keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Arjesta poimittuja ilon aiheita♥

Aika koota taas arjen parhaita hetkiä ja fiiliksiä yhteen! :) Viime päivinä minua on ilahduttanut erityisesti...

♥ Luonnon puhkeaminen kukkaan ja vielä omalla takapihalla :)

♥ Justuksen kummitädin näkeminen lounaan ja vauvamasun ihastelun merkeissä :) Koskakohan se uusi masukuume iskee minullekin? ;) Ihanaa kyllä päästä höpöttelemään lapsijuttuja toisen äidin kanssa ja saamaan kultaakin kalliimpia neuvoja - kiitos Iina <3

♥ Uusien makukahvien ostaminen. Itselleni kävin hakemassa Cafe Feeniksistä Tiramisun makuista kahvia, ja Vanhanajan vanilja lähti Tampereelle tuliaiseksi siskolleni :)

♥ Ajatukset oman pihan saamisesta kuntoon ja siellä kesällä vietetyistä aurinkoisista päivistä nurmikolla makoillen ja kesäpicnicistä Justuksen kanssa nauttien :) Ainakin kovasti Jarno on jo hommia pihan kuntoonsaamiseksi tehnyt!

♥ Oma aika. Ystävien ja muiden läheisten seurasta nauttimisen lisäksi olen aina viihtynyt hyvin itsekseni ja todella kaivannut myös sitä omaa aikaa. Lauantai-iltana sain pienen palasen omaa rauhaa, kun Jarno oli viihteellä ja Justus nukahti niin aikaisin yöunille, että itse jaksoin kerrankin valvoa hieman pidempään. Nameja, suklaateetä, hyvä kirja ja lempiblogien lukua - siitä oli minun lauantai-iltani tehty :)

Jokainen hetki Justuksen kanssa. Jos tarvitsen hieman omaa aikaa, ovat tietenkin jokainen Justuksen kanssa yhdessä veitetty hetki sitäkin arvokkaampia.  Vaikka palaankin hyvin ja avoimin mielin elokuun puolella töihin, on väistämättä mielessäni koko ajan se ajatus, kuinka kallisarvoisia nämä hetket nyt ja tulevina kuukausina minulle ja Justukselle ovat.  Jokainen hymy, jokainen opittu uusi taito - niin kultaakin kalliimpia:)


♥Entisiin lempparimakumaailmoihin palaaminen: popcorneja kera kylmän maidon! Yhtenä päivänä poppareita syödessäni alkoi tekemään aivan valtavasti maitoa mieli. Ennen sairastumistani minulla oli tapana kaataa puolen litran mitta täyteen kylmää maitoa poppareiden kaverina :D Toinen aivan herkkuyhdistelmä on jätski suolaisten popcornien kera! Muita tähän makuyhdistelmään ihastuneita? ;)

Hölmölle Justukselle nauraminen!  Ei poika taida tajuta, ettei sieltä iskän käsivarresta maitoa tule  - ei vaikka kuinka yrittäisi:D

♥ Kevätvärien loisto vaatteiden muodossa :) Tampereen reissulla sain itse kolmen topin muodossa kunnon piristysvärejä vaatekaappiini ja Justus sen sijaan sai mukaansa tädin ostamat shortsimalliset kesäasut :)

♥ Kahdenkeskinen aika Jarnon kanssa :) Sunnuntai-iltana olimme ensimmäistä kertaa Jarnon kanssa viettämässä iltaa kahden kesken sitten Justuksen syntymän, kun äitini halusi tulla poikaa hoitamaan. Arvoimme ravintolan ja leffan välillä ja päädyimme tällä kertaa suuntaamaan Riihimäen legendaariseen Gilda-elokuvateatteriin :) Riihimäellä ei olla siirrytty Finnkinon aikakauteen, vaan vanhanaikaisia lippuja myöden ollaan pysytty vanhoissa perinteissä :)

♥ Leffasta nauttiminen kahden kesken rauhassa ja samalla omia juttuja höpöttäen! Nimittäin olimme kuin olimmekin aivan kirjaimellisesti leffassa aivan kahdestaan, ilman ainuttakaan muuta katsojaa! Oma leffateatteri - ei hassumpaa ;) Leffaksi valikoitui Vuoden se kestää ja itse ainakin pidin elokuvasta :) Tosin kriisin leijuessa parisuhteen yllä, ei leffa välttämättä ole pariskunnalle se kaikista parhain!

♥ Se tunne, kun syöt ensimmäistä kertaa vuosiin leffassa poppareita niin, että suola kirveltää suuta! :D


 ♥ Äidin tuomat marjat! Oman pakastimen kätköissä olleet marjat pääsivät loppumaan, joten äitini toi minulle mieluisana tuliaisena lisää heidän oman puutarhansa vadelmia sekä mökkipihalta poimuttaja mustikoita :)

♥ Odotetun postipaketin saapuminen! Unohdin kalenterini Tampereelle siskoni luo, ja voi kuinka eksynyt olo ihmiselle voikaan tulla ilman kalenteria! :D Muita kalenteririippuvaisia? 

♥ Uusien blogituttavuuksien saaminen ja vanhoista iloitseminen:) Olen saanut aivan ihania kommentteja blogiini sekä sähköpostiviestejä, joita jokaista arvostan suuresti! Kaikille vastailen ilomielin heti ajan antaessa myöden :) Olette ihania <3

<3: Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan ilolla vastaan teiltä kommentteja: niiden avulla voimme vaihtaa ajatuksia sekä antaa vertaistukea toisillemme :)