tiistai 4. kesäkuuta 2013

Pieni brunssimme

Sunnuntaina aloittelimme tosiaan aamun hieman erilaisissa merkeissä, kun perus aamupalan sijaan söimme hieman runsaammin yhdistäen samalla aamupalan ja lounaan :) Tässä siis vielä sunnuntai-aamun tunnelmia kuvien muodossa.

Kuten aiemmin jo totesin, olisi ollut ihanaa tehdä kaikki hieman pidemmän kaavan mukaan ja ennen kaikkea itse. Vielä jonakin aamua, kun aikaa on sopivasti, haluan käynnistellä aamun itseleivottujen sämpylöiden kera, mutta kyllä tällainenkin piristi niin kovasti mieltä ja toi sitä pientä arjen luksusta elämään :)

Munakokkelia ja viinirypäleitä...

...sekä riisipiirakoita yksinkertaisella, mutta hyvällä tavalla eli voisulalla voideltuna :)

Pakkasen viimeiset vadelmat. Eli sanomattakin on selvää, että odotan kesän marjasatoa enemmän kuin malttamattomana!

Köyhiä ritareita ja appelsiinimehua :)

Köyhistä ritareista haaveilin jo äitienpäivän aamuna, mutta nyt sain vihdoinkin aloittaa aamuni pitkästä aikaa tällaisilla herkuilla :)

Onko teillä koskaan tapana aloittaa aamujanne hieman erilaisella aamiaisella väritettynä? Itse olen usein lukenut mielenkiinnolla lehdistä joidenkin perheiden viikonloppuperinteistä, jolloin vaikkapa jokainen sunnuntai alkaa hieman erilaisen aamupalan kera tuoden pientä luksusta viikonloppu-aamuihin. Olisi kiva luoda jokin tällainen perinne omaankin perheeseen :) Varsinkin nyt kesällä tulevat tällaiset pitkän kaavan aamupalat varmasti toistumaan, kun yhteisiä aamuja on enemmän tiedossa ja aurinkoinen terassi sekä pihanurmi vetävät myös puoleensa - ehkäpä siis tiedossa myös piknikhenkisiä aamupaloja? :)

<3: Laura

10 kommenttia:

  1. Hei näyttää ihan superhyvältä!! :)

    Pakko nolona myöntää, että eipä oma uskallus ole tuollaiseen riittänyt... Sen sijaan jos päivällinen on joskus venynyt kovin pitkäksi olen saattanut syödä hieman enemmän, kuin iltapalan edestä :) toki lomalla esimerkiksi kylpylässä tai laivalla tulee syötyä hieman normaalista arjesta poiketen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sekin päivä Susu vielä koittaa! Ja hei, jo nuo sinun antamasi esimerkit tavallisesta ateriasuunnitelmasta poikkeamisesta ovat todella hyvä alku! :) Kaikki aikanaan :)

      Poista
  2. Ihanan näköistä! Nam! Varmasti hyvää!!

    VastaaPoista
  3. Piti jo edellisen postauksesi kohdalla, sekä eritoten nyt, sanoman, että tosi upeat on eväät! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kyllä on herkut kieltämättä maistuneet :D Ja samalla linjalla on jatkettu viime päivinäkin - sen verran on ollut kyläreissuja alkuviikolla ;)

      Poista
  4. Oi, kuinka vapautunutta ja hyvällä tavalla ihanan tavallista, normaalia elämää, johon kuuluu kohokohtia! Itsellä tuohon on vielä matkaa, mutta miksen ottaisi niitä askelia. *katselee kuola valuen kuvia varsinkin köyhistä ritareista* ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin niiden askeleiden ottaminen kannattaa :) Etenet rauhassa omaa tahtiasi, mutta pieniä haasteita itsellesi koko ajan asettaen ja sillä tavalla muutosta aikaan saaden! :) Ehkä voitkin sitten kohta haastaa itsesi jo tällaisella? Jos ei aamupalan muodossa, niin köyhiä ritareita välipalalla - miltä kuulostaa? :)

      Poista
    2. Osaat kyllä ihmeellisesti luoda meihin muihin uskoa! Niin, välipalalla voisikin niitä kokeilla; ateriasuunnitelmassahan lukee välipalavaihtoehtojen kohdalla myös ''herkku''. Taidampa mennä ilmoittamaan idean köyhistä ritareista heti kotiväelle, etten rupea epäröimään! :)

      Poista
    3. Kuulostaa todella hyvältä! :) Ja mukavaa, jos tsemppauksesta on edes hieman apua :)

      Poista

Otan ilolla vastaan teiltä kommentteja: niiden avulla voimme vaihtaa ajatuksia sekä antaa vertaistukea toisillemme :)