tiistai 30. huhtikuuta 2013

Hauskaa Vappua!

Täältä tulee riemukkaat vapputoivotukset kera pienen vappumiehen! :) 


Tällaisissa vapputunnelmissa käynnistyi Justuksen ensimmäinen vappu: serpentiinin ihmettelemisellä ja mummon tuomilla ilmapalloilla :) Loppuilta ja huominen tuovat tullessaan grillausta, itsetehtyä simaa, huijausmunkkeja eli kaupan minidonitseja, vaahtokarkkien paahtamista ulkogrillissä sekä vappulounas vanhempieni luona! :)


 
Viime vuoden vappu oli mahtava ja onnistunut, mutta tämän vuotisesta aion nauttia taatusti vieläkin enemmän - ihan mahtavaa, kuinka kaikki sen kun vaan paranee! Onhan vappumenoa vauhdittamassa kuitenkin serpentiiniä syötäväksi luuleva vauhtiveikko! ;)

Nyt siis toivottelemme Justuksen kanssa teille kaikille mahtavaa, iloista ja varsin riemukasta vappua vappupalloineen, -munkkeineen, -serpentiineineen ja muine vappukrääsineen! :) Niin ja syökää minunkin puolestani metrilakuja, sillä tänäkään vuonna en niitä onnistunut meidän superista vappukaupungistamme itselleni löytämään! :D

<3: Laura

9 kommenttia:

  1. Voi miten suloinen Justus! <3 :') Toivon aurinkoista ja ihanaa Vappua sinne koko perheelle! Mä oon kyllä niin onnellinen sun puolesta Laura, aivan upeaa että pystyt nauttimaan vihdoin elämästä, kevään tulosta ja juhlista rakkaiden ihmisten kanssa - olet todella kaiken tämän ansainnut, ja enemmänkin <3

    Täällä menee vappuaatto kivasti pakkaillessa... ;) No, eiköhän se lopputulos ole kaiken vaivan arvoinen.. Ja toivottavasti pääsette pian kyläilemään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se niin söpöläinen tuo tuossa lattialla hekotteleva pikkumies :D Lähettää sinulle ja A:lle nauravaiset terkut ;)

      Ja voi että, kiitos todella ihanista snoistasi♥ Tuli niin ihana olo, kun tietää sinun olevan niin vilpittömän onnellinen minun ja meidän pikku perheen puolesta♥

      Toivottavasti selviätte suhteellisen helpolla urakastanne - älkää unohtako nauttia samalla hieman vapustakin ja tästä ihanasta ilmasta! :) Me todellakin tulla tupsahdetaan kylään mitä pikimmiten ;)

      Poista
  2. Minun blogissa on sinulle haaste =) http://mikamikablogi.blogspot.fi/2013/04/ensimmainen-haaste.html

    VastaaPoista
  3. Mä oon kans uskaltautunut syömään munkkeja täysin selvinpäin. :D
    Mut voi elämä Justus on niiin suloinen, en kyl kestä :D
    Tulee niin paha vauvakuume, et huhhuh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa Sofiia niin hyvältä! Minä jouduin eilen tyytymään minidonitseihin ja vaahtokarkkeihin, mutta tänään on sitten munkkien vuoro, nam! :)

      Heh, Justus on kyllä mahtava pikku otus :D Tuollaisesta haaveilu ja kuumeilu on ihan kivaa puuhaa ;)

      Poista
  4. Minulta jäi vielä tänäkin vappuna munkki syömättä...Äh, että harmittaa, miten herkut voikin olla niin vaikeita! Hurjan suloinen vappu-ukko teillä :)

    Emmi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkista tuli vielä mieleeni muutaman vuoden takainen vappu: paistoin itse munkkeja ja söin niitä peräti kaksi kpl, mutta ahdistus ja henkinen paha olo niiden jälkeen oli niin valtava, että juoksulenkillehän sitä piti lähteä...Näin jälkeenpäin on tullut mieleen monia vastaavia tilanteita, joissa on toiminut täysin sairaalla tavalla, vaikka ei itse tiedostanutkaan olevansa sairas.

      Emmi

      Poista
    2. Itselläni tulee koko ajan sellaisia ahaa-elämyksi, joissa tajuan toimineeni sairauden mukaan tietyssä tilanteessa, vaikken silloin ole sitä ymmärtänyt! Tai tilanteita, joissa olen oikeasti uskonut vilpittömästi toimivani terveyden puolesta, mutta nyt tajuan sairauden olleen tilanteen takana, kuten vaikkapa tilanteissa, joissa olen uskotellut itselleni tietyn ruokamäärän olevan riittävä. Nyt tajuan, ettei määrä ole ollut ollenkaan riittävä - olen vain päässäni ennalta määrännyt itselleni sen riittäväksi. Sekava selitys, mutta ymmärsit varmaan :)

      Ja mitä munkkiin tulee: sen aika tulee vielä. Tiedän paremmin kuin hyvin tunteen, kun harmittaa vallan kauheasti se, kun haluaisi jo pystyä johonkin, muttei vaan pysty. Joskus tulee vielä se aika, kun uskallat haastaa itseäsi tarpeeksi, mutta tämä vappu ei vielä ollut se!

      Poista

Otan ilolla vastaan teiltä kommentteja: niiden avulla voimme vaihtaa ajatuksia sekä antaa vertaistukea toisillemme :)