maanantai 5. elokuuta 2013

Huomenna se alkaa!

Huomenna se alkaa - nimittäin työelämä! Oikeastaan jo tästä päivästä lähtien olen ollut töissäkäyvä mitä työsopimukseeni tulee, mutta aloitin rankan rupeamani heti vapaapäivällä ;) On melkeimpä outo olo, kuinka paljon ihmismieleen voi mahtua samanaikaisesti niin vallan erilaisia tunteita. Mieleni on ollut yhtä aikaa innostunut, todella jännittynyt, positiivinen, iloinen, mutta myös melko haikea - onhan kotiäitiyteni tällä erää kuitenkin ohitse. Mutta pääasiassa palaan töihin todella iloisin ja positiivisin, vallan odottavin fiiliksin! Kunhan vaan selviän parin ensimmäisen päivän jännityksestä, uskon työinnostukseni ainoastaan ainoastaan kasvavan :)


Uuden oppiminen, ammattitaidon kasvaminen ja kokemuksen karttuminen lisäävät valtavasti motivaatiotani. Kyllä, minulla on paljon unelmia mitä töihin tulee. Jo ala-asteelta lähtien unelma-ammattini on ollut selvillä, ja vaikka ihan unelmaani en saavuttanutkaan, niin samalle alalle kuitenkin päädyin. Ja hyvä etten saavuttanut, sillä unelmani on muotoutunut ja selkiytynyt minulle vuosien varrella entisestään - nyt tiedän mikä oikeasti haluan "isona" olla :) Haluan kehittyä, haluan oppia. Haluan erikoistua ja päästä tekemään sitä, missä oikeasti koen olevani hyvä. Ja kun vihdoinkin alan olla itse kunnossa ja täysissä voimissani, en usko minkään olevan esteenä noille haaveille!


Toki töihin paluu tuntuu haikealtakin. Olen viettänyt elämäni ihanimmat kuukaudet kotona pikkuisen ukkelini kanssa, saanut kokea ainutlaatuisia ja ikimuistoisia asioita yhdessä Justuksen kanssa, olemme seikkailleet ympäriinsä ja nauttineet kuluneista päivistä. Onneksi tuo kaikki jatkuu yhä töidenkin ohessa. En olekaan mielelläni sopinut töiden oheen päiville juuri mitään, mitä en voisi yhdessä Justuksen kanssa toteuttaa, sillä haluan viettää kaiken mahdollisen vapaa-ajan Justuksen kanssa - niistä hetkistä en ole valmis menettämään minuuttiakaan. Toki hieman jännitän myös töiden ja muun elämän yhdistämistä ja siihen tottumista. Toisaalta taas uskon sen sujuvan varsin hyvin, sillä vointini on nyt niin hyvä. Haluaisin ajatella jaksavani vielä työpäivän päätteksikin nauttia siitä arjesta ja elämästä ja ihan vaan niistä kodin arkisista asioista - kaikki tämä tietenkin yhdessä poikieni kanssa :)



Odotan tulevaa arkeamme mielenkiinnolla ja innostuneesti, sillä Justuksen oppiminen on ollut viime aikoina niin huimaan, että on vaikeaa välttää olemasta hymyssäsuin aina pojan läsnäollessa. Justus värittää arkeamme ja päiviämme niin ihanalla tavalla, ettei varmasti töissäkäynti saa elämäämme yksitoikkoiseksi puurtamiseksi :) Elämä mullistuu taas melkoisesti, mutta onneksi positiivisella tavalla! Iloitsen niin paljon Jarnon mahdollisuudesta olla kotona Justuksen kanssa ja saada kokea samalla tavalla sitä, mistä minä olen viime kuukaudet nauttinut. Olisin ollut onnellinen mahdollisuudesta olla kotona pojan kanssa kotona pidempäänkin, mutta vähintään olen yhtä onnellinen voidessani antaa myös Jarnolle saman mahdollisuuden:)

Huomenna pakkaan siis pinkit virtahepokenkäni reppuun ja suuntaan töihin ensimmäistä kertaa yli kahdeksaan kuukauteen! Pitäkää peukut pystyssä, että selviän! ;)

<3: Laura

20 kommenttia:

  1. Valtavasti voimia työelämään takaisin astumiseen!
    Mene uteliaisuudella eteenpäin, ja katsele rauhassa, millaiseksi arki työn kanssa muodostuu. Nyt on aika kääntää taas uusi sivu elämässä, eikö? :)
    Hyvää alkavaa viikkoa Sinulle ja koko teidän perheelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Mari! :) Uskon, että kun positiivisin mielin etenee ja pitää huolen omasta kunnostaan, niin kaikki sujuu vallan mainiosti :)

      Ihanaa alkavaa viikkoa myös sinulle! ♥

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Olen ihan oman alani töissä eli sairaanhoitajana työskentelen :)

      Poista
  3. Oi, paljon onnea huomiselle! Onnellisia ovat, kun saavat noin motivoituneen työntekijän:) Kuinka pitkään Jarno on koti-isänä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa! :) On kyllä motivaatio kohdillaan, mikä on tosi kiva asia itsellekin :)

      Jarno käyttää osan minulle myönnetystä vanhempainrahakaudesta ja sitten hänellä on vielä isäkuukausi siihen päälle eli yhteensä kolme kuukautta pojat ovat sitten keskenään kotosalla :)

      Mukavaa alkavaa viikkoa sinullekin! :)

      Poista
  4. Toivoinkin tuossa jossain vaiheessa postausta tuosta työstä ja mitä kaikkea oot tehnyt ja juuri mikä se unelma on. Kiinnostais se postaus edelleen, jos ehdit tekeen jossain välissä :D
    Hyviä työpäiviä! Onneksi Justus ei kuitenkaan elämästäsi millään tavalla katoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tosiaan, vaikka töissä olenkin osan päivästä, niin samalla tapaahan tuo ihana poika säilyy elämässäni - voi kun tänäänkin oli kiire pikkuisen luokse töistä!

      Yritän tehdä postauksen ehdottomasti jossain välissä! Voisi olla ihan kiva itsekin muistella vanhoja ammattihaaveita ja sitä, kuinka ne ovat nykyiselleen muovautuneet :)

      Poista
  5. Kaikki sujuu huomenna varmasti loistavasti ja pienen jännityksenhän sanotaan olevan ainoastaan hyväksi. On totta, että joudut suunnittelemaan ajankäyttöäsi uudelleen töiden aloittamisen myötä, mutta muista olla armollinen itselle ja ottaa tarvittaessa myös omaa aikaa itsellesi. "Pojat" eivät katoa rinnaltasi mihinkään ja pääset nauttimaan varmasti hurjasti Justuksen kasvun ja kehityksen seuraamisesta samalla kun pääset toteuttamaan myös muita unelmiasi.

    Reissukertomustasi on ollut oikein mielenkiintoista luettavaa ja ihania kuvia olet saanut talteen ikimuistoisista hetkistä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ihan totta, että pieni jännitys tekee vaan hyvää! Ja onneksi jännitys ei aivan mahdottomaksi äitynytkään, joten myös positiivisuus ja hyvä mieli säilyivät koko ajan :) Ja töiden jälkeen onkin sitten aivan ihanaa tulla takaisin kotiin, jolloin varmasti nauttii poikien seurasta vielä entistäkin enemmän! :)

      Ja kiitos, ihanaa kuulla, että reissupostaukset ovat olleet mieluisia :) Ihanaa viikkoa sinulle ♥

      Poista
  6. I'll keep my fingers crossed ;) Tänään lähetelty neljä työhakemusta eri puolille kaupunkia, joten toivotaan että itsekkin pääsisi kohta takaisn kunnolla työnteon makuun :) Mukavaa työpäivää ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos tsemppauksesta ja myötäelämisestä ;) Tällä suunnalla pidetäänkin sitten peukkuja pystyssä sinun puolestasi, että työnhaussa onnistaisi! :)

      Poista
  7. Hui, pidän ehdottomasti peukut pystyssä! Sen verran rautainen nainen olet, että selviät työpäivästä aivan varmasti. Mukavaa ja jännittävää työpäivää sulle Laura! Mä jännitän sun puolesta, niin sun ei tarvitse jännittää ollenkaan ;)

    Rennosti vaan, hyvin se menee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni :) Hih, varmaan hyvin jännitetty, sillä selvisin loppujen lopuksi ihan siedettävällä jännityksellä, vaikka paljon pahempaa pelkäsinkin :D

      Ihanaa viikkoa sinulle! ♥

      Poista
  8. Peukut pystyssä täälläkin! Vaikka olenkin vakuuttunut, että kaikki menee loistavasti ilman peukkujanikin... ;)

    Toivottavasti sait/saat kunnolla nukuttua ja Jarno heräilee Justusta syöttämään, kun Sinä käännät mukavasti kylkeä ja jatkat unia... ;)

    Voimia ja iloa, mutta myös armollisuutta itseäsi kohtaan!

    Lämpimin halauksin! <3

    PS. Aivan ihanat nuo pinkit virtaheposandaalit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, viime yönä en vielä raaskinut Jarnoa herättää, vaan nousin itse poikaa syöttelemään :D Ehkä ensi yönä sitten? ;) Tosin hienosti pojat olivat yhteistuumin heränneet aamulla ja päivä oli muutenkin sujunut aivan loistavasti! :)

      Täytyy tosiaan pitää se armollisuus matkassa, niin jaksaminenkin pysyy paremmin kohdillaan :) Halaukset vastaanotettu ja lämpöiset halaukset myös sinnepäin lähetetty ♥

      Ja tosiaan, nuo virtahevot ovat kyllä ihan mahtava työpäivän piristys! :)

      Poista
  9. Onnea huomiseen tyopaivaan Laura!!se menee varmasti hyvin ja pian se tuntuu jo niin normaalilta ku et olisi ollenkaan ollut poissa!!!Tsemppeja taalta!!-susanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Susanna! :) Vaikka tavallaan tuntuikin, että työtauko on ollut todella pitkä, niin oikeassa olet siinä, että myös tuntui tavallaan siltäkin, etten poissa olisi lainkaan ollutkaan! Kummasti ne asiat siis mieleen muistuvat :)

      Poista
  10. Mahtavaa Laura! Olet niin täynnä tarmoa, että uskon, että kaikki tulee töissä menemään putkeen. Tottakai pitkästä aikaa työelämään siirtyminen varmasti mietityttää ja jäähän Justuskin nyt päivisin muiden hoteisiin, mutta niitä on turha märehtiä. Olet suunnitellut kaiken niin hyvin, että ei ole mahdollisuutta, että jokin asia nikottelisi vastaan. :)
    Kovasti tsemppiä ja iloa töihin ja arkeen päivien päätteeksi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! ♥ Kyllä varmasti kaikki sujuu ihan hyvin töissä, mutta vallan mahtavasti myös kotona - poikien pärjäämiseen luotan täydellisesti! :)

      Mukavaa viikkoa sinulle Nell! ♥

      Poista

Otan ilolla vastaan teiltä kommentteja: niiden avulla voimme vaihtaa ajatuksia sekä antaa vertaistukea toisillemme :)