan jatkossakin asumaan! :)

      Poista
  6. Onnea tuoreelle tupla-tädille, ja tietysti pikku-prinssin vanhemmille!! ♥

    Ja tuo Hannele Huovin runo on kyllä kaikkein herkimpiä ja kauneimpia lukemiani... ♥

    Tästä kaikinpuolin ihanasta viikonlopustasi onkin sitten hyvä ponnistaa uuteen viikkoon!

    Lämpimiä halauksia Lauraseni! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Andrea, täytyy välittää vanhemmillekin onnentoivotukset ♥ Oli kyllä tämän pikkumiehen syntyminen ihan mahtava huipennus viikollemme :)

      Lämpöisiä halauksia Andrea ja mukavaa viikkoa Sinullekin! ♥

      Poista
  7. Onnea tädille ja koko uuden pienokaisen perheelle! <3

    VastaaPoista
  8. Onnea tädille :)

    Tiedän niin tuon tunteen ja vaikka oon jo monelle täti niin aina se on yhtä ihmeellistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ On kyllä ihan mahtava tunne ja toivottavasti saan kyseisen tunteen vielä kokea uudelleen tulevinakin vuosina - siitä varmasti jokaisella kerra yhtälailla nauttien :)

      Poista

Otan ilolla vastaan teiltä kommentteja: niiden avulla voimme vaihtaa ajatuksia sekä antaa vertaistukea toisillemme :)