sunnuntai 4. elokuuta 2013

Viikon parhaat

Arkeen paluu reissun jälkeen sujui mukavasti, mutta kyllä sitä kummasti vaan lomastakin tarvitsee lomaa! Alkuviikko meni univelkoja korjaillessa, mutta siitä huolimatta paljon kaikkea kivaa viikkoomme on mahtunut lepäilyn lisäksi :) Viikon suurimmasta kohokohdasta eli eilisestä tyttöjenillastamme myöhemmin lisää, mutta tässä taas niitä arjen pieniä ihanuuksia olkaapa hyvät :)


♥ Alkuviikosta menimme Justuksen kanssa vanhempieni luo, jotta pikkumies saisi esitellä mummolle ja papalle ryömimistaitonsa. Samalla kävimme lenkillä Jullen ja äitini kanssa sekä noukimme talteen hieman puutarhan antia :) 


 Marjoja on tullut nautittua joka aamu aamupalarahkan joukossa, mutta myös monella muullakin tapaa :) Vastapoimitut vadelmat on kuin karkkia ja niihin tulee kyllä melkoinen himo! Onkin ihanaa ajatella, että pakasitin on täynnä viitamiinipommeja pitkän talven varalle!

♥ Tiramisukahivittelu Minnin kanssa heti reissusta saavuttuamme oli yksi alkuviikon tärkeimmistä jutuista :)


♥ Viikon maistuvin lahjus oli veljeni paremman puoliskon minulle tekemät marengit - nam! Jo aiemmin viikolla sain heiltä synttärilahjaksi ihanan puisen tarjoiluastian ja lahjan toinen osa seurasi perjantaina perässä: turkinpippuri- ja mansikkamarengit :) Voitte varmaan uskoa, että mansikkamarengit sopivat melkoisen hyvin yhteen juuri korkkaamani mansikkaisen makukahvin kanssa ;)

♥ Justuksen sänky sai alennuksen, kun poika oppi menemään konttausasentoon ja nostamaan kunnolla ylävartaloaan! Nyt sängyssä on turvallista kääntyillä pojan ja mikäs se onkaan ihanampaa, kuin mennä aamulla hakemaan jutteleva ja kovaa kyytiä puuhaileva poika sängystään - eikä tarvitse pelätä, että herra tulisi yli laidan :)

♥ Äidin tekemää ihan super hyvää omppupiirakkaa kaurapäällisellä sain mukaani käydessäni poimimassa vattuja vanhemmillani. Parina päivänä tulikin siis juotua aamupäivän kahvit omenapiirakalla herkutellen :)


♥ Vaikka löysin itsellenikin kaikkea kivaa uudesta talvitakista lähtien, niin ihan paras ostos oli ison pikkumiehen farkut ja neulepipo syksyä ajatellen! 


♥ Viikon paras salaattiateria löytyi Kulmiksesta äidin, minun ja Justuksen shoppailureissullani - eli mitäs muutakaan kuin hyväksi todettu kylmäsavulohisalaatti. Justus keskittyi syötyäännaapuripöytään tuijotteluun sekä vieraisiin pöytiin huuteluun - onneksi kanssasyöjiä vain huvitti ;)


♥ Tein yhtenä päivänä kunnon marjarahkankin vastapoimituista marjoista, kun meidän piti saada kylään Jarnon sisko lapsineen. Vieraat eivät koskaan saapuneet, joten itse olemmekin sitten nautiskelleet jättisatsista vaniljavaahdolla makeutettua marjarahkaa ihan urakalla:) 


♥ Viikon hauskin ruokailuhetki perheen kanssa oli ehdottomasti extempore lounastelu kaupan parkkiksella! Asioiden hoitaminen oli vielä ihan kesken, reissu venynyt jo ihan liian pitkäksi ja nälkä oli kauhea - mitä siis tehdä? Justukselle sosetta kaupasta ja vanhemmille herkulliset patongit, jotka nautittiin välitankkauksen muodossa autossa ja vauhdilla :D Täytteenä herkullinen riistasoossi ja juomana kokista :)


♥ Viikon ihanin uusi taito on ollut istuma-asennon löytyminen! Kumoon kupsahtaminen tapahtuu vielä melkoisen nopeasti ja useampi iso parku on tullut, kun jalka on jäänyt jumiin, mutta myös uuden oppimisen riemu on ollut valtava :)

<3: Laura

4 kommenttia:

  1. Ihanat viikon parhaat!

    Jännittävää alkavaa työviikkoa!

    Voimia! ♥

    VastaaPoista
  2. Mukavalta viikkosi kuulosti! :)
    Itse ylitin tänään itseni syömällä sitä broileripastavuokaa. Ja olipa hyvää! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi hieno juttu Mari - kivaa kuulla aina sinunkin edistysaskelista täällä! :)

      Poista

Otan ilolla vastaan teiltä kommentteja: niiden avulla voimme vaihtaa ajatuksia sekä antaa vertaistukea toisillemme :)