torstai 12. syyskuuta 2013

Viikon parhaat ♥

Hartaasti odotettu viikonloppu lähestyy! Hartaasti odotettu sen vuoksi, että olen ollut lähipäivinä niin tiiviisti töissä, että muulle elämälle ei ole juuri jäänyt jalansijaa. Olen käynyt lähinnä kotona kääntymässä eli nukkumassa muutaman levottoman tunnin, kun sairastumisten vuoksi olen ollut töissä yhden ylimääräisen työvuoron tehden siten ilta- koko päivä-aamu -putken eli olen käynyt vain kotona pikaisesti nukkumassa. Noh, enää yksi aamuvuoro ja sen jälkeen pääsenkin vaihtamaan vapaalle suunnaten siskoni luo Tampereelle kera Justuksen ja äitini :) Kirjoittelu on siten jäänyt tällä viikolla tavallista vähemmälle, mutta halusin ehdottomasti tulla kokoamaan taas viimeaikojen pikkutapahtumia yhteen "Viikon parhaiden" merkeissä ja kiittämään jokaisesta kommentista - niistä ihan jokaiseen tulen varmasti vastaamaan, vaikka hieman vastauksen venähtäisivätkin! :)

♥ Viikon parhaat ystävätreffit


Viime aikoina on ollut niin kiire, että parhaiden ystävien näkeminen on jäänyt aivan liian vähäiseksi! Toki asumme kaikki eri paikkakunnilla, mutta aina tilaisuuden tullenkin ovat menomme menneet ikävästi ristiin. Onneksi saimme lähimpänä asuvan ystäväni meille yhtenä päivänä kylään minua ja Justus-herraa moikkaamaan :) Sama toistuu huomenna, kun kaksi ystävääni tulee illalla meille - ei malttaisi kyllä millään odottaa!

♥ Viikon parhaat ensitreffit


Ja jos vanhempien ystävieni seurasta olen saanut nauttia, niin myös yksi ensitapaaminen on viime päiviini sisältynyt :) Kirjoitinkin sunnuntaina hieman toisesta näkökulmasta minun ja Helsingin suunnalta saapuneen ihanan neitokaisen ensitreffeistä, kun päädyimme muistelemaan sairaimpia aikojamme kahvilassa äitinsä kanssa ruokailleen, selvästi anoreksian kourissa olevan tytön kautta. Vaikka haikeitakin asioita tuli siis muisteltua, niin kyllä treffimme sujuivat muuten oikeasti positiivisissa fiiliksissä!

 Olemme siis tutustuneet blogini kautta ja pitkään olleet jo viestien välityksellä yhteydessä, mutta vasta nyt tapaaminen järjestyi. Ja onneksi järjestyikin, sillä niin paljon meillä puhuttavaa riitti! Ihana päätös työpäivälleni ja myös viikolleni siis :) Ja vaikka myöhässä olevat junat ja minun puhjennut pyörän rengas yrittivätkin tärvellä päivän päätteksi hyvän mielen meiltä, jäi päivästä oikeasti hymy huulille :)

♥ Viikon parhaat vauvatreffit

Jos Justuksen seuraelämä oli aktiivista minun ollessa kotona, on se sellaisena jatkunut myös Jarnon jäätyä kotiin! Pojat ovat muutenkin päivisin seikkailleet milloin missäkin, mutta tällä viikolla he ovat saaneet alkuviikosta Hämeenlinnasta vieraita sekä olleet itse kyläilemässä aiemmin tänään. Ihan nauratti tiistaina töihin lähtiessäni, kun Jarnon kaveri - joka myöskin on lapsen kanssa kotona äidin käydessä töissä jo - saapui Justusta pari viikkoa vanhemman poikansa kanssa meille hoitolaukku kainalossa :D Ihan mahtavaa nähdä tuollaista isien intoa viettää aikaa poikiensa kanssa!

♥ Viikon paras piristys


Kun olimme Hyvinkäällä käymässä viime viikolla, niin ostimme kaikki kolme eli minä, äitini sekä Justuksen kummitäti Iina itsellemme kauniit Orkideat :) Orkidea on ehkäpä jopa yksi lempi kukistani, joten sellaisen saaminen tuo kyllä pidemmälläkin aikavälillä piristystä kotiin! :)

♥ Viikon paras pipouutuus

Justukselle saapui sopivasti nimpparipäiväksi paketti Tampereelta! Siskoni oli tilannut herralle hienon muumipipon mitä kelpasi esitellä myös kameralle päikkärikävelylle lähtiessä! :)

♥ Viikon paras suklaauutuus

Samoin kuin Aino-jäätelöiden puolella, on myös suklaapuolella tullut testailtua uusia makuja! Uusimpana olen nyt maistanut Maraboun Crunchy Corn - suklaata, mikä maissin paloineen maistui minulle mainiosti! Tykästyin paahdettuihin maisseihin valitessani sitä ensimmäisen kerran Factoryssa syömääni salaattiin, eikä kyseiset maissit yhdistettynä suklaaseen ollut yhtään hullumpi makuelämys! Heh, niin paljon näitä uutuuksia on nyt tullut maisteltua, että täytyisi varmaan aloittaa ihan tekemään postauksia varta vasten uusista herkkukokeiluista ;)

♥ Viikon paras ja helpoin omppupiirakka 



Pohja:
150 g pehmeää voita
1 1/2 dl sokeria
2 munaa
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 rkl maitoa

Päälle:
2-6 omenaa koon mukaan
1 tl kanelia
1 tl vaniljasokeria


Voitele pyöreä vuoka (halkaisija n. 24 cm). Sekoita pehmeä voi ja sokeri puuhaarukalla. Lisää munat yksitellen ja lopuksi jauhot ja maito. Sekoita tasaiseksi.

Levitä taikina vuoan pohjalle ja asettele viipaloidut omenat taikinan päälle. Ripottele pinnalle vielä hieman kanelia ja vaniljasokeria. Paista 175 asteessa noin 30 minuuttia. (Ohje täältä)

Kuten viikon ikimuistoisimpana päivänäni kirjoitinkin, tuli edellisiltana tehtyä todella yksinkertaisella ohjeella melkoisen maistuvaa omppupiirakkaa vuoden kotimaista omenasatoa samalla hyödyntäen :) Omppusoseet taitavat tältä vuodelta jäädä tekemättä, mutta onneksi voi tälläkin tavalla päästä hieman edes hyviä omppuja käyttämään! 

♥ Viikon paras, täydellisin ja ikimuistoisin hetki


Maanantainen kihlaus oli kyllä minulle oikesti todellinen yllätys. Jo alusta alkaen on ollut tiedossa se, kuinka alipainoinen minä, jolla elämän ykkösasia on vain anoreksia, ei tulisi sormeensa sormustaa samaan, joten pitkään aikaan en ole edes asian ajattellut olevan ajankohtainen. Ja vaikka nyt koenkin sairauden selättäneeni, ajattelin herran mielen suuntautuneen sellaisille urille, että onko kihlautumisella ja naimisiinmenolla lopulta niin suurta merkitystä suhteelle. Eli voin oikeasti sanoa, että en olisi ikinä voinut arvata kosinnan olevan edessä tuona kyseisenä päivänä! Emme ole siis missään vaiheessa, emme ikinä, käyneet yhdessä sormuksia katselemassa, vaan sormuskin oli täysi yllätys minulle. Jarno oli käynyt piilottamassa kosken ympäristöön ruusukimpun sekä shampanjan laseineen minun kahvitellessani työkaverini meillä kotona. Eli voitte kuvitella yllätyksen olleen melkoinen, kun toinen ilmestyy ruusujen kanssa yhtäkkiä eteeni ja hetken päästä eteeni ilmestyy vielä kuohuvaakin! Eli kaikki taisi mennä melkoisen täydellisesti koko yllätyksen suhteen - vastausta myöten :)

Niin ja tosiaan - kiitos aivan valtavasti teille jokaiselle onnitteluista! Ette voi uskoakaan kuinka ihanalta tuntuu, kun niin moni on vilpittömästi iloinen ja onnellinen puolestani! Jokaisen onnitteluviestin olen lukenut hymyssäsuin ja jokaisesta niistä olen todella iloinen :)

Tällaisissa ajatuksissa - alkuviikkoa usein mielessä kerraten - on hyvä käydä huomisen työpäivän jälkeen viikonlopun viettoon :) Voitte varmasti kuvitella, kuinka usein olenkaan tuota hetkeä mielessäni kerrannut ja sitä fiilistellyt onnellisena! Tänään kävimme Jarnollekin sormuksen ostamassa ja jättämässä myös minun sormukseni kaiverrutettavaksi. Ette uskokaan, kuinka odotan ensi viikon torstaita, kun sormukseni takaisin saan! Mutta se näistä sormushöpinöistä - ihanaa ja rentouttavaa loppuviikkoa teistä jokaiselle! :)

<3: Laura

6 kommenttia:

  1. ♥ Viikon paras lukijaelämys ♥

    Viikon ehdottomasti paras lukijaelämys oli tuo kauan ja hartaasti odotettu uutinen Sinun ja Jarnon kihlauksesta! Jotenkin kosketti tuo, kun kirjoitit, että niin kauan kuin olet ollut alipainoinen ja totaalisesti anoreksian kourissa, ei sormusten vaihto ole tullut kysymykseen. Koska - tosiaan - sairauden jyllätessä pahimmillaan sitä on kyllä kihloissa vain ja ainoastaan sairauden kanssa, eikä siihen liittoon paljon muita mahdu... Nyt olet sinnikäänä, sisukkaana ja sairauden vihdoin selättäneenä ihanana nuorena naisena osoittanut itsellesi ja Jarnolle, että olet totisen totta sormuksesi ansainnut! Olet Sankari!

    Ihanaa viikonloppua Sinulle siskosi luona Tampereella!

    Olet ajatuksissani usein ja paljon!

    Suurella Rakkaudella. ♥


    PS. Tuo viikon paras pipouutuus on kyllä ihan supersöpö, kuin myös viikon paras kuva: Justus-herrasta pipoineen! Lisättäköön nämä bonuksina tähän viikon paras-kommenttiini... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ihana Andrea ♥ Aina on yhtä ilo kuulla, kuinka nämä postaukset piristävät teitä muitakin :) Tuo pipo on tosiaan melkoisen ihana ja hyvä tuuri kävi, kun ainoista kahdesta jäljelläolevista kooista sattui tuo sopimaan kuin nakutettu herran päähän!

      Mutta tosiaan, olihan tuo kihlaus aika ihana ja täydellinen kruunaus tälle vuodelle ja lopullinen sinetti parantumiselle :) Aivan liian kauan olen ollut suorastaan naimisissa sairauden kanssa, mutta onneksi sen aika on nyt ohi ja todellinen elämä astunut tilalle!

      Myös sinä olet paljon ajatuksissani ja aion ehdottomasti yrittää kirjoittaa sinulle mahdollisimman pian ♥

      Poista
  2. Komppaan Andreaa joka asiassa! Olet Laura sankari ja kaiken onnesi ansainnut😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Nata ♥ Siinä missä minäkin, ansaitsette te kaikki muutkin onnellisen ja tästä syömishirviöstä vapaan elämän - toivonkin sitä teistä joka ikiselle! ♥

      Poista
  3. Aaa kiitos aamunpiristyspostauksesta, taas :) Sun postaukset kannattais aina malttaa jättää viimisiksi luettaviksi niin jäis hyvä mieli!

    Tuli nälkä noista ruokakuvista.. vaikka tunti sitten söin aamupalaa ;) Voisinkin alkaa kirjoittaa kauppalappua, pääsen tänään intervallijaksolta osastolta kotiin ja sairaalaruuat saa luvan jäädä lopullisesti taakse. Mitä kaikkea ihanaa voiskaan tehdä, valinnanvaikeus tulee olemaan. Kiitos inspiraatiokuvista!

    Ihastuin myös tohon Justuksen pipoon, aivan yli-ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla, että näistä jää muillekin kuin minulle itselleni hyvä mieli! :)

      Todellakin, nyt nautit kaikesta ihanasta ruoasta hyvillä mielin ja samalla loitonnat sairautta entisestään! Nauti kotonaolosta ja pidä huolta itsestäsi! ♥

      Poista

Otan ilolla vastaan teiltä kommentteja: niiden avulla voimme vaihtaa ajatuksia sekä antaa vertaistukea toisillemme :)