keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Life - You are worth it

Pieni tiedotusluontoinen asia :) Päätimme ryhtyä yhdessä ystäväni Marian kanssa kirjoittamaan myös yhteisblogia koskien syömishäiriöitä. Päätimme yhdistää tietotaitomme sekä omat kokemuksemme ja pistää kasaan blogin, jonka tarkoituksena on antaa tietoa syömishäiriöistä ja ravitsemuksesta sekä kertoa samalla omista kokemuksistamme anoreksiaan liittyen. Maria opiskelee Englannissa parhaillaan ravitsemustieteitä ja minähän olen opiskellut sairaanhoitajaksi, joten kiinnostusta aihetta kohtaan löytyy molemmilta myös näin ammatilliselta kannalta. Blogi on tarkoitettu kelle tahansa kuka kaipaa ehkäpä vertaistukea, tietoa syömishäiriöistä, joko itseeän tai läheistään ajatellen, tai on muuten vaan kiinnostunut aiheesta. Blogimme nimi on Life - You are worth it Joten tervetuloa kaikille lueskelemaan ajatuksistamme myös sille puolelle :)

                                

Jatkan kuitenkin aktiivisesti kirjoittamista myös oman blogini parissa ja toivonkin, että jatkatte taivalta kanssani yhä myös tämän blogin puolella :) Jatkan kirjoittelua tuttuun tapaani, ja tänne kirjoitankin ne kaikista henkilökohtaisimmat ja ajankohtaisimmat asiat. Tähän asti tämän blogin kirjoittaminen on toiminut minulle mahtavana tapana työstää omia ajatuksia. Ajatukset selkenevät kummasti, kun niistä kirjoittaa. Kirjoittaminen pistää myös ajattelemaan asioita ja saa samalla minut työstämään asioita mielessäni. Tämä edistää mielestäni osaltaan myös parantumistanikin. Eli tämän blogin kirjoittaminen on minulle tavallaan terapiaa - ja vielä mukavaa sellaista :)

Jos teille kenellekään siellä ruudun toisella puolella tulee ikinä mitään kysyttävää, kysyä saa, ja jos mieleen tulee jotain mistä haluaisitte minun kirjoittavan, otan ehdotuksia mielelläni vastaan! Ja on aina yhtä ihanaa huomata saaneensa teiltä kommentteja, joten kommentoikaa ihmeessä aina, kun siltä vaan tuntuu :)

Laura

3 kommenttia:

  1. Apua mä katoin että tuossa kuvassa on sydämen muotoinen palovamma tms, kunnes hoksasin et saattaahan se olla joku.. nonparelli tms? :D

    VastaaPoista
  2. Ei sentään :D Voi hyvinkin olla joku nomparellin kaltainen juttu!

    VastaaPoista

Otan ilolla vastaan teiltä kommentteja: niiden avulla voimme vaihtaa ajatuksia sekä antaa vertaistukea toisillemme :)