tiistai 9. heinäkuuta 2013

Kuin pieni lomamatka

Perjantaihin on pakko palata, sillä päivämme saldona meillä päivän päätteksi oli niin valtavan hyvä mieli sekä joukko kauniin kesäisiä kuvia, jotka teidänkin kanssanne täällä haluan jakaa :) Vuorossa oli siis pitkään suunniteltu reissu naapurikaupunkiimme viettämään päivää ihastuttavan Minnin vanhempien talolle! Olemme usein kevään ja kesän mittaan puhuneet siitä, kuinka meidän täytyisi vierailla Justuksen kanssa vuorostamme myös Minnin kotikaupungissa. Nyt vihdoin reissun pääsimme toteuttamaan, kun saimme kutsun grillailemaan ja nauttimaan kesäpäivästä uima-alataan äärelle. Minni ja hänen poikaystävänsä ajelivat maaseudulle päin Helsingin vilskeestä viikonloppua viettämään, joten lyöttäydyimme meidän pikkuperheemme voimin mukaan :)

Saavuttuamme perille, oli isäntäväellä jo ruoan valmistelu käynnissä. Toimme hieman lisäevästä mukanamme, ja koska kaikilla nälkä kurni jo vatsoissa, niin aloitimmekin grillailut samoin tein. Justus sen sijaan aloitti kyläilyn ottamalla tuntumaa tuttuun tapaansa lattiatasoon ja katselemalla ihmetellen, mutta tyytyväisenä ympärilleen :)

Kyllä - tällaiset maiset meitä todellakin ulkona odottivat!  ;)


Olimme Jarnon kanssa molemmat aivan ihastuneita pihapiiriin - kuinkas muutenkaan :) Aurinkoinen ilma yhdistettynä isoon patioon, uima-altaaseen ja grillissä valmistuviin herkkuihin, saivat kyllä suupielet kohoamaan ylöspäin alta aikayksikön :)


Justus oli pukenut uudet shortsinsa kyläreissulle ja tyytyväisenä tarkkaili varttuneemman väen puuhailuja :)



Minni loihti meille ihanaa fetasalaattia, minkä lisäksi tarjolla oli perinteisiä grilliherkkuja pihveistä, makkaroista ja maisseista grillattuihin ananaksiin. Miten voikaan ananakset olla grillatuina niin hyviä, niin makeita? :)


Saatuamme vatsat täyteen kesäherkkuja, oli ihanaa fiilistellä altaalla omien poikien sekä ihanien ystävien kanssa :) Säiden haltija oli jälleen puolellamme, sillä päiväksi oli luvattu kunnolla sateita sekä ukkosta, mutta sen sijaan saimme nautiskella auringosta ja lämmöstä.

Olimme varautuneet Jarnon kanssa uikkareilla, mutta uimaan asti emme ennättäneet, sillä meillä oli tiedossa vielä Justuksen serkun 5-vuotis synttärit Jarnon äidin luona :) Justus kuitenkin otti iskän kanssa hieman tuntumaa veteen, mikä kieltämättä olisi minuakin suuresti houkuttanut! Mutta ehkäpä vielä loppukesästä uusi yritys, vai mitä Minni? ;)

Hyvän seuran ja ruoan myötä päivä oli siis yksinkertaisuudessaan - kuinkas muutenkaan - todella kiva! Olo oli kuin pienen mukavan ulkomaan reissun jälkeen ;) Kiitos vielä emännälle ja isännälle - toivottavasti voimme ottaa kaiken uusiksi mahdollisimman pian 

<3: Laura

6 kommenttia:

  1. Voisitko tehdä tässä joku päivä taas ruokapäiväkirjan :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt olisi uusi ruokapäiväkirjapostaus tarjolla! :) Viimeksikin taisi käydä niin, että joku kyseli ruokapäiväkirjaa ja olin ajatellut seuraavana päivänä juuri uuden julkaista! Mukavaa tietää, ettei turhaan väsäile niitä, vaan että ne oikeasti ovat mieluisia:)

      Poista
  2. Oioioi... Liityn letkan jatkeeksi (siis Sinun ja Jarnon ;)) fanittamaan tuota aiiivan ihanaa pihaa! Siis mitä sitä ei tekisikään saadakseen oman uima-altaan kauniine patioineen, vehreine pihamaineen... Huhhuh! Ymmärrän, että visiitti tuntui kuin lomamatkalta. Minulla tuli oitis mieleen, kun pikkutyttönä olin Ameriikoissa äitini kanssa ja lentokoneen ikkunasta ihailin lukuisia pihoja ihanine uima-altaineen... Todella ihana ele Minniltä ja hänen vanhemmiltaan kutsua teidät kylään vanhempiensa luo. Niin teistä ihanista vaan kovasti tykätään!

    Paljon halauksia tältäkin tykkääjältä! ♥♥♥

    PS. Ja niin on Justus taas sydäntäsärkevän söpis, että...♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, tällaiset pihat upeine taloineen vaan ainostaan kiihdyttävät aina minun ja Jarnon talounelmointia! Meillä on niin selkeät visiot siitä, millaisen talon haluaisimme materiaaleineen ja värisävyineen - rahat vaan enää puuttuvat :D Pienoinen ongelma siis... Ei, unelmointi jo itsessään on niin kivaa ja aina on hauskaa huomata, kuinka meidän haaveet unelmien talonkin suhteen osuvat niin yksiin :)

      Amerikassa tosiaan uima-altaat taitavat olla paljon arkipäiväisempi asia, kuin meille täällä! Itse ainakin jaksan olla aina niin ihmeissäni, jos jonkun kotoa löytyy ihan uima-allas :)

      Oli kyllä ihanaa päästä Minnin kotitalolle vierailulle ja päivä oli kaikin puolin mukava :) Ja parasta on, kun tällaisille reissuille voi niin helposti lähetä Justuksenkin kanssa!

      Justus lähettää paljon terkkuja ihanalle Andrealle ja minä taas lämpöisen halauksen ♥

      Poista
  3. Ihana päivä teille kyllä sattui!:)
    Ja näytät päivä päivältä vaan paremmalta ja hyvinvoivemmalta! Muistaakseni pystyit ottamaan ulkonäön kehumiset jo positiivisilla mielillä? Vai nostaako anoreksia yhä päätään aiheuttaen ristiriitaa?

    Ja itseänikin kiinnostaisi taas välillä lukea ruokapäiväkirja-postausta, jos sellaista olisi joskus tulossa? (:
    Aurinkoisia halauksia! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Mari <3 Ei lainkaan nostele anoreksia enää päätään, vaan todellakin pystyn ottamaan ulkonäköön liittyvät kommentit oikein :) Eli kiva kuulla, että näytän myös muiden silmissä paremmalta ja terveemmältä, sillä näin minusta itsestänikin tuntuu ehdottomasti! :)

      Ja tosiaan, hyvään kohtaan ruokapäiväkirjapostausta kyselit, kun se oli aivan viimeistelyä vaille valmis ja tarkoituskin julkaista tänään! :)

      Aurinkoisia ja lämpöisiä halauksia takaisin <3

      Poista

Otan ilolla vastaan teiltä kommentteja: niiden avulla voimme vaihtaa ajatuksia sekä antaa vertaistukea toisillemme :)