torstai 19. tammikuuta 2012

Hieman blogini luonteesta

Enemmän kuin mitään muuta, haluan blogini toimivan myös toisille, saman sairauden kanssa kamppaileville tukena, eikä suinkaan sairauteen kannustavana tiedonlähteenä. Tämä blogi on kaikkea muuta kuin pro ana -svustot, joissa anorektikoita, luurangonlaihoja tyttöjä ihaillaan. Kaiken sellaisen aion pitää pois tästä blogista. Haluan tuoda muille saman sairauden kanssa kamppaileville voimia jaksaa, ideoita siihen, kuinka selvitä. Nyt en ole suinkaan etsimässä sitä parasta laihduttajaa, tai laihinta tyttöä, joka omaa kaikista parhaat laihdutusniksit - EI! Iso, jyrkkä EI kaikelle tuollaiselle.

Itse olen päässyt jo melko hyvin irti siitä sairauden tuomasta psyykkisestä hyvänolon tunteessa, joten sellaista en todellakaan tule blogissani lietsomaan. Kerron vain rehellisesti, millainen oma sairaushistoriani on, ja miten minä aion siitä suosta nousta ylös. Olisi kiva saada myös teitä lukijoita mukaan keskusteluun, kuinka voimme taistella anoreksian ihannointia vastaan ja sen sijaa puhua terveen elämä puolesta. Miltä kuulostaa? Olisikin kiva, mikäli tarttuisitte tähän haasteeseen. On jo olemassa liian paljon sairauden puolesta puhuvia blogeja, joten tässä taas yksi vastaisku heille :)

Laura

4 kommenttia:

  1. Hei Laura!
    Olet aloittamassa blogia, joka muutamien ensimmäisten kirjoitusten perusteella vaikuttaa tarkoituksenmukaiselta ja merkittävältä avaukselta syömishäiriöitä vastaan kamppailevien ja niistä toipuvien näkökulmasta. Toivon, että jatkat paranemismyönteistä, toiveikasta, itseäsi ja muita kannustavaa sekä pohdiskelevaa otetta kirjoituksissasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa kuulla myönteistä palautetta, kiitos siitä! :) Tarkoituksenani on tosiaan tuoda esiin sairauden huonoja puolia ja korostaan paranemisen ja terveen elämän hyviä puolia :)

      Poista
  2. Edelliseen viestiini vielä lisäyksenä lähetän sinulle roppakaupalla tsemppiä ja toivon sinulle voimia ylläpitää positiivisia ja tulevaisuuteen luottavaisia ajatuksia!

    VastaaPoista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Otan ilolla vastaan teiltä kommentteja: niiden avulla voimme vaihtaa ajatuksia sekä antaa vertaistukea toisillemme :)