torstai 18. heinäkuuta 2013

Pienet lomaterveiset

Lomaterveisiä Kuusamosta! Vaikka olinkin ajatellut pysytteleväni täydellisellä blogilomalla, päätin tulla kertomaan teille muutamalla sanalla lomakuulumisiamme :) Reissua on nyt takana vajaa viikko ja hieman yli puolet olisi vielä matkaa meillä jäljellä. Olemme nyt ajautuneet Juumaan Kuhmalahden, Kiuruveden ja Suomussalmen kautta. Huomenna otamme suunnaksi Posion, jossa tarkoituksenamme olisi viettää aikaa ensi viikon puoliväliin saakka, jonka jälkeen alamme ajella jo alaspäin Suomi-Neitoa.

Tähän mennessä reissumme on ollut jo aivan mahtava ja olemme kyllä kaikki kolme nauttineet matkasta yhdessäolon ja kauniiden maisemien myötä aivan valtavasti :) Justus on ollut koko matkan ajan hyvällä tuulella ja nauttii osaltaan varmasti koko perheen yhdessäolosta vähintäänkin yhtä paljon kuin vanhempansa. Hyväntuulisuus on näkynyt iloisena energiana ja liikkumisharjoitteluina - jonkinasteisena ryömimisenä sekä konttausasennon hakemisena! Ihanaa seurattavaa :)





Tänään olemme seikkailleet Oulangan kansallispuistossa, jonka maisemista myöskin tässä teille muutama kuvaterveinen :) Kiutaköngäs oli kyllä mahtavaa katseltavaa ja kosken pauhu oli myöskin melkoinen! Ihmisiä oli todella paljon liikenteessä, mikä kertoi kohteen suuresta suosiosta. Itse kävelimme Pieni Karhunkierros - nimistä reittiä kosken vierustaa pitkin, paistoimme nuotiolla makkaraa ja lopulta suuntasimme päivän muihin seikkailuihin rintarepussa nukkuva poika mukanamme :) Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

<3: Laura

16 kommenttia:

  1. Voi että, itse olen viettänyt lapsena monet kesät Posion mökillä! Pieni karhunkierroskin on tullut kierrettyä muutama vuosi sitten :)

    Oikein ihanaa ja rentouttavaa loman jatkoa teidän koko pienelle perheelle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oli niin hauska päästä hieman vaeltelemaan, vaikkakin vielä tällä kertaa todella pienimuotoisesti! Ehkäpä joskus ihan kunnollakin pääsemme tekemään vaellusreissuja vielä, vaikka kun Justus on vähän isompi :) Tuo pieni karhunkierros tuntuukin olevan monelle tuttu reitti :)

      Toivottavasti sinunkin reissusi ovat olleet mukavia <3 Kunhan pääsen taas kotiin, uppoudun kunnolla sinunkin reissupostauksiisi! :)

      Poista
  2. Ihanaa ja rentouttavaa lomanjatkoa sinulle sekä koko perheellesi täällä pohjoisilla leveyksillä ^^ Itsekin joka kesäisestä isosta karhunkierroksesta haaveillen ;) Nauti oikein olan takaa, niin sitten on ihana palata töihin rentoutunein mielin :) Kirjoittelemme taas reissultasi palattuasi ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo iso karhunkierros olisi kyllä mahtava kokemus varmasti! Nyt vaan tyttö vahvistut vielä hieman, niin pääset kunnolla vaeltelemaan! ;)

      On kyllä reissu tehnyt hyvää! Puolitoista viikkoa vielä äitiyslomailua jäljellä ja sitten alkaa taas alkavat uudet kuviot - jännittynein, mutta samalla myös hyvillä mielin täällä töihin paluuta odotellaan! :)

      Poista
  3. Mikä satttuma, tänään pidemmän matkan autolla ajellessani ajattelin sinua ja blogiasi. Mietin, että mahdatkohan malttaa olla kirjoittamatta ainuttakaan postausta reissun aikana ja missähän päin suomea nyt tällä hetkellä reissaatte. Mietin myös, että onko Justus nukkunut yöt vieraissa paikoissa hyvin ja toivottavasti on ollut tyytyväinen reissun päälläkin.

    Ihanaa kuulla pitkästä aikaa kuulumisiasi ja oikein mukavaa loppu lomareissua teille! <3 Innolla jään odottelemaan teidän reissukuulumisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, en ihan kokonaan malttanut pysyä koneen ääreltä pois ;) Mutta myös lukuisat vapaapäivät ja se, että yhtä päivää lukuun ottamatta ei netti Posiolla lainkaan toiminut, tekivät kyllä hyvää! Olen nauttinut lukemisesta ja vain oleskelusta ihan valtavasti :) Mutta kyllä kirjoitteluakin ikävä on ollut ;)

      Justuksen reissukuulumisista kirjoittelen varmasti pian paremmin - niin huimasti on poika kehittynyt jo näiden parin viikon aikana! :)

      Kivaa ja aurinkoista loppuviikkoa Jenni sinulle! <3

      Poista
  4. Kiva lukea tosiaan pienemmissäkin erissä lomakuulumisia ja missä päin pörrättee :) Karhunkierros on meikäläisellekin tuttu, aika huikeita maisemia! Justus näyttää muuten oikein komealta reippailijlata tuossa ensimmäisessä kuvassa :) Kuulumisiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy ehdottomasti kirjoitella retkistämme lisää sitten kotona - tässä vasta pientä ensimakua siis! :) Maisemat ovat kyllä ihan mielettömän upeita - ihanan erilaista ja kivaa vaihtelua tällaisille Etelä-Suomen asukeille!

      Hih, Justus kiittää ;)

      Poista
  5. Upean näköinen koski! Varmasti tulee olemaan kaiken kaikkiaan ikimuistoinen reissu, jota on ihana jälkeen päin muistella kuvien kera :)

    Emmi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ollut reissu aivan todella kiva ja varmasti säilyy mielessä vielä pitkään :)

      Poista
  6. On ollut kauhea ikävä sun bloggauksia! Oot kyllä ollu niin ahkera kirjoittelemaan,että ansaitset limaa.(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui kauhia! Liimaa et kyllä ansaitse!! Piti kirjoittaa lomaa!! (:

      Poista
    2. Voi että, kiva kuulla että postauksia on ollut ikävä - hyvillä mielin voin siis jatkaa postauksien rustailu! :)

      Ja loma tosiaan on kyllä tehnyt hyvää! Ja nyt onkin sitten hyvä ottaa viikko lomaa vielä lomailusta ennen töiden alkua :)

      Poista
  7. Itsellä on jo pitkään ollut unelmissa kulkea Karhunkierros, ja olikin mukava nähdä sieltä kuvia! No, pääsen varmasti sen kulkemaan vielä moneen kertaan, kunhan saisin taas paranemistani edistymään ja voimia takaisin. Nyt kun on vointi taas lähtenyt harppauksin taakseppäin...

    Ja hyvää lomanjatkoa! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmillista kuulla, että vointisi on lähtenyt taasen alamäkeen. Mutta kaikki haaveet, mitkä liittyvät terveeseen elämään tukevat onneksi varmasti osaltaan parantumistasi :) Kun kunnolla voimistut ja jaksat tsemppailla, niin pääset varmasti toteuttamaan vaellushaaveitasi vielä moneen kertaan! :)

      Kivoja kesäpäiviä sinullekin Mari! :)

      Poista
    2. Niin, jokainen haave, jota ei ole syömishäiriö sanellut, antaa jotain, minkä vuoksi taistella! :)

      Poista

Otan ilolla vastaan teiltä kommentteja: niiden avulla voimme vaihtaa ajatuksia sekä antaa vertaistukea toisillemme :)