keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Ruokapäiväkirja osa VI

Tässä olisi nyt ensimmäinen ruokapäiväkirja, jonka ohjenuorana on ollut omaan arkeeni sopivaksi muokkaaamani ateriasuunnitelma. Ruokapäiväkirja on viime viikon maanantailta, mutta samalla tavalla olen edennyt joka päivä siitä lähtien, kun ateriasuunnitelmaa aloin jälleen noudattaa :) Itse olen enemmän kuin tyytyväinen siihen, kuinka olen onnistunut ateriasuunnitelmaani noudattamaan. Oloni on ollut mahtava niin fyysisesti kuin psyykkisesti, mikä kertoo juurikin sitä oikeaa kieltään edistymisestäni. Jokainen lisäys on tuonut keholleni sitä kaivattua lisäenergiaa ja mielelleni vahvistusta siitä, että toimin oikein. On aivan uskomatonta huomata, kuinka moni elämääni vuosia varjostanut sairas ajatus on oikesti vihdoinkin poissa! Mutta niistä ajatuksista lisää vaikka ihan omassa postauksessaan :) Nyt - antaa kuvien puhua puolestaan!

Aamupalalla söin Valion täyteläisen maitotahkan lisukkeineen, omenan, karjalanpiirakan kinkulla, salaatilla ja valkosipulituorejuustolla sekä sakasanpähkinöitä.

Rahkan joukkoon valikoitui tällä kertaa Bonnen vadelmasosetta, banaania, omenaa sekä kuivattuja karpaloita. Nuo karpalot ovat kyllä hyvä lisä annokseen, sillä ne tuovat siihen mukavasti makeutta :) Tuo sose sen sijaan oli todella epäonnistunut ostos, sillä niin kitkerää se on, ettei sen makua juuri rahkan joukosta erota! Sinnikkäästi olen sitä loppuun yrittänyt käyttää, mutta uudelleen en sitä kyllä ostaisi.

Nyt olen oikeastaan joka aamu korvannut leivän rukiisella karjalanpiirakalla, sillä se on mielestäni parannusta leipään verrattuna. Ainakin minulle on, sillä se on aina kantanut mukanaan hyvin kiellettyjen tuotteiden leimaa, paljon suurempaa kuin leipäkään koskaan. Nyt olen nauttinut karjalanpiirakoita viime päivinä hieman joka välissä, enkä niistä enää suostuisi luopumaan - niin hyviä ne ovat! :) Pähkinöiksi valitsin tälle aamulle tosiaan saksanpähkinöitä. Pitäisi hieman laajentaa tuota pähkinävalikoimaakin ja kokeilla rohkeasti jotain uutta! Onko teillä jotain suosikkia pähkinöiden joukosta? :)

Tämä oli kolmas aamu, kun otin aamupäiväkahvin seuraksi jotain hyvää :) Ja tällöin tosiaan oli herkku mitä parhaimmasta päästä, sillä söin toisen toissapäivänä ostamistani Arnold`s Donitsin vaaleanpunaisista sydänmunkeista! Aika täydellisesti sopi yhteen Kardemumman makuisen kahvin kanssa ;) 

Tämä on ollut ihan lapsuudestani asti minulle se ainoa ja oikea valinta Arnoldsilla :) Vaniljasydän yhdistettynä vaaleanpunaiseen kuorrutukseen - täydellistä! Muistan tämän herkun kuuluneen erikoisuutena aina ennen mummolareissuilla Oulussa, kun olimme lapsia, mutta muuttuneen viikottaiseksi nautinnoksi asuessani Lahdessa. Joskus jopa useamman kerran viikossa tarttui koulusta tullessa matkaani tällainen kaunotar, kun kävelin joka päivä kotiin kauppakeskus Trion läpi ja tämän kyseisen kahvilan ohi :D

Lounaaksi söin edellisenä päivänä pikaisesti tekemääni tomaattista kanakastikketta täysjyväohran kanssa. Lisukkeena lämpimiä kasviksia ja vihersalaattia salaatinkastikkeella. Pää löi kauppareissulla aivan tyhjää, joten nappasin siis ideoiden puutteessa maustamattomia broilerisuikaleita sekä tomaattikastiketta mukaani ja keitin siihen oheen vielä ohraa. Yksinkertaista ja nopeaa, mutta hyvää!

Ruokajuomana toimi Gefilus piimä. Ruokajuomamörkö on nyt ottanut suuren askeleen kauemmas minusta, kun olen jokaisella aterialla juonut joko maitoa, piimää tai Gefilus mehua. Olen tästä enenmmäin kuin onnellinen, sillä kaloripitoisten juomien nauttiminen osoittautui minulle kaikkein vaikeimmaksi asiaksi ruokapelkojen karkottamisessa. Mutta kunhan pääsin vauhtiin, niin enää en edes kyseenalaista ruokajuoman kuulumista ateriakokonaisuuteen :)

Välipalalla söin jälleen karjalanpiirakkaa, tällä kertaa juuston ja salaatin kanssa. Lisäksi söin Yosan mansikka-banaani -kauravalmisteen sekä omenan. Välipalalle kaipaisin selvästi vaihtelevuutta ja täytyykin ideoida tähän ehäpä jotain uutta, mitä en ole aiemmin vielä kokeillut! Ehkäpä taidan jatkossa käyttää myös välipalalla enemmän hyväkseni marjaisia ja hedelmäisiä tuorepuuroja tai vaikkapa useammalle päivälle riittävää uunipuuroa! Tässä välissä alkoi tulla hieman sellainen olo, että mitenkäs tässä ennättää kaikki ateriat syödä päivän aikana, mutta kyllä hyvä välipala kantaa pitkälle ja on oikeasti tarpeen. Mutta tässä sen huomaa - kyllä painon normalisoiminen ihan työstä käy! Vaikkei ruokailut minkäänlaista ahdistusta tuotakaaan, saa niitä melko paljon pohtia ihan siitäkin syystä, että tulee varmasti riittävästi syötyä!

Maanantain päivällinen koostui itsetehdyistä lihapullista, itsetehdystä ruskeasta kastikkeesta, täysjyvämakaronista sekä lämpimistä kasviksista. Lihapullat tein tavalliseen kermaviiliin, jolloin pullista saa mielestäni hieman mehevämmät ja pehmeämmät. Jarno vastasi tällä kertaa kastikkeen teosta :) Ruokajuomana toimi Gefilus piimä, mitä olen nyt lähinnä ruokajuomana nauttinutkin.

 Vaikka itse haluaisinkin suosia kuitupitoisempia makaroneja ja muita lisukkeita, niin tässä teemme Jarnon kanssa kompromisseja puolin jos toisin, sillä hän taas haluaisi yleensä aina sitä vaaleampaa versiota ihan maun ja vanhan tottumuksen vuoksi. Mutta toisaalta se tekee minulle itsellekin hyvää, ettei ajattelumaailma mene tuonkaa asian suhteen ehdottomuuden puolelle :)

Äiti toi minulle tipukonvehteja, sillä hän tietää ihastukseni marmeladitäytteisiin suklaisiin! :) Tarkoituksena oli syödä tipunamien lisäksi tuo kuvassa oleva Dumlepatukka, mutta tiput veivät mennessään ja herkuttelin tällä kertaa pelkästään niillä!

Kerrankin meillä aikataulu piti päivällisen suhteen, jolloin iltapalaan mennessä nälkä oli oikeasti kunnollinen! Eli iltapalalla maistui mansikkaviilis Gefilus-versiona sekä täytetty sämpylä. Ensimmäistä kertaa vuosiin sekä juustolla että leikkeleellä ;)

Ensimmäisen imetyskerran jälkeen päädyin syömään mansikka-banaani -viiliksen Elovenan neljän viljan täysjyvämuroilla. On ihan uskomatonta, miten muutaman tunnin nukuttuaan herää ihan huutavaan nälkään, vaikka iltapalan jälkeen olisikin oikeasti ja rehellisesti ollut kylläinen! Mutta tässäkin asiassa täytyy vaan luottaa siihen, että kun energiavarastot on viimein täytetty, niin kyllä se nälkäkin ajallaan rauhoittuu. Kyllä keho on niin viisas, että se kertoo omista tarpeistaan :)

Toisella heräämiskerralla nappasin keittiön puolelta mukaani omenan, mikä jäi iltapalla syömättä, sekä Organic banana & honey -patukan. Päädyin ostamaan luontaistuotekaupasta erilaisia välipalapatukoita yötä varten, ja ainakin tämä kyseinen patukka oli maultaan täys kymppi! Patukka nimittäin oli ihanan pehmeää, hieman toffeemaista koostumukseltaan ja mikä parasta, se maistui ihan banaanikakulle! Eli näitä täytyy selvästi hankkia lisääkin :)

Tällaisin eväin siis tällä kertaa :) Uskon todella vahvasti löytäneeni nyt sen itselleni parhaimman tavan syödä tällä hetkellä, mikä tuntuu todella hyvältä. Pystyn luottamaan siihen, että tämä on nyt minulle parhaaksi: olen löytänyt sen kultaisen keskitien, jolla takaan sekä kropan että mielen eheytymisen. Myös määrän olen saanut vihdoin kohdilleen, mistä kertoo tavoitteen mukaisesti noussut paino. Tuntuu niin mahtavalta! Ja sen sijaan, että mieli alkaisi lainkaan jarruttelemaan, janoaa se positiivisessa mielessä jopa nopeampaa edistymisstä ;)

<3: Laura

38 kommenttia:

  1. Hienoa Laura! Olet todella mennyt rohkeasti eteenpäin ja se palkitaan nyt paremmalla ololla niin henkisesti kuin fyysisestikin. Sinun sietää todella olla ylpeä itsestäsi! Ja eikö se ole jännä, kuinka siihen eteenpäin menoon toipumisen osalta jää samalla tavalla koukkuun kuin aikoinaan syvemmälle sairauteen vajoamiseen? Ainoana erona vain, että ensimmäinen vie voittoon, vapautumiseen ja itsen löytämiseen, jälkimmäinen taas tuhoon. Jatka samaan malliin! Halaus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ida :)On kyllä aivan uskomatonta, miten paljon sitä parantumista haluaakaan ja tervehtymisen eteen on valmis tekemään töitä, kunhan vaan vauhtiin on päässyt! :) Ihanaa, että sinullakin on samanlainen vauhti päällä <3

      Poista
  2. Näyttää todella hyvältä! Ehdinkin jo odotella milloin seuraava ruokapäiväkirjapostaus ilmestyy ;) Ihanan näköisiä annoksia, ja mikä parasta, näytät itse todellakin löytäneen oikein tavan syödä! Upeaa huomata, kuinka hyvin näytät voivan! :) Tsemppiä jatkoon, jatka rohkeasti samaan malliin!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susu <3 Tämäkin on ollut valmiina jo hyvän tovin, mutta on ollut niin paljon asiaa teille, että julkaisu on viivästynyt, heh :D

      Mutta on kyllä todellakin kaikin puolin nyt niin hyvä olla :) Samoin sinulle tsemppiä ihana tyttönen! :)

      Poista
  3. Huippua! Todella hienoa, tämäkin postaus sai hyvälle mielelle :) Minäkin olen löytänyt mm. karjalanpiirakat ja ruokajuoman (juurikin erityisesti piimä :P) uudestaan. Välillä sitä ihan havahtuu: täähän on normaalia, miksi tää oli ennen niin iso peikko?
    Kyllä se ruoka vaikuttaa vaan niin paljon niin henkiseen kuin fyysiseenkin jaksamiseen!
    Tsemppiä jatkoon, ansaitset terveyden ja täysipainoisen elämän! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Nyt kun on päässyt tosiaan tuon juomapeikon yli, niin aina jaksan ihmetellä uudelleen ja uudelleen, että mitä pahaa sitä kuvittelikaan juomisesta seuraavan? Nyt juoman juo ja se on siinä!

      Poista
  4. Kannattaa maistaa cashewpähkinöitä, ne on tosi hyvän makuisia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin itse asiassa juurikin pussillisen niitä eli seuraavaksi niiden kimppuun! :)

      Poista
  5. Oikein hyvältä vaikuttaa ja herkullisia ruokakuvia jälleen kerran! ;)

    Kyselit noista lempipähkinöistä. Omia suosikkejani ovat ehdottomasti cashew- ja macadamiapähkinät! Harmi vain, kun varsinkin nuo macadamiat maksavat aika hurjan paljon.... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy kyllä noita macadamiapähkinöitä ostaa seuraavaksi! Niitä ei olekaaan tullut koskaan maistettua :)

      Poista
  6. Ootko koskaan käynyt Punnitse ja säästä-kaupassa? Siellä on iso valikoima kaikkia ihania suklaa ja jogurtti yms. päällysteisiä pähkinöitä ja kaikkee ihanaa, joita voi keräillä irtokarkkien tapaan oman mieltymyksen mukaan :) Tuli vaan mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä on kyllä kaikkea aivan ihanaa! Mukavaa vaihtelua tosiaan irttareille :) Ihan muutaman kerran olen sellaisessa käväissyt, joten tuttu liike kyllä on :) Harmi vaan, kun meidän lähellä ei kyseistä putiikkia ole, eikä mitään vastaavaakaan :(

      Poista
  7. Hyvä Laura! Suosittelen kokeilemaan myös parapähkinöitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä kokeilla! :) Empä ole tainnut kyseisistä pähkinöistä edes kuullakaan! Joten kiitos vinkistä :)

      Poista
  8. Luin blogiasi joskus "kauan sitten" ja nyt törmäsin siihen uudestaan. Onpa ihania uutisia ja kuulumisia sinulla, ihana kuulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että löysit taas tiesi tänne! Ja toivottavasti viihdyt juttujeni parissa tulevaisuudessakin :)

      Poista
  9. Näyttääpä värikkään monipuoliselta, tasapainoiselta ja herkulliselta! :) Aivan loistavaa, että olet saanut karistettua juomapelon pois ja ettei se loppujen lopuksi tainnut olla edes kovin hankalaa? Vähän sama kuin itselläni ne viikonloppukarkit...Nyt kun olen ottanut ne jo muutamana viikkona peräkkäin osaksi lauantai-iltaani, niin enää en kyseenalaista ollenkaan samalla tavalla niiden syöntiä :)Ne kuuluvat luonnollisena osana viikonloppuihini, aivan kuten ennen sairastumistanikin!

    Itseltänikin löytyy muuten tällä hetkellä jääkaapista tuota Gefilus metsämansikkaviiliä ja samoin Elovenan murot kuuluvat oikeastaan vakiovarusteisiin. Hyviksi havaittu on siis täälläkin suunnalla.. ;) Kyselit pähkinävinkkejä. Minä löysin Prismasta kaksi erilaista, todella mieluista pähkinäsekoituspussia Rainbowlta. Toisessa niistä on manteleita, hassel-, cashew-, saksan- ja pekaanipähkinöitä ja toisessa manteleita, pekaani-, hassel-, para- ja macadamiapähkinöitä. Kannattaa kyllä kokeilla ainakin noita para- ja macadamiapähkinöitä, rouskuu ihanasti!

    Emmi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se vaan niin on, että minkä tahansa pelon pystyy kyllä karkottamaan, kunhan vaan uskaltaa sen kohdata! Ja ennen kaikkea toistaa sinnikkäästi kerrasta toiseen :) Ja ei - se ei todellakaan ollut se juomapelko sen arvoista, että olen sitä vastaan näinkin pitkään taistellut! Nyt juoma tuntuu jo todella luonnolliselta osalta ateriaa ja juominen ei edes herätä sen kummempia tunteita :) Ja eihän sen kuulukaan herättää!

      Mullapas taitaakin olla pari pussia juurikin jompaa kumpaa noista kyseisistä pähkinäpusseista kaapissa! Täytyypä käydä tarkistamassa :D Äiti nimittäin antoi mukaansa mulle pari pussia, kun itse oli jotain leivonnaista varten aikanaan ostanut, muttei voi itse niitä allergian vuoksi syödä. Eli kokeiluun menevät! :)

      Poista
  10. Nyt näyttää todella hyvältä Laura! :) Ihan totta, mielettömän hienoa työtä olet kyllä tehnyt viime aikoina! Monipuolista, ravitsevaa ja rentoa syömistä - tästä voisi moni ottaa mallia :) Noista pähkinöistä ja välipaloista puheen ollen, mulla onkin jakaa sulle monta kokeilemisen arvoista ideaa ja ehdotusta, perjantaina sitten! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kyllä Minni tuntuukin hyvältä! :) Ideat ja ehdotukset otetaan avosylin vastaan ;) En muutenkaan taas malta odottaa meidän treffejä! Täytynee samalla poiketa hakemaan noita banaanipatukoita lisää, kun Willan yhdestä luontaistuoteliikkeestä niitä ostin :)Huomiseen <3

      Poista
  11. Siis, ihan uskomatonta edistystä osoittaa tämä(kin) postauksesi, Laura! Ihanaa myös kuulla, että olet selkeästi huomannut olosi parantuneen uusvanhan ateriasuunnitelmasi käyttöönoton myötä. Todella hyvältä, monipuoliselta ja tasapainoiselta näyttää ateriointisi! Ja monet möröt olet todellakin karistanut kannoiltasi... ;) (Ja vielä suht lyhyessä ajassa!) Upeaa! Olen niin onnellinen puolestasi! Huomaan, että sain taas kerran aimo annoksen tsemppivoimaa postauksestasi! Kiitos!

    Jatka samaan malliin, Ihanuus!
    Haleja Sinulle! ♥
    Ja lämmin hali myös Justukselle, 3 kk tänään! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilen tosiaan tuli 3 kk Jutusksella täyteen, ihan uskomatonta! On se vaan jo iso mies ;)

      Kyllä itseänikin ihmetyttää, että miten olenkaan pystynyt päihittämään niitä viimeisimpiäkin mörköjä suh nopeasti, kunhan vain kävin tuumasta toimeen! Mutta nyt tuntuu niin hyvältä, että suosittelen kyllä jokaiselle, että niitä itselle vaikeimpia ruokapelkoja käy nitistämään yksi kerrallaan :) Jokaisesta erävoitosta saa sellaisen määrän lisätsemppiä että!

      Tsemppihalaus Andrea sinulle tältä suunnalta♥ Justus lähettää terveisiä myös! :)

      Poista
  12. pistaasipähkinat tai sitten auringonkukan siemenet tuli täs nopee mielee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äitini itse asiassa suositteli juurikin noita auringonkukan siemeniä minulle vaikkapa ihan välipalaksi, joten täytynee ihan oikeasti ostaa niitä! Toimivat varmasti hyvin myös myslin lisänä, rahkassa jne. :)

      Poista
  13. Lidlissä on monenlaisia pähkinäsekoituksia ja ne on monesti edullisempia kuin muissa kaupoissa. Parapähkinät on tosi hyviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä vaunuilla Lidliin pähkinäostoksille - se kun sattuu vielä olemaan meidän lähin ruokakauppa tässä! Ikinä ei siellä vaan tule käytyä, mutta nyt olisi hyvä syy siihen :)

      Poista
  14. Onko sinulla syömishäiriön aikana ollut minkäänlaisia vatsavaivoja? Itse kärsin joskus ummetuksesta ja joskus on ikävä ilman/paineen tunne paksusuolessa. Tiedätkö, menevätkö vatsavaivat ohi, kun syö paremmin ja paino nousee normaalipainoon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on ollut varmasti kaikki mahdolliset vatsavaivat riesanani sairauden aikana! Närästyksestä olen kärsinyt koko ikäni, mutta sairauden myötä sekin on kyllä pahentunut valtavasti. Pahin vaihe on ollut luonnollisesti se, kun on alkanut syömään jälleen kunnolla pitkän aliravitsemustilan ja vähäisen syömisen jälkeen. Tuolloin olen kokenut juurikin kaikkea mahdollista väliltä ummetus, turvotus, närästys jne. Ja ummetus nyt on ymmärrettävää jo huonon syömisen myötä, kun elimistössä oleva ruoan määrä on niin vähäinen.

      Toki toiset ovat vatsaltaan herkempiä kuin toiset, mutta uskon "alkukamaluuden" jälkeen ruoansulatuselimistönkin toipuvan ennalleen! Mutta tokihan kroppa reagoi huonoon syömiseen, yhtäkkiä lisääntyneeseen syömiseen. Nuo ovat ikäviä tuntemuksia, mitkä pitää tavallaan vaan kärsiä läpi. Kun muistelen aikaani syömishäiriöosastolla, oli varmasti jokaisella tytöllä vastaavia ongelmia! Mutta uskon, että sinullakin vaivat varmasti helpottavat, kunhan kroppa taas tottuu ruokaan :) Mutta itselläni eniten on oikeastaan auttanut juurikin säännöllinen ja tasainen syöminen, se että kroppa saa säännöllisesti, tasaisesti ja riittävästi ruokaa!

      Poista
    2. Kiitos taas Laura:) Niinpä se varmaan on, että kun kroppa saa voimaa ja riittävästi ja säännöllisesti ravintoa, niin epämääräiset vatsavaivat loppuvat. Olisin kiinnostunut lukemaan lisääkin tästä aiheesta, jos vaan itse innostut siitä kirjoittelemaan postauksen.

      - Anne

      Poista
    3. Ole hyvä Anne, kiva jos hieman edes auttoi vastaukseni :) Voisin miettiä, jos keksisin sopivan lähestymistavan aiheelle ja saisin siitä ihan oman postauksenkin kirjoitettua! On varmasti enemmän kuin yleinen aihe ja ongelma, mutta myös sellainen, mistä ei oikein kehdata puhua!

      Poista
  15. Nuo karjalanpiirakat on tuoreena niiin hyviä!
    Semmosta kysyisin että syötkö leipää päivällisen ja/tai lounaan yhteydessä? Ja onko nuo kauravalmisteet hyviä? :)
    Ps. Sinulla on ihana blogi, lukiessa tulee aina hyvälle mielelle ja antaa tsemppiä pysyä parantumisen tiellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana kuulla, että pidät blogistani :)

      Niin ovat kyllä karjalanpiirakat hyviä! Ihanaa kun pystyy taas syömään niitä :) En oikeastaan syö leipää juuri kuin keiton kanssa. Mutta silloin ehdottomasti! Leivän vähäinen syönti oikeastaan juontaa juurensa siihen, että leipä oli minulle joskus täysi mahdottomuus. Siksi osastollakin söin mieluummin isointa annoskokoa, kuin että olisi ottanut leipää lisäksi, ja tämä huomioitiin ihan ateriasuunnitelmassani. Se on ehkäpä jäänyt hieman päälle, vaikkei leipä enää mikään ongelma olekkaan. Mutta voisin kyllä kieltämättä ottaa joskus ruoan lisänä myös leipää useamminkin :)

      Itse pidän kyllä noista kauravalmisteista! Mukavaa vaihtelua jogurteille, mutta kuitenkin jotenkin täyteläisempiä kuin pelkät hedelmäsoseet. Suosittelen maistamaan niitä :)

      Poista
    2. mä ainakin syön leipää ruuan kaa aina ja sit keiton kaa 2 leipää. must se on kiva lisä siihen ja auttaa jaksamaan pidempään! suosittelen kyl! =)

      Poista
    3. Totta! Täytyy kyllä skarpata asiassa :)

      Poista
  16. Hei, pakko kysyä, että onko tuo Yogin Choco-tee kuinka hyvää? Ja maistuuko siinä selvästi kaakao? :o

    Rakastan erityisesti Clipperin ja Yogin eri teelaatuja, mutta tuota en ole vielä maistanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On todella hyvää, suosittelen maistamaan! :) Itse en ainakaan ole vielä löytänyt parempaa kaakaonmakuista teetä - nytkin täällä juuri herkuttelen sillä :)

      Poista
  17. Näyttää hyvältä! Tykkäätkö Yosa- jogurteista paljonkin? Itse oon nimittäin täysin koukussa niihin, varsinkin persikka-passion Yosaan. Mikä on sun lempimaku niistä, jos oot muita makuja maistanut kuin ton mustikka-banaanin? (: Ja onko toi tomaattisen kanakastikkeen ohje helppo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään todellakin! Ne on kivaa vaihtelua jogurteille, mutta ei niin kepeitä kuin hedelmäsoseet :) Itse oon tykästynyt syömään Yosa-valmisteita weetabixin kanssa! Mun lemppareita on ehdottomasti ananas ja sitten tuo mansikka-banaani. Sitruuna on seuraavaksi kokeiluvuorossa!

      Heh, tuo kanakastike on niinkin helppo, kuin että paistoin suikaleet ja ja maustoin ne, minkä jälkeen kaadoin ihan valmiin tomaattikastikkeen niiden päälle! Mutta varmasti tulisi helposti myös valmistamalla tomaattikastike itsekin :) Minusta tuo on kuitenkin kivempi ja maukkaampi pikavaihtoehto kuin täysin valmisruokavalikoimien tarjonnasta mikään!

      Poista

Otan ilolla vastaan teiltä kommentteja: niiden avulla voimme vaihtaa ajatuksia sekä antaa vertaistukea toisillemme :)