lauantai 3. elokuuta 2013

Tytöt, tanssilattia & yökyläily

Otsikko paljastaakin minun tämän illan suunnitelmani ;) Pian parivaljakko J&J lähtee viemään minua ja paria ystävääni naapurikaupunkiin - vai liekö kyseessä pikkukunta - jossa kokoonnumme aivan parhaan tyttöporukan kanssa viettämään tyttöjeniltaa! En edes muista milloin olisimme porukalla viettäneet aikaa vain tyttöjen kesken ilman toisia puoliskoja - tätä on siis odotettu ja pitkään :) Idea tapaamisen järkkäämisestä lähti siitä, että useampi meistä on viimeisen kuukauden aikana vanhentunut jälleen vuodella eli olisi aika hieman juhlistaa näitä tapahtumia. Noh, meistä neljällä onkin melko lähekkäin synttärit, joten päädyimme jälleen nyyttäritekniikkaan, jolloin vastuu illasta ei jäisi kolmen muun tytön harteille. Vastoin odotuksiani, saimme kuin saimmekin kaikille sopivan ajan löytymään - ihan mahtavaa siis! Joten tänään tämä tyttö jättää pojat keskenään kotiin, nappaa leipomansa suklaa-tryffelikakun kainaloonsa, pakkaa bilevaatteet laukkuunsa ja käärii peiton mukaansa - tiedossa olisi siis tyttöjä, tanssilattialla pyörähtelyä sekä vanhan ajan yökyläily!


Aloitin valmistautumisen iltaa varten jo viikolla, kun kaivoin uuden leipomiskirjani esille ja kävin selailemaan suklaisia reseptejä :) Kun päätimme edetä nyyttäritekniikalla, varasin heti suklaakakun itselleni - olihan äidiltä saamani reseptikirja vielä korkkaamatta. Tämä aamu kuluikin sitten suklaisissa merkeissä! Koskaan ennen en ole itse asiassa minkäänlaista suklaakakkua leiponut, joten kohta vasta nähdään tuliko siitä ihan syötävää :D Ja koska jokainen meistä kantaa herkkujen suhteen kortensa kekoon, tulee illasta siis varmasti melkoisen maistuva! ;)


Valmistautuminen iltaan ei siis suinkaan jäänyt viikolla vain leipomiseen, vaan myös vaatetustani aloin miettiä kunnolla jo etukäteen! Kuten aiemmin jo kirjoitin, kävin ihan varta vasten keskiviikkona vaatekaupoissa katselemassa, josko jotain uutta ja kivaa löytäisin itselleni. Noh, vielä ensimmäisellä kerralla ei onni ollut myöden, mutta sain mukaani kaupasta kunnon vaatekärpäsen pureman! Vuosiin en ole tuntenut tällaista intoa vaatteita kohtaan, vaan kiinnostus on suuntautunut ennemminkin kotiin ostettaviin tavaroihin sekä tietenkin Justuksen vaatteisiin ja tarpeisiin. Myös muuttuva vartalo painon vaihteluineen sekä tietenkin raskaus ovat rajoittaneet vaateshoppailuja, mutta nyt minua ei estä enää mikään ;)



Yksi ilta kului nettikauppoja selaillessa ja torstaina kävimme äitini kanssa Hyvinkällä kauppakeskus Willassa kiertelemässä vielä pienen tovin. Ja ai että miten innoissani olinkaan reissun jälkeen! Matkaan tarttui kaikkea kivaa mukaan lukien vaatteet täksi illaksi! Rakastan korkkareitani, joten lähdin hakemaan jotain niihin sopivaa, mutta päädyinkin johonkin aivan muuhun. Olen haaveillut iät ja ajat boyfriend-tyylisistä farkuista, joita nytkin metsästin kaupoista. Löysin kuin löysinkin Vero Modasta minun makuuni olevat boyfriendit, jotka nappasin heti mukaani. Ja kun Hennesistä päädyin ostamaan vielä rennon keltaisen topin sekä löysän neuleen, oli illan asuni yhtäkkiä selvillä: korkkarityyli vaihtuikin rentoon tennarityyliin! Jos omistaisin simppelit mustat korkkarit, voisin ehkä yhdistää farkut niihinkin, mutta koska sellaisia ei löydy, taidan tällä kertaa päätyä tennareihin :)


Kyllä - kuva on kaikkea muuta kuin ajan kanssa otettu: kello lähestyy iltakymppiä, Jarno nappaa kuvan juostessaan ovelle töihin lähdön kynnyksellä, nuttura repsottaa, iho kiiltelee ja vaatteissa roikkuu vielä hintalaput :D Mutta halusin näyttää vaatteet vielä illalla suurimmalle kriitikolleni ja samalla sovittaa paitoja päälleni, sillä olin ostanut ne sovittamatta - mitä teen siis ihan liikaa laiskuuksissani paitojen ollessa kyseessä. Mutta tosiaan, jotain tällaista olin siis illaksi ajatellut :) Koska ilma on sen verran lämmin, on tuo nelule vasta illan ja yön lämmikkeeksi eli farkulla ja topilla mennään :) Tosin tuttuun tapaani raahaan ystäväni luo luultavasti kuitenkin puoli vaatekaappia - "varmuuden vuoksi" :D Selailinkin tuossa yhtenä iltana omalta koneeltani vanhoja kuvia, joissa useammassakin olimme valmistautumassa tyttöjen kanssa baari-iltaa varten. Ystäväni huone näytti siltä, kuin sinne olisi monta tyttöä yhtäkkiä muuttanut - niin paljon meillä kaikilla vaatteita sun muita tarpeellisia valmistautumistarvikkeita mukanamme oli! Ehkä sitä voisi sittenkin lähteä kerrankin vähän pienemmällä varustuksella?

Noh, mutta se siitä vaatehöpinästä :) Tiedossa on siis mukava ilta, joka jatkuu yöhän ja aina aamuun asti. Pojat jäävät pitämään kotia pystyssä ja ovat siis ensimmäistä kertaa keskenään yötä kotona! Tämä ilta on siis merkityksellinen myös siitä, että Jarnon heräämistaidot laitetaan vihdoinkin kunnolla testiin ;) Kyllä, minun kohdallani puhutaan nukkumisongelmista, mutta hänen kohdallaan se ongelma on herääminen. Herra on niin hyväuninen, että hän ei ole herännyt Justuksen itkuun vielä kertaakaan - uskokaa tai älkää. Noh, nyt minä lähden pois alta yhdeksi yöksi ja Jarno saa todellakin kääntää heräämistaajuutensa toisaalle ja todellakin herätä yöllä pojan ääntelyyn! Strategiana on käydä nukkumaan justuksen huoneen sohvalle, josko se lisättynä tietoon heräämispakosta auttaisi asiaa himan :D Ei vaan, minä luotan kaksikon pärjäämiseen kyllä täysin. Ja samalla tästä starttaa hyvin meidän yöllinen, uusittu työnjakomme, kun minä aion nukkua yöni ilman yösyöttjä työt aloitettuani :) Se onkin sitten eri asia miten se onnistuu näin herkkäuniselta... Mutta joka tapauksessa, minä lähden nyt  yökyläilemään hyvien vanhojen aikojen muistoksi ja pojat saavat viettää ihanaa laatuaikaa keskenään!

Toivottavasti teidän lauantai-iltanne sujuvat myöskin kivoissa merkeissä ja hyvillä fiiliksillä - mukavaa lauantaita siis kaikille! :)

<3: Laura

9 kommenttia:

  1. Hyviltä kuulostavat teidän viikonloppusuunnitelmat! nauttikaa!
    Itse tästä lähdenkin metsän kautta mökille saunaan. Josko löytäisin metsästä sieniäkin... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinunkin suunnitelmasi kuulostaa varsin hyvältä! Toivottavasti oli kiva ilta, ja että sienisaaliskin oli kohdillaan :)

      Poista
    2. Kyllähän niitä kanttarelleja löytyi! Ja saatiin mustikoitakin. Nam! ;)

      Poista
  2. Mahtavaa, että sinullakin on mahdollisuus lähteä vähän irroittelemaan, kun Jarno hoitaa poikaa. Nyt vain otat ilon irti ja rentoudut oikein olan takaa. Ihanaa iltaa ja mukavia kokemuksia! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan huippu ilta! Jarnolla olikin kova meno täällä, kun sai yökylään vielä siskonsakin kaksi lasta ;)

      Kivaa alkavaa viikko Nell sinulle - nauti tästä auringosta ja lämmöstä ihan täysillä! <3

      Poista
  3. Hei siellä tennari-tyyli-lyyli! Makeet on suunnitelmat, enkä epäile hetkeäkään, ettei iltanne olisi mitä upein, rennoin ja mahtavin! Nauttikaa! (Lienee turha kehotus... ;)) Ilo irti, tennarit tanssiin, suklaata suuhun...!! Iiiiihanaa iltaa Lauraseni! ♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nautin niin valtavasti - ilta oli ihan täydellinen! Ja pojillakin oli mennyt ihan tosin hyvin keskenään! :)Toivottavasti sinullakin on ollut mukava viikonloppu tähän mennessä Andrea ♥

      Poista
  4. Kuulostaa ihan parhaalta! :) Tyttöjen illat ihanassa seurassa on mitä mahtavampia, varsinkin pitkän tauon jälkeen. Joskus vaan tulee oikein kunnon himo vetää korkkarit jalkaan ja antaa niiden viedä. Niin kävi itsellenikin nyt reissussa, tosin korkkarit vaihtui minullakin mukavuussyistä balleriinoihin.. ;) Tuntui oikeasti taas siltä että elän, ja että nuoruus ja elämä voi nyt pikkuhiljaa ylipätään alkaa. Täältä tullaan siis hyvää vauhtia perästä!

    Emmi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti Emmi! Tulin niin hyvälle mielelle tästä uudenlaista elämäniloa huokuvasta kommentista! :) Tuollaiset kokemukset antavat kyllä sellaista lisätesemppiä ja elämännälkä kasvaa vaan kasvamistaan ja työntää juuri oikealla tavalla samalla sairautta syrjään - eli ihan mahtavaa siis! :)

      Poista

Otan ilolla vastaan teiltä kommentteja: niiden avulla voimme vaihtaa ajatuksia sekä antaa vertaistukea toisillemme :)