torstai 2. helmikuuta 2012

Pieniä onnen murusia

Mikä tekee minut juuri nyt onnelliseksi? Jottei kaikki olisi pelkkää syömishäiriön ja ahdistuksen ympärillä pyörimistä, on hyvä muistuttaa aika ajoin itseään päivän kivoista pikku asioista :)

                                                                    
Aamuteen nauttiminen rauhassa eilen äidiltä saadusta Tuutikki-mukista :) On mukava herätä, kun muu osasto vielä nukkuu, ja asettua rauhassa koneen ääreen nauttimaan omasta pienestä rauhan hetkestä:)



Oman pikku kukkulan kuninkaani ajatteleminen saa hymyn huulilleni:) Saan päivittäin äidiltä ja isältä kuvia pikkuisestani, joka nauttii niin valtavasti tästä talvesta. 



Miten joku voikaan rakastaa niin paljon lumessa peuhaamista ja nauttia omasta takapaihalla olevasta lumilaaksostaan! :)

Juliuksen kuvien katseleminen saa minut aina hyvälle tuulelle. En olisi koskaan voinut kuvitellakaan kuinka rakas tuollaisesta pikku-otuksesta meille kaikille voisikaan tulla :)


Toinen joka piristää mieltäni takuuvarmasti on veljen tyttöni Ida. Hänen ajattelemisensa pelastaa päivän kuin päivän :) Ida syntyi toukokuussa äitienpäivänä ja on jo niin iso tyttö. Istuu jo hienosti ja kokeileepa jopa seisomistakin tukea vasten. Ylpeä saa täti pikkuisestaan olla :)

Kädessä kuvassa Idalla muuten mukanani joka paikkaan reissaava Pikku-Myyni, jonka 4-vuotias Laura sai mummoltaan nimpparilahjaksi. Ei mummo tuolloin olisi voinut arvatakaan kuinka tärkeä tuosta pehmoisesta minulle tulisikaan! Kai sitä 24-vuotiaallakin rakas pehmolelu saa olla? :D



Miten voisi olla surullisella mielellä, kun ulkona on niin kirpakka, mutta kaunistakin kauniimpi aurinkoinen pakkassää! Kävin juuri toisella ulkoilullani ja voi että kun nautin joka minuutistani ulkosalla. Kylmältäkään ei tuntunut kun vaatetus oli kohdillaan :) Ja vaikka usein en ulos pääsekään, nautin aurinkoisesta säästä ihan jo täältä sisältä käsin. En lainkaan ihmettele ihmisiä, jotka kärsivät kaamosmasennuksesta, sillä valolla on aivan ihmeellinen voima ja vaikutus ihmisen mielialaan!

 
Valentine’s Day Dessert Recipes: Cookies, Cupcakes, Whoopie Pies & MoreViimeisenä, aivan kuin kirsikkana kakun päällä, yhteydenpito rakkaisiin :) Heti herättyäni laitoin viestin poikaystävälleni, joka uurasti jo töissä aamuvuorossa. Hän oli heti ensimmäisenä herätessäni mielessäni ja halusin häntä viestillä muistaa :) Myös äidiltä saatu joka-aamuinen hyvän huomenen toivotus saa minut aina tuntemaan itseni tärkeäksi! Sain myös juuri viestin minulle hyvin tärkeäksi tulleelta ystävältäni, josko hän voisi poiketa - ilman muuta! Mikä onkaan mukavempaa kuin pieni juttelutuokio tärkeän ihmisen kanssa :)


Toivotaan, että päivä jatkuu yhtä hyvillä mielin, ja että myös te löytäisitte arjen uurastuksen keskeltä niitä pieniä kivoja päivää piristäviä asioita! <3

Onnellisin ajatuksin,
Laura

6 kommenttia:

  1. Ihana koira ja toi vauva ja nuo sydän leipomukset ja ... kaikki !! :)

    VastaaPoista
  2. Saavat tosiaan hymyn itse kunkin kasvoille :)

    VastaaPoista
  3. Pienet ilonaiheet tekevät elämästä elämisen arvoista. <3

    VastaaPoista

Otan ilolla vastaan teiltä kommentteja: niiden avulla voimme vaihtaa ajatuksia sekä antaa vertaistukea toisillemme :)