lauantai 23. helmikuuta 2013

Huomenna juhlitaan!

Huomenna koittaa vihdoinkin se päivä, jota olen suunnitellut innoissani viimeiset puolitoista kuukautta - nimittäin ristiäiset! Tai noh, tiettyjä juttuja olen miettinyt jo siitä lähtien, kun sain kuulla olevani raskaana ja parit asiat lyötiin lukkoon synnytyksen aikana :D Ehkä se on ihan luonnollista, että varsinkin ensimmäisen lapsen kohdalla intoa riittää ja paljon. Ja vielä kun on tällainen juhlaintoilija kuin minä, oli kyse sitten mistä juhlista tahansa :) 

Päivä on mennyt sellaisessa hulinassa, mutta nyt alkaa tuntua vähitellen siltä, että eiköhän tästä juhlat kasaan saada! Onneksi perheeltä on saatu paljon apua niin siivoushommissa kuin leivonnaistenkin valmistamisessa. Uskon, että juhlista tulee ikimuistoiset - varsinkin kun saa itselle tärkeimmät ihmiset paikalle :) Illalla tulee sitten jatkoille vielä ystäviä moikkaamaan Ukkelia.

Tässä pientä kurkistusta Pikku-Ukon juhlatamineisiin  :)

Katsotaan onko poika vanhemmilleen katkera nimestään koko loppu ikänsä ;)

<3: Laura

8 kommenttia:

  1. Jee! vähän kivaa, pitäkää kunnon juhlat =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ihanat juhlat, niistä lisää tässä joku päivä :)

      Poista
  2. Oioi, ihanaa! Pitäkää oikein mukavat juhlat! ;)

    VastaaPoista
  3. Moi! Löysin blogisi viime viikolla ja olen lukenut sitä välillä itkien ja välillä nauraen. Joka tapauksessa jokainen sana on koskettanut minua suuresti. En koskaan uskonut että joku muu tässä maailmassa ajattelee asioista niin kovin samalla tavalla kuin minä!! Et voi ymmärtää mikä onnen tunne sydämeni valtasi kun blogista kävi ilmi että rankasta sairaushistoriasti huolimatta olet saanut ihan oikean lapsen!!!! Onnea tuhannesti, olet varmasti mahtava äiti. Lapsesi on onnekas saadessaan noin vastuuntuntoisesti ja tasapainoiset vanhemmat:)

    Oma sairaushistoriani on tuskastuttavan pitkä. Kaikki karmeus sai alkunsa jo vuonna1995... Kyyneleet taas valuvat pitkin poskiani kun ajattelinkin hukattuja vuosi, menetettyä terveyttä, elämättä jäänyttä nuoruutta ja ennen kaikkea sitä tuskaa mitä olen perheelleni aiheuttanut:(

    Viime vuodet minulla on mennyt hiukan paremmin. Juuri kun kaikki alkoi näyttää valoisalta perhettäni kohtasi hirvittävistä hirvein onnettomuus. Sen jälkeen on ollut tosi tosi rankkaa. Lisähaasteita tuo omalle kohdalleni viitisen vuotta sitten tapahtunut onnettomuus jonka johdosta invalidisoiduin ja sain loppuiäkseni tuskallisen hermo- ja nivesäryt. En halua tässä julkisesti itsestäni tarkemmin kertoa mutta olisi todella onnellinen jos voisin jatkaa kanssasi yhteydenpitoa esim. meilitse. Olet minulle suorastaan idoli - minä käsin haluan parantua ja saad lapsen ( jota niiiiiiin mIelettömästi kaipaan) ja normaalin elämän! Sikäli kun se invaliditeettini takia on mahdollista.

    En oikeen osaa tämän selkeämmin asiaa selittää mutta olet aivan ihastuttava nainen, ihan kun olisit sellainen sielunsisar jollaista en koskaan uskonut löytäväni:) saan blogistasi hurjasti voimaa ja teen kaikkeni että voisin seurata jalanjälkiäsi...kiitos tuhannesti jotästä kaikest avusta ja tuesta. En olekaan ainoa " hullu" älyttömien ajatusten ja rutiinieni kanssa:)

    Halaisin sinua jos vaan voisin! Toivon perheellenne kaikkea hyvää talveen ja alkavaan kevääseen. Olkoon päivänne siunattuja ja täynnä onnea ja kiitollisuutta hyvästä elämästä. Olette sen ansainneet:)

    Nata

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos aivan mielettömän ihanista sanoistasi Nata! On aivan mahtavaa, jos kirjoituksistani on ollut oikeasti sinulle apua - silloin niiden rustaileminen tänne ei todellakaan ole ollut turhaa, mikä on todella todella tärkeää minulle!

      On hyvin ikävä kuulla rankasta sairaushistoriastasi, jota edelleen on vaikeuttanut loukkaantumisesi. Aivan liikaa kannettavaksi yhdelle ja samalla ihmiselle. Mutta näiden sh-ajatusten kanssa et todellakaan ole yksin, valitettavasti. Eli jos haluat jakaa ajatuksia kanssani, voit tottakai laitella s-postia! Osoite on lauran_oma2@hotmail.fi. Mielelläni kirjoittelen kanssasi, tosin vastaukset voivat pikkuisen vuoksi aina vähän viivähtää, mutta se ei tarkoita, ettenkö viestiä haluaisi laitella :)

      Lähetän täältä tsemppihalauksen myös sinulle <3 Ja toivon kaikkea hyvää myös sinulle, olet ansainnut ihanan elämän - joka varmasti sinua vielä jossain elämän mutkassa odottaa - siinä missä muutkin! :)

      Poista
  4. Tuskin maltan odottaa, että paljastat Pikku-Ukon nimen meille lukijoillekin! :) Tätä näpytellessäni se onkin jo selvillä... Eikä herra varmastikaan ole nimestään katkera! Toivottavasti teillä oli upeat juhlat! Halaus! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli aivan ihanat juhlat! <3 Myöhemmin niistä lisää ja eiköhän se herran nimikin sieltä paljastu sitten ;)

      Poista

Otan ilolla vastaan teiltä kommentteja: niiden avulla voimme vaihtaa ajatuksia sekä antaa vertaistukea toisillemme :)