tiistai 18. kesäkuuta 2013

Pikkuväen uutuudet

Taas pientä esittelyä Justukselle sekä herran serkuille tekemistäni uusista hankinnoista :) Kuten aiemmin jo kirjoitinkin, vietin tovin jos toisenkin aivan todella suloisessa pikkuputiikissa, jossa tarjolla oli toinen toistaan mahtavampia leluja sekä söpöjä pikkuvaatteita perheen pienimmille. Liikkeen nimi oli Zicco ja se sijaitsee Helsingissä Fredrikinkadulla, keskustan tuntumassa. Itse ainakin aion palata sinne taatusti toisenkin kerran, mutta näin ensivisiitilläkin tarttui mukaani muutama kiva juttu :)

Tällaisen tavaraläjän kanssa kaupasta poistuin - hieman köyhempänä, mutta erittäin tyytyväisenä :) Justuksen lisäksi omansa saivat myös Ida-neiti sekä tuleva serkku numero kakkonen.

Idalle halusin ehdottomasti tuoda jonkin pienen tulisaisen, ja kovan pohdinnan jälkeen päädyin tällaiseen peliin :) 

Kuvitus oli mielestäni niin suloinen, etten vaan voinut olla ostamatta tätä! Muutenkin liikkeessä oli juuri tällaisella ja muilla personaallisemmilla tyyleillä kuviettuja pelejä, jotka kyllä miellyttivät minun silmääni enemmän kuin paljon :)

Tämä suloinen nalle vei sydämeni mennessään heti, kun sen näin! Koska Justus alkaa olla jo niin iso poika ja nalleherra halusi ehdottomasti lähteä matkaani, päädyin sen ostamaan elokuussa saapuvalle pienokaiselle :)

Olen haaveillut ostavani Justukselle Vilacin vanhanajan tyyliä mukailevan potkuauton, mutta vielä herra sai tyytyä pikkuisempaan versioon kyseisestä autosta :) Vielä hetken tämä on ainoastaan hyllyn päällä koristeena, mutta aikanaan siitä tulee varmasti mieluisa lisä leikkeihin pojalle.

Pikkuauton lisäksi ostin Justukselle tulevien vuosien varalle palapelin sekä kalastuspelin :) Kalastamaan poika pääseen vasta parin vuoden iässä, mutta palapeli sen sijaan koostuu muutamasta isosta eläinpalasesta ja sopii herran leikkeihin varmasti jo vuoden ikäisenä :)

Näitä ei taideta tarvita vielä hetkeen, mutta mummo päätti jo valmiiksi ostaa Justukselle hiekkaleluja :) Heti kun poika vaan oppii istumaan, pääsee hän hiekkalaatikolle syömään hiekkaa ;) Taloyhtiömme pihalla on hiekkalaatikko, samoin kuin mummolassa odottaa vasta tehty, nyt vielä ainoastaan Ida-serkun käytössä oleva hiekkalaatikko.

Sitten tämän vaateläjän kimppuun - kuva, joka vilahtikin jo aiemmassa postauksessa! Hiki ja helle pakottivat meidät vaateostoksille, sillä pikkuherramme kaipasi todella kovasti kevyempää kesävaatetusta. Kaikki vaatteet ovat siis Hennesin lastevaateosastolta, josta teen kyllä ihania löytöjä lähes poikkeuksetta :) Vaikka usein kaupan vaatteiden laatua moititaankin, olen ollut sieltä hankkimiini lastenvaatteisiin enemmän kuin tyytyväinen!

Kesäkengät Justukselle - iskän valitsemana :)

Vaikkei herra vielä taida kesän aikana niillä kävelemään ehtiä, niin viimeisteleväthän ne muutenkin tyylin ;)

Kevyet trikooshortsit sekä tyylikkäät ruutukuosiset shortsit.

Sitten omat lempparini! Nämä rennot kesähousut tarttuivat mukaan jo parin viikon takaiselta Willan reissultamme, myöskin samaisen ketjun putiikista.

Ja sitten kolmin kappalei t-paitoja, joihin olen ollut ihan todella tyytyväinen! Otimme kokoa isommat paidat Justukselle, kuin mitä herra tällä hetkellä muutoin käyttää, jotta paidat olisivat sopivia läpi kesän. T-paidoissa kun ei niin haittaa, vaikka hieman reilun kokoisia olisivatkin.

Teräsmiespaita oman elämänsä teräsmiehelle - syntyihän poika itsekin hahmolle ominaiseen tyyliin käsi ojossa ;)

Kotkan reissukuvissa jo vilahtanut Smurffipaita oli minun valintani...

...ja Rolling Stones -paita taasen iskän valitsema pojalleen. Ei sillä, että hänkään kyseistä bändiä mitenkään liioin kuuntelisi - kuunteleeko lie lainkaan :D

Tällaisia hankintoja tällä kertaa! Isoin uusi hankinta tosin on vielä paketissaan palasina - varmaan arvaattekin mikä se mahtaa olla ;) Mummo osti Justukselle myös värikkään ja soivan paloauton herättämään pojan kiinnostuksen ja innostamaan liikkeellelähtöön. Itse ostimme taas samaan tarkoitukseen pojalle ensimmäisen oman pallon, sillä yhden Justuksen pikkukaverin pallo kiinnosti poikaa niin kovin :) Ja hyvin ovat kyllä houkuttimet toimineet! Vaikkei ryömiminen olekaan vielä alkanut luistaa, niin vauhdikkaat sarjapyörähdykset kiinnostavien lelujen luo onnistuvat kyllä paremmin kuin hyvin :D

<3: Laura

4 kommenttia:

  1. Voi että, niin suloinen! <3 oma vauvakuume pahenee vain joka kerta näitä Justuksen kuvia ja tavaroita katsellessa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, onhan tuo vekkuli melkoisen suloinen tapaus <3 Itselläni taas alkaa pian varmaan masukuume kasvaa, kun tänäänkin ihastelin jälleen kerran Justuksen kummitädin vauvamahaa :D

      Poista
  2. Voi että! Ihan supermakeita juttuja oot ostellut! Kyllä Justusta kelpaa esitelläkin noissa kuteissa :) Muutama tuttuni ovat lapsensa kanssa harjoitelleetpottailua ja ovat samalla pelanneet juurikin tuota onkimispeliä. Tässäpä yksi vinkki pottaharjoitteluun tuonne kaukaisuuteen :)

    Jos rivien välistä ymmärsin oikein, Ida on saamassa pikkusisaruksen. Paljon onnea pian kaksinkertaiselle tädille! :) täteys on niin mahtava juttu, melkeinpä tuntuvat ihan omilta lapsilta!

    T. Neljän lapsen täti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, onhan tuo tätiys ihan mahtava asia! :) Voi sitä tunnetta, kun Ida syntyi ja sitä tädillistä ylpeyttä! Lapsen syntymä on aina yhtä ihmeellistä ja vielä ihmeellisempää se on, kun niitä ihan lähipiiriin syntyy :)

      Hauska tuo onkimis-potta -vinkki! Sekin on varmaan sitten sellaista opettelua, että varmasti kaikki keinot ja vinkit ovat tarpeen! :D

      Poista

Otan ilolla vastaan teiltä kommentteja: niiden avulla voimme vaihtaa ajatuksia sekä antaa vertaistukea toisillemme :)