sunnuntai 18. elokuuta 2013

Viikonlopun fiiliksiä :)

Nyt on kolmikymppisiä juhlittu oikein urakalla ja Justus on kotiutunut mummolareissulta :) Justus pääsi mummon ja muun lähisuvun kanssa juhlistamaan Jarnon serkun synttäreitä, joten matkaan lähetettiin pikkuherra Justus uudessa kauluspaidassaan :) Myönnän jännittäneeni Justuksen yökyläilyä, sillä tämä oli pojan ensimmäinen toisessa mummolassa. Tiedän jännittäneeni täysin turhaan, mutta ei näille äidin höpsöille tunteille voi mitään! Ja kun ei ole oma äiti kyseessä, jolle kehtaisi laittaa kuulumisviestejä tasaisin väliajoin, täytyi taas asennoitua asiaan ihan uudella tavalla ;) 


Kyseessä oli siis Jarnon hyvän kaverin kolmikymppiset joita juhlittiin vuokramökillä hyvän seuran kera Riihimäen lähiseudulla. Lahjaksi olimme koko porukan voimin hankkineet sankarin vaimon ideoimana elämyslahjan eli formulakyydityksen - niin sopiva lahja sankaria ajatellen! Ilta sujui varsin vauhdikkaasti saunomisen ja iltaa kohti huipentuneiden seurapelien merkeissä. Vaikken muuta juhlaväkeä paremmin tuntenutkaan isäntäväkeä lukuunottamatta, oli minulla oikeasti todella hauskaa! Kävimme tyttöjen kanssa sanomassa, söimme hyvin ja minä tietenkin innokkaana katselin myös miesten keihäsfinaalin ;) Illan hämärtyessä siirryimme piha-alueen varsin hyvänkokoiseen grillikotaan grillaamaan. Monta tuntia kuluikin laulaessa ja tulen liekkejä tuijoteltaessa :) 

Kun muut jatkoivat juhlimista vettä väkevämmän voimalla, siirryin minä limpparityttö jo tyytyväisenä nukkumaan - olin erittäin ylpeä jo siitäkin, että jaksoin valvoa yli puolen yön :D Viikolla puoli kuuden aikaan joka aamu soinut herätyskello sai aikaan sen, että väsy alkoi melkoisesti jo painaa, mutta koska niin mukava ilta oli jo takana, saatoin hyvillä mielin siirytyä mökin puolelle unten maille :) Ja vielä paremmilla mielin heräsin, kun oli jopa saanut nukuttua ihan suhteellisen makoisasti! Kun rankemmin juhlineet keräilivät itseään, oli oma olo melkoisen pirteä. Ja aamun hyvän olon kruunasi kyllä aamupalan ja parin kahvikupillisen päälle otetut aamulöylyt tyttöjen kanssa ja kylmään veteen pulahtaminen - kyllä tekikin hyvää! 

Juhlapaikka oli kyllä todella hieno ja tilava ison päärakennuksen, piha-alueen pikkumökin, saunarakennuksen sekä grillikodan kera! Vaikka juhlaväkeä olikin hyvin saapunut paikalle, mahduimme paremmin kuin hyvin kaikki mökkiin yöpymäänkin. Sanoinkin Jarnolle, että taitanee olla parasta alkaa jo säästää herran omia kolmikymppisiä varten, joita hän ei varmasti suostu kovin vaatimattomasti juhlimaan ensi vuonna - niin suureelliset suunnitelmat Jarnolla jo juhliensa varalle on :D

Parisen tuntia sitten haimme pikkumiehemme mukaamme ja nyt olemme taasen kaikki kotona :) Pojalla oli mennyt mummolassa hienosti ja viisivuotias serkkutyttö oli mitä innokkain hoitaja Justukselle! Teki hyvää Justukselle totuttautua taas uusiin hoitajiin ja minun oli hyvä nähdä, että poika varmasti pärjää. Takana on siis mahtava mökkiviikonloppu ja nyt onkin sitten hyvä rentoutua loppupäivä kotosalla ja valmistautua jo pikkuhiljaa tulevaan työviikkoon! Ensi viikolla saan urakoida töissä kuutena päivänä, perjantai ainoana vapaapäivänäni. Silloin ajattelimme ajella ystäväpariskunnan luo heidän vuokraamalleen mökille, jotta Justus pääsisi taas leikkimään pari kuukautta vanhemman kaverinsa kanssa :)

Nyt toivottelen teille kaikille hyvää tulevaa viikkoa arjen iloineen ja siirryn sohvalle katselemaan miesten keihään palkintojenjakoa ja sen jälkeen jotakin sopivan kevyttä elokuvaa! :)

<3: Laura

8 kommenttia:

  1. Mukava viikonloppu teillä oli kyllä takana!
    ja täytyy vielä ihastella tuota Justusta! Oikealta pikku-herrasmieheltä näyttää, kauluspaita ja kaikki!
    Hyvää viikonalkua teille kaikille. Ja voimia työviikkoon! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, se on kyllä sellainen herrasmiehen alku jo että ;)

      Ja kiitos, nyt on ensimmäinen työpäivä selätetty ja ihan hyvältä tuntuupi, vaikka pitkä viikko onkin vielä edessä :) Ihanaa viikkoa sinullekin Mari! <3

      Poista
  2. Tosi kivat kolmikymppiset vaikuttaa teillä olleen, ja ainakin täälläpäin päivän sateetkin väistyivät illalla, joten toivottavasti teilläkään ei sää haitannut menoa... ;)

    Ihanaa myös, että Justus pärjäsi niin mainiosti yökylässä mummolassa!

    JA - hienoa, että sait nukuttua hyvät yöunet ensi viikkoa ajatellen. Sinullahan on edessäsi aika tiukka työviikko, kun on vain yksi vapaapäivä. Yritä lepäillä aina tilaisuuksien tullen, ja toivotaan että saat hyvin nukuttua öisin.

    Tänään onkin ollut täällä varsin ihana ilma - lämmintä ja aurinkoista! Ihanaa kun tämä kesä vaan jatkuu, ja onhan elokuu vielä ehdottomasti kesäkuukausi!!

    Voimia tulevaan viikkoon! Yritä olla stressaamatta liikoja!

    Haleja!

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kaikki kohdillaan viikonloppuna! Myös sää parani iltaa kohden hyvin, joten sadekaan ei menoa haitannut :)

      Nautitaan siis ehdottomasti näistä ihanista, meitä hellivistä kesäpäivistä ja kerätään varastoon energiaa talvea varten! :) Minä luppaan olla stressaamatta liikoja ja toivottelen samalla sinulle rentouttavaa viikkoa ihana Andrea! :) Halaus<3

      Poista
  3. Hei !!!! Mihin on kadonnut kaikki ne ruokaan ja liikuntaan liittyvät jutut, perhe-elämää kun näkyy kaikissa blogeissa heh. :) Itte oon yrittänyt täältä löytää jotain apua syömiseen ja sellaseen, mut nyt tuntuu että puhut vaan kotijutuista. Ei sillä, ihana näitkin on lukea mut ite luin sun blogia nimenomaan syömishäiriöisenä enkä oikeen oo kiinnostunu muodista ja sisustamisesta ja arkisista postauksista.. Sori jos kuulosti törkeeltä, en vaan ite saa näistä sitä mitä haluisin.

    -Emmi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lupaan, että sellaisiakin postauksia tulee vielä! :) Koen asian itse niin, että tällaisten postausten vähentyminen on minun elämäni kannalta ainoastaan positiivinen asia - anoreksia ei siis hallitse elämääni enää millään laill, vaan arkeni ja ajatukseni täyttyy aivan muista asioista :)

      Lupaan kuitenkin, että käsittelen aiheita myös jatkossa ja ruokapäiväkirjoja sekä ajatuksia työruokailuun liittyen on ainakin nyt tulossa. Yritän myös kirjoitella painoprojektistani ja muita kuulumisia, mitä sairausrintamalleni tällä hetkellä kuuluu. Tarkkoja aikoja en kuitenkaan voi lupailla, sillä aika menee niin tiiviisti töissä ja arkipuuhissa, ettei kirjoittamiselle millään riitä enää entiseen tapaan aikaa! Lupaan kuitenkin aiheista kirjoittaa, kunhan vaan ennätän :)

      Kivaa alkanutta viikkoa sinulle ja tsemppiä! :)

      Poista
    2. Kovasti paljon voimia Emmille! En Sinua tunne, mutta saatan aistia, että elämäsi kulku ei tällä hetkellä ole siitä helpoimmasta päästä... Vaikka minäkin koen saavani eniten voimia Lauran ruokailuun, liikuntaan ym. sairauteen liittyviä seikkoja käsittelevistä postauksista, olen yhtälailla suunnattoman iloinen ja kiitollinen - vähintäänkin yhtä iloinen ja kiitollinen - näistä "arkisemmistakin" postauksista, jotka käsittelevät kaikkea muuta kuin suoranaisesti sairautta. Sillä, kuten Laura itse kirjoittaa, on sairautta käsittelevien postausten vähentyminen ja näiden "arkipostausten" lisääntyminen vain ja ainoastaan positiivinen asia! On ihanaa saada seurata tätä Lauran kehitystä kohti yhä vain terveempää ja normaalimpaa elämää. Tämä on Lauran ikioma blogi ja se kehittyy ja elää omaa elämäänsä kuten me kaikki lukijatkin. Jonain kauniina päivänä se ei ehken enää käsittele juuri lainkaan syömishäiriötä, ja hyvä niin. Sillä se on silloin kehittynyt omia pikku polkujaan, Lauran elämää myötäillen, juuri sellaiseksi blogiksi mikä sen silloin on tarkoitus olla. Matkan varrella lukijatkin saattavat vaihdella. Muistaakseni Laura kirjoitti kerran, että hän kirjoittaa tätä blogia myös tulevaisuutta ajatellen, hiukan kuin päiväkirjaa, josta esim. Justus varttuessaan voi lukea ja katsella kuvia äidin elämästä ja hänen omasta elämästään. Ja sellaisena projektina minusta tämä on vallan onnistunut ja ihana!

      Eli jatka Laura samaan malliin!

      Ja valtavasti Voimia Emmille!

      Halauksia kumpaisellekin! <3

      Poista

Otan ilolla vastaan teiltä kommentteja: niiden avulla voimme vaihtaa ajatuksia sekä antaa vertaistukea toisillemme :)