perjantai 14. marraskuuta 2014

Pieni sulhaspoika ja muita syksyn tunnelmia ♥

Lupasin tulla kirjoittamaan kuulumisia ja tässä nyt sellaisia olisi muutaman syksyisen tunnelman verran :)

♥ Lokakuun alussa tanssittiin ihania häitä, kun veljeni meni naimisiin! Justuksen rooli oli toimia sulhaspoikana yhdessä Onni-serkkunsa kanssa. Morsiustyttönä toimi Ida, jonka kanssa Justus käveli valloittavan ihanasti seurueen ensimmäisinä kirkon käytävää pitkin alttarille :) Ja voin kyllä sanoa, että huh kun äiskää jännitti pikkumiehen suoritus! Mutta se meni oikeasti aivan täydellisesti! Pojilla oli yhteneväiset juhlapuvut ja pisteenä iin päälle olivat mustat Converset juhlakenkinä :)

♥ Justus on edelleen jatkanut hienoa kehitystään, mikä äiskän näkökulmasta on aina yhtä ihmeellistä! Edelleenkin tuo puheen kehitys on se suurin juttu tällä hetkellä. On ihan hassua, kun pystyy niin hyvin pojan kanssa jo keskustelemaan, kun vastauksina saa jo ihan lauseita. Meneehän aikamuodot sun muut vielä usein hassusti, mutta selvää saa ja se on pääasia :)

♥ Justuksesta on kehittynyt ihan huikea pelimies! Siis jääkiekon ja jalkapallon pelaaja :) Ostimme pojalle jo CCM:n hokkarit ja niillä on päivittäin kuivaharjoiteltu sisällä, kun poika painelee luistimet jalassa (teräsuojat siis onneksi suojinaan) ja maila kädessä huutaen "maali" ja "nätti maali" - myös Kääpät voittaa ja Teppi voittaa, ovat enemmän kuin kuin kuultuja huudahduksia meidän taloudessa. Voi varmaan arvata, mitä telkkarista meillä usein pyörii ;) Ja huomenna suunnataankin koko perheen voimin jääkiekkopeliä Hämeenlinnaan katsomaan!

♥ Jos on paljon kehitystäkin pojassa tapahtunut, niin kyllä löytyy sitä iälle tyypillistä uhmaakin - huh! Tai noh, oma kehitysprosessinsahan sekin on ja tärkeä sellainen, mutta ei se kaikkein mukavin... Vaikka omaa tahtoa on pojalta jo pitkään löytynytkin, niin nyt vasta voi sanoa sen kunnon uhmaiän kunnolla pyörähtäneen käyntiin! Eli ei muuta kuin pitkää pinnaa äiskälle ja rajojen asettelua pojalle ;)


♥ Tässä kaiken ohella käydään töissä, riennetään päiväkotiin, sairastetaan jos jonkin moisia flunssia ja tulehduksia, mutta ennen kaikkea nautimme tästä syksystä ja lähenevästä joulusta! Useampi lyhty palaa jo ulkona, talvikukkia tuli etupihalle eilen hankittua ja ensimmäiset jouluvalot on jo viritelty! Ihan parasta aikaa vuodesta :)

♥ Saimme juuri eilen työvuorolistat, joissa näkyy joulukuun ylimääräisiä vapaita, mikä lisäsi joulufiilistelyjä entisestään! Viime jouluna olinkin toisen joulupäivän töissä, mutta nyt listasta löytyi joulun ajalle jopa neljä vapaapäivää juuri pyhien kohdalle :) Vuorotyön huono puoli, kun ei voi ikinä olettaa pyhiä vapaiksi, mutta onneksi sain tänä vuonna kokonaan vapaaksi juhlapyhistä tärkeimmän :)

♥ Tässä joulufiilistelyiden keskellä on lisäksi aivan tavaton sisustusvimma päällä! Olen kantanut harva se päivä pinon sistuslehtiä kirjastosta kotiin ja niitä joulukahvikupposen äärellä lueskellut :)

Tässä muutamia ajatuksia viime viikoilta :) Tultiin juuri Justuksen kanssa ulkoota, jossa vietimme tovin jalkapalloa takapihalla potkien. Nyt taidan suunnata viikon ainoan vapaapäivän hyödyntäen pikku päikkäreille ennen kuin Justus uniltaan herää! Tunnelmallista marraskuuta kaikille! 

<3: Laura