sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Hyvillä mielin - kotiloma häämöttää!

Tänään minua odottaa kotiloma, enkä millään malta odottaa, että lounas on syöty ja olen vapaa lähtemään! Kovan tsemppauksen ja painonnousun myötä lääkäri lupasi minulle hieman pidemmän kotiloman. Nyt saankin olla lounaasta iltapalaan asti kotona, joten muutama lisätuntihan siitä tulee! Jokainen hetki lisää, mitä saan kotona viettää, nousee arvoon arvaamattomaan. Vaikka viime päivät ovat menneet ahdistukesen kourissa, olen saanut kaiveltua esiin taas sen tahdon tsempata ja voimia tähän jokapäiväiseen kamppailuun.

Koska aikaa ei ole paljon, haluan nauttia jokaisesta hetkestä täysin siemauksin :)

Haluan astua sisään kotiovestani ja olla onnellinen juuri siinä hetkessä, kun vaan kotonani saan olla. Unohtaa hetkeksi kaikki murheet ja ahdistukset ja viettää hetki sitä aivan normaalia elämää. Rakastan kotiamme yli kaiken, mutta rakkaimmaksi siitä tekee sen, että olemme tehneet siitä yhdessä poikaystäväni kanssa juuri meille mieluisan paikan. Haluan, että pääsemme vihdoin ripustamaan makuuhuoneemme seinälle valtavan kokoisen taulun, jonka saimme vanhemmiltani joululahjaksi. Kun sen saamme tehtyä, olen entistä tyytyväisempi kotiimme! Ja kodista rakkaimman tietenkin tekee se, että siellä odottaa minua poikaystäväni - syy miksi kaipaan sinne niin valtavan paljon<3

Haluan käpertyä sohvalle poikaystäväni kainaloon ja nauttia siinä olosta. Haluan, että voin viettää hänen seurassaan jokaisen minuutin, mitä minulle on annettu. On aivan liian raskasta olla viikot erossa, sillä hankalien työvuorojensa vuoksi hän ei juuri ennätä minua täällä käydä katsomassa. Mutta erossa olemisen jälkeen, osaa taas arvostaa toista aivan uudella tavalla ja nauttia siitä, että saa toisen lähelleen:) Vaikka puhummekin useammankin kerran päivässä puhelimessa, ei se voi mitenkään korvata sitä aitoa yhdessäoloa. Mutta kun tämän erossaolon vielä kestämme, olemme sen jälkeen enstistä vahvempia, uskon todella niin:)

Haluan katsoa hänen kanssaan kaikki viikon aikana tullet sarjat ja ehkäpä jonkin hyvän elokuvan ja tulla niistä hyvälle mielelle.

Haluan hymyillä ja nauraa. Haluan, että voimme jättää hetkeksi syrjään kaikki, mitä sairauteeni kuuluu ja iloita siitä, että saan olla kotona. Sairauteni on tuonut liikaa surua ja murhetta välillämme, joten haluan käyttää yhteisen aikamme itkun sijaan nauruun, iloon ja hyvänolontunteeseen!

Haluan imeä voimaa itseeni ja yllyttää taistelutahtoa yhä korkeammalle. Jokainen hetki kotona muistuttaa siitä, miksi minun kannattaa nyt taistella täällä, vaikka kuinka pahalta tuntuisikin. Arki kotona on sitä oikeaa elämää, johon tähtään ja johon haluan päästä jälleen kiinni.

Haluan saada Juliuksen meille siksi ajaksi, kun kotona olen. Haluan pitää sitä sylissäni ja rapsuttaa ja halia niin mahdottoman paljon. Mikään ei tee minua niin onnelliseksi, kuin huomata toisen ilo ja riemu nähdessään jälleen minut. Olen usein pelännyt, muistaako hän enää minua ja pystyykö hän enää kiintymään minuun pitkien poissaolojeni vuoksi. Mutta aina hän yhtä iloisena minut vastaanottaa ja menee oven taakse odottamaan äidin kertoessa siitä, että olen tulossa käymään :)

Wheat Berry, Green Olive & Roasted Pepper SaladHaluan että voimme yhdessä  poikaystäväni kanssa tehdä meille päivällistä. Toivon, että voin jättää kaikki säännöt ja kiellot taakseni ja valmistaa yhdessä poikaystäväni kanssa juuri sellaista ruokaa, mistä molemmat pidämme. Nautimme molemmat ruoanlaitosta ja se on meille mieluista yhdessäoloa. Haluan jättää kaikki sen sairauden mukanaan tuoman kireyden taakseni ja nauttia ruoasta, sen tuoksusta, mausta ja kaikesta! Haluan päästää sen sisäisen kulinaristini valloilleen ja antaa sen nauttia täysin siemauksi!

Sen sijaan, että nauttisin säntillisesti välipalakseni ateriasuunnitelmaani kuuluvan tylsän viilin ja leivän, haluan käydä ostamassa paikallisesta kahvilasta mitä ihanimman leivonnaisen ja nauttia sen pitkään ja hartaasti herkutellen. Haluan unohtaa kaikki ravitsemusopit ja - neuvot ja suoda itselleni tämä hetken nautintoa. Jospa uskaltaisin uhmata sairauden ääntä niinkin kovaa, että valitsisin aivan minkälaisen leivoksen tahansa välittämättä siitä, vaikka se kuinka ylittäisi oikean välipalani energiamäärän! Nythän on sunnuntai, joten täytyyhän sitä kunnon päiväkahvit juoda leivoksen kera ;)

Ihanaa alkanutta sunnuntai-päivää kaikille toivotellen,
Laura

7 kommenttia:

  1. Aurinkoista sunnuntaita, toivottavasti saat kotijaksolta voimia ensi viikkoon!:)

    T:Matu

    VastaaPoista
  2. Hyvää kotilomaa! Nauti ihmeessä se leivonnainen! Eikä sillä ole väliä ylittääkö se jonkin energiamäärän, koska juuri sitä energiaa sinä nyt tarvitset!

    Olet onnekas kun olet löytänyt rakkauden :)

    VastaaPoista
  3. Todella paljon tsemppiä kotilomaan, nauti jokaisesta hetkestä täysillä ja yritä olla murehtimatta :) Ja leivoksen olet todella ansainnut, muista se :) Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  4. Nuo tavoitteet kuulostavat todella hyviltä. Ihanaa kotilomaa!

    VastaaPoista
  5. Kiitos kaikille :) Ihana kotiloma tuli vietettyä, vaikka valitettavasti en sitä himoitsemaani leivosta saanutkaan! Ensi viikonloppuna sitten :)

    VastaaPoista
  6. Rakkaus - on ihme! Rakkaus antaa voiman, toivon, ilon, onnen ja kaikkea sitä, mitä me tarvitsemme elämässämme. Pitäkää toisistanne tiukasti kiinni. Ootte elämässänne käyneet sairautesi monet vaiheet läpi YHDESSÄ, joten voitte olla erittäin ylpeitä toisistanne ja rakkaudestanne. Paljon voimia ja upeita hetkiä sulle ja rakkaallesi! [♥] :lla Elena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elena <3 Ilman Jarnoa en olisi kyllä todellakaan tässä ja nyt näin hyvässä kunnossa. Hänen tuellaan olen jaksanut ja hänen takiaan jaksan tsempata! Olen tosiaan onnekas :)

      Poista

Otan ilolla vastaan teiltä kommentteja: niiden avulla voimme vaihtaa ajatuksia sekä antaa vertaistukea toisillemme :)